brazowa1 Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Nie chciałabym do Was trafic na DT...jakbym tyła w takim tempie,jak te koty....o mamo! Quote
malagos Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 malawaszka napisał(a):o ranyy a ten ogon to jak to? sam mu odpadł taki duży kawał? Kotu ten ogonek przeszkadzał, nie miał w końcówce czucia, a często lizał go do krwi. Jak się już trochę odkarmił, po miesiacu, zawieźliśmy go na kastrację (dziękuję jeszcze raz fundacji KASTOR za pokrycie kosztów i za karmę) i amputację tej końcówki. Miał założone 3 szwy, ślicznie się zagoiło. Kot nadal jest .... no dziwny, taki bardziej psiowy, niz kotkowy, ale własnie w tym jego urok :) Quote
from_wonderland Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 No, koty śliczne! I jeszcze takie ujęcia artystyczne :) Quote
faith35 Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 malawaszka napisał(a):o ranyy a ten ogon to jak to? sam mu odpadł taki duży kawał? Dołączam się do pytania... Quote
jola_li Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 [quote name='faith35']Dołączam się do pytania... [quote name='malagos']Kotu ten ogonek przeszkadzał, nie miał w końcówce czucia, a często lizał go do krwi. Jak się już trochę odkarmił, po miesiacu, zawieźliśmy go na kastrację (dziękuję jeszcze raz fundacji KASTOR za pokrycie kosztów i za karmę) i amputację tej końcówki. Miał założone 3 szwy, ślicznie się zagoiło. Kot nadal jest .... no dziwny, taki bardziej psiowy, niz kotkowy, ale własnie w tym jego urok :smile: mmmmmmmmmmmm Quote
Yorija Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Misia - znaleziona przy podkrakowskiej drodze przez osobę nie związana z dogo. Wycieńczona, zagłodzona, ślepa sunia, która okazała się być chora na cukrzycę. http://www.dogomania.pl/forum/threads/228576-Misia-ślepa-i-z-cukrzycą-wcale-nie-stara-DS-DT-czekamy-na-cud!?p=19271586#post19271586 Sunie udało się doprowadzić do lepszego stanu, ustawić odpowiednie leczenie - ale nie udało się znaleźć domu. Misia przebywa w hotelu opłacanym przez swoją wybawicielkę - ale szuka domu stalego lub choćby tymczasowego - hotelowy boks to nie miejsce dla ślepego cukrzyka tab było tuż po znalezieniu tak jest obecnie Misia była ogłaszana w internecie ale nie udało się znaleźć domu. Może tu na dogo uda się i wspolnymi siłami zdolamy jej pomóc. Quote
jola_li Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Misia ma wzruszające spojrzenie - oby poruszyła czyjeś serce i znalazła w końcu domowy kącik... Quote
Pipi Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 Przepraszam, ze nie na temat. Przychodzi tu duzo wspanialych osob, wiec grzecznie poprosze o: http://www.dogomania.pl/forum/thread...ernaryny-23-06 Warto zajrzeć, super rzeczy i jaka taniocha?! Z A P R A S Z A M , jest w czym wybierać Quote
Tola Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Pipi']Przepraszam, ze nie na temat. Przychodzi tu duzo wspanialych osob, wiec grzecznie poprosze o: http://www.dogomania.pl/forum/thread...ernaryny-23-06 Warto zajrzeć, super rzeczy i jaka taniocha?! Z A P R A S Z A M , jest w czym wybierać Nie działa link... Quote
Anula Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Tola']Nie działa link... Już działa! http://www.dogomania.pl/forum/threads/228240-**Mega-WYPRZEDA%C5%BB_-ju%C5%BC-od-0-50z%C5%82-kupisz*_-206-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci_-na-BDT_bernaryny-23-06 Quote
Sarunia-Niunia Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 [quote name='Pipi']Przepraszam, ze nie na temat. Przychodzi tu duzo wspanialych osob, wiec grzecznie poprosze o: http://www.dogomania.pl/forum/thread...ernaryny-23-06 Warto zajrzeć, super rzeczy i jaka taniocha?! Z A P R A S Z A M , jest w czym wybierać Poprawny link:**Mega WYPRZEDAŻ_ już od 0,50zł kupisz*_ 206 różności_ na BDT_bernaryny/ 23.06 Quote
sleepingbyday Posted June 21, 2012 Posted June 21, 2012 och mój boże, serce się ściska! biedna sunia. trzymam kciuki za dom, za cud - ślepy cukrzyk, cholera... ale jedno wiem na pewno, na bank, na bank jest szczęśliwsza, niż była kiedyś. Quote
rzepek Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 To ja juz chyba mogę zaprezentować Koni -sunię ze szczeniakami, znalezioną koło Konina, uratowaną przez Swiętokrzyskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami. W dniu zabrania: ...i teraz u mnie, w swoim własnym domku:loveu: Quote
jola_li Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Piękna szczęśliwa Koni w pięknych plenerach :). Mam nadzieję, że szczeniaczkom też dopisze szczęście. Quote
malawaszka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 wowwwwwwww ta fotka z górami - rewelacja!!! Quote
sleepingbyday Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 wyglada na to, ze w każdym razie lepiej, niz pod koninem . Quote
:: FiGa :: Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Cudo :loveu: Macie na codzien takie widoki? :mdleje: Quote
rzepek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Tak:lol: Zdjęcie robione na naszej łące. Koni (teraz Miłka) jest ostatnim moim psiakiem w "Metamorfozach". Wcześniej gościła tu Lisia -ze schoniska w Uciechowie, Mila [*] za schroniska w Krzyczkach i stary, ślepy Misio -którego właściciele porzucili. Obecnie cała trójka świetnie się dogaduje, chociaz każde z nich ma ogromne problemy behawioralne i wszystkie wymagają mnóstwa cierpliwosci, wyrozumiałości i miłości:cool3: Quote
malagos Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Et, wszystko to da się znieść w "pięknych okolicznościach przyrody".......... :) Rzepek, a gdzie Ty mieszkasz? Ja tak kocham Tatry! Quote
faith35 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Przepraszam za spam, ale błagam o pomoc, potworna ofiara pseudo, suczka Cane Corso, straszny widok! Wątek: www.dogomania.pl/forum/threads/228682 Quote
MaDi Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Mój kochany ostatni tymczasowicz Gizmo: Reproduktor z obory czyli Gizmo u byłego właściciela: U mnie: W nowym domu:) Quote
Recommended Posts