Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to: i największa metamorfoza, o której pewnie większość słyszała.. pobity do nieprzytomności Maska, dochodził do siebie w schroniskowym szpitalu, potem w świetnym DT a teraz ma na imię Mafi i swój dom, w końcu taki, na jaki zasłuży.......to robi wrażenie! :loveu::loveu: dla takich chwil warto żyć :multi:

Posted

Zojka piękna :)

A ode mnie nasz cudny Borowiś, dziadeczek stuletni, trafił do schroniska w tragicznym stanie, z guzem przy tylnej łapie, zarośnięty, w dredach, brudzie, wychudzony. W schronisku został obcięty, potem powoli sierśc odrastała, guz został usunięty, choroby skórne wyleczone. A potem znalazł cudowny domek, dzisiaj mieszka sobie ze zgrają kotów i podjada im z misek :cool3:
Tak wyglądał po 2 miesiącach pobytu w schronisku, listopad (niestety z wcześniej nie mam zdjęc, było jeszcze 3 razy gorzej)

tak w okolicach stycznia:

a tak wygląda teraz, we własnym domku :loveu::loveu:

http://www.dogomania.pl/forum/threads/217114-Borowik-w-domu-!!!-Dzi%C4%99kujemy-!!-%29%29%29?p=19135704#post19135704

Posted

Tak - dla tych psich usmiechów warto zrobic wszystko:loveu:
To pokażę jeszcze jedną radość zamojskiej suczki :lol:

Tosca błąkała się ok 2 tyg. - tutaj w chwili znalezienia

A to zdjęcia z DS z nowym towarzyszem zabaw (Tosca przed adopcją została wysterylizowana;))

Posted

jola_li napisał(a):
Oglądam z nieustającym zachwytem i jeszcze większą radością.

a ja dziękuję Joli za udostępnienie metamorfoz do mojej prezentacji :)

Posted

Ostatniej zimy Bella została przerzucona przez płot na naszą posesję. Już po kilku dniach znalazła się dobra dusza, która przyjęła pod swoje skrzydła tę biedną sunię, umieszczając ją w DT u Gajowej. Choć jest nietuzinkowej urody, wciąć czeka na swój upragniony, kochający dom... Tutaj jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/220142-Bella-kościotrup-wrzucony-przez-płot-szukamy-cudnego-domu!

+ dużo miłości, empatii i zaangażowania oraz bezgranicznie dobre serca, całego łańcucha ludzi dobrej woli =