Roszpunka Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Kolejny podmieniony pies...:loveu: A my z przyjemnością dajemy się nabierać ;) Quote
malizna78 Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Anula']Nie wiem czy na metamorfozy była wstawiona pudliszonowa Maja ale wstawię aby nacieszyć oko. Kochani popatrzcie!!! W Schronisku! I już w nowym domku pod skrzydłami wspaniałej Rodziny! NAPRAWDĘ WARTO POMAGAĆ! http://www.dogomania.pl/threads/218706-Pudliszonowata-Maja-w-domu-stalym-DZIEKUJEMY!!!!!!! Nie do wiary! Mój mąż się prawie ze mna pokłocił, że to nie jest ten sam pies co na zdjęciu ze schroniska;) Kilka razy musialam mu przewijac fotki zeby uwierzył. Ale faktycznie. Zmiana jest niesamowita. Na ostatniej fotce widać szczeniaczka;) Quote
WeronikaM Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 znalazłam dziś na kwejku do jakiego stanu można doprowadzić psiaka :( Quote
kasumi Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='WeronikaM']znalazłam dziś na kwejku do jakiego stanu można doprowadzić psiaka :( o f....... masakra.... ten filc, to jak druga skóra tego psa..... nie wiem co napisać.... ale najważniejsze, że mały jest już bezpieczny :) Quote
docha Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Weroniko, to jest coś makabrycznego :( niesłychane! przypomniała mi się Zuzia od Aguchy, podobna sytuacja. też jest chyba na tym wątku. Quote
Agata,Sonia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Boże,coś strasznego...Ile musiał wycierpieć...Ten piesek był w schronisku?Ma wątek na dogo? Quote
Nutusia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Cudne długowłose pluszowe "zabaweczki". Problem powstaje, gdy się okazuje, że takie "coś" trzeba czesać, szczotkować, kąpać i odpowiednio karmić. Ech... :( Quote
Anula Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Wcześniej widziałam fotki tego zakołtunionego psa ale to nie było w Polsce.W tej chwili nie pamiętam w jakim kraju. Quote
Ajula Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 wiejski Pirat uratowany przez Rytkę: chory chudziutki wypłosz z oczkami zalepionymi ropą teraz wygląda tak: Quote
andegawenka Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Zmieniłaś nie do poznania kiciuszkę:loveu: Quote
Kajka_72 Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 brazowa1 napisał(a):Kajka,nie wierzę,ze to ten sam pies-UDOWODNIJ! :) Brazowa:evil_lol: dziekuje, rysy "twarzy" zostaly te same :eviltong: A jak to nie wystarczy ....zapraszam do siebie ;) dowodow cale mnostwo . Koperek dziekuje :) Alez cuda tutaj pokazujecie :roll: rzeczywiscie trudno uwierzyc , ze to te same zwierzatka :) Quote
asia-s Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Sunka Jedynka: zdjecie przed adopcja: cytat z watku brodnickiego: "A wczoraj jak Kierownik wracał z odwiezienia Lamy , to niedaleko Włocławka przy drodze na poboczu zobaczył słaniającego się na nogach psa...po ujechaniu 2km nie wytrzymał i zawrócił Psiak - w sumie dokłądnie sunia, ledwo szła. Kierownik pozatrzymywał samochody, bo sunie weszła na szosę i złapałają- sunia sam podeszła na zawołanie. Okaząło się ,że to młody psiaczek- ma ok 2lat,widziałam ją na żywo wczoraj. Sunia średniej wielkości- chuda potwornie i cała w rzepach. Bardzo łagodna i sympatyczna-lgnie do człowieka,do psów łagodna. Chłopacy spróbowali dziś ją wyczesać, ale nie da rady- jutro idzie do fryzjera." A to juz w nowym domu :-) Quote
Nutusia Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 Cudo! Szczególnie po fryzjerze (odezwałam się jako miłośniczka psiaków gładkowłosych ;)) :) Quote
Agmarek Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 [quote name='Anula']Nie wiem czy na metamorfozach była wstawiona pudliszonowa Maja ale wstawię aby nacieszyć oko. Kochani popatrzcie!!! A na tym zdjęciu to widać że jej dooooka sporo przytyła :evil_lol: Quote
MaDi Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Metamorfozy prawie zakończone jednak wisi nad nimi wizja schroniska jeśli nie znajdą się deklaracje bądź domy tymczasowe:( Muszka: Quote
MaDi Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Żaba: Sara i ast:evil_lol: POMOCY!: http://www.dogomania.pl/threads/222655-3-sunie-%C5%81YSA-CHORA-I-DRED.-DT-DEKLARACJE-INACZEJ-SCHRON. Quote
jola_li Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Niesamowita jest metamorfoza Sary......................... Oby psiaki nie musiały trafić do schroniska............... Quote
Helga&Ares Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 No to i ja w końcu pokażę mojego piesa. Moja Vika, zabrana od pijaków, bała się nawet deszczu, przed mężczyznami uciekała w panice. Ciężko chora na tle autoimmunologicznym. Jadła spleśniały chleb a wodę piła z toalety. Dzisiaj ? Spójrzcie Quote
karolkamadry Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Zdzialalas cuda...jest taka szczesliwa i nie tylko ona wszystkie psiaczory sa :) Quote
Recommended Posts