Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Anula']Nie wiem czy na metamorfozy była wstawiona pudliszonowa Maja ale wstawię aby nacieszyć oko.
Kochani popatrzcie!!!

W Schronisku!

I już w nowym domku pod skrzydłami wspaniałej Rodziny!

NAPRAWDĘ WARTO POMAGAĆ!

http://www.dogomania.pl/threads/218706-Pudliszonowata-Maja-w-domu-stalym-DZIEKUJEMY!!!!!!!
Nie do wiary!
Mój mąż się prawie ze mna pokłocił, że to nie jest ten sam pies
co na zdjęciu ze schroniska;)
Kilka razy musialam mu przewijac fotki
zeby uwierzył.
Ale faktycznie. Zmiana jest niesamowita.
Na ostatniej fotce widać szczeniaczka;)

Posted

[quote name='WeronikaM']znalazłam dziś na kwejku
do jakiego stanu można doprowadzić psiaka :(

o f.......

masakra....

ten filc, to jak druga skóra tego psa.....
nie wiem co napisać....

ale najważniejsze, że mały jest już bezpieczny :)

Posted

Weroniko, to jest coś makabrycznego :( niesłychane! przypomniała mi się Zuzia od Aguchy, podobna sytuacja. też jest chyba na tym wątku.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Kajka,nie wierzę,ze to ten sam pies-UDOWODNIJ!
:)

Brazowa:evil_lol: dziekuje, rysy "twarzy" zostaly te same :eviltong: A jak to nie wystarczy ....zapraszam do siebie ;) dowodow cale mnostwo .
Koperek dziekuje :)

Alez cuda tutaj pokazujecie :roll: rzeczywiscie trudno uwierzyc , ze to te same zwierzatka :)

Posted

Sunka Jedynka:
zdjecie przed adopcja:
cytat z watku brodnickiego:
"A wczoraj jak Kierownik wracał z odwiezienia Lamy , to niedaleko Włocławka przy drodze na poboczu zobaczył słaniającego się na nogach psa...po ujechaniu 2km nie wytrzymał i zawrócił Psiak - w sumie dokłądnie sunia, ledwo szła. Kierownik pozatrzymywał samochody, bo sunie weszła na szosę i złapałają- sunia sam podeszła na zawołanie. Okaząło się ,że to młody psiaczek- ma ok 2lat,widziałam ją na żywo wczoraj. Sunia średniej wielkości- chuda potwornie i cała w rzepach. Bardzo łagodna i sympatyczna-lgnie do człowieka,do psów łagodna. Chłopacy spróbowali dziś ją wyczesać, ale nie da rady- jutro idzie do fryzjera."

A to juz w nowym domu :-)

Posted

[quote name='Anula']Nie wiem czy na metamorfozach była wstawiona pudliszonowa Maja ale wstawię aby nacieszyć oko.
Kochani popatrzcie!!!

A na tym zdjęciu to widać że jej dooooka sporo przytyła :evil_lol:

Posted

No to i ja w końcu pokażę mojego piesa.
Moja Vika, zabrana od pijaków, bała się nawet deszczu, przed mężczyznami uciekała w panice. Ciężko chora na tle autoimmunologicznym.
Jadła spleśniały chleb a wodę piła z toalety.

Dzisiaj ? Spójrzcie