Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja Mróweczka - odebrana z rozwalającej się budy pod Warszawą przez Znajdki, przyjechała do mnie, a w piątek jedzie do DS (po 4 miesiącach :cry: )

tak żyła i rodziła

całe 3,6 kg żywej wagi

pajęczaczek kochany

Posted

Prze-cudn-na! Mam nadzieję, że nasza Mufka (z mojego podpisu) też się będzie niebawem tak pięknie - choć pudliszonkowo, a nie sznaucerzo ;) - prezentować...

Posted

malawaszka podmienia psy i tyle!:mad:
A tak serio- to ja widziałam tylko Mrówę u ciebie i w życiu bym nie powiedziała że to ten sam pies!:crazyeye:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Malawaszko,możesz spokojnie grzeszyc i tak masz miejsce w niebie zaklepane

He, he! Idź na całość, idź na całość :diabloti:
ale suczynka cudo! I przemiana genialna!

Posted

Pociemek na nowy dom czekał ok. 2 lat, dlaczego Pociemek? Bo siedział cały czas po ciemku...

Mimo długiego wyczekiwania, Pociemek znalazł kochający dom w Niemczech, nazywa się teraz Blacky, teraz może się wylegiwać na własnym legowisku:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
metamorfzoa lesi bardzo wyraźna. atkei chuchro zmieniło się w porządnego psa z bogatą sierścią.

Lesia na powitanie zawsze każdego wylizywała od stóp do głów, najbardziej pocieszny pies, jakiego kiedykolwiek spotkałam :)

Posted

Rocky trafił do schroniska w bardzo złym stanie. Był wychudzony i obolały. Nie wiadomo czy został potrącony przez samochód czy skrzywdzony przez człowieka. Rocky ma mechaniczne uszkodzenie gałki ocznej - nie widzi na jedno oczko. Ma również stare złamanie żuchwy i nieoperacyjnego guza na żebrach.
w schronisku:

w domku:

Posted

To ja dla odmiany pokażę kota.
Taką brudną zmiętą szmatkę przynióśł mój mąż ze wsi, od godpodarza. Dorosły kot, ważył kilogram - tak wyniszczony i chudy, ze strach go było wziąć na ręce, ze kości poprzebijają skórę. Do tego zasychający konec ogonka, zaropiłe oczy, brudny nosek......

Po mieśiącu już było lepiej: