Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piekne metamorfozy :) wlasnie takie przemiany pieskow , pozwalaja nie zwariowac i motywuja :) Dziekuje Wam za kazda.

Ja tez przedstawie Wam Sabe. Miala 11lat jak ja poznalam i wzielam do siebie. Byla wrakiem psa:-( z prawie wszystkimi doleglowosciami jakie moga dotknac tak wyniszczone zwierzatko. Balam sie , ze nie przezyje :shake:

Tak wygladala Sabcia jak ja poznalam :-( Do tej pory sciska mnie w gardle jak patrze na te zdjecia.

Tak wygladala po miesiacu leczenia .

A tak wyglada teraz po prawie 11miesiacach u nas ;) Dziewczyna ma 12 lat. Czuje sie bardzo dobrze, i wyglada pieknie... prawda? ;)
To ta z czerwona obroza :)

Posted

:-) bardzo sie Saba zmienila -to prawda. Nabrala sily, masy ( Przybrala 20kg), ta jej resztka siersci na poranionej, zaropialej skorze- "wylazla" i urosla nowa , piekna, gesta, blyszczaca i ladnie wybarwiona :) Tylko siwa brodka zostala ;)

Posted

Roszpunka napisał(a):
To nagminna praktyka na tym wątku ;)
No właśnie. Właśnie. Już od pierwszej strony to zauważyłam że tu same oszustwa i podmianki :-)

Posted

andegawenka napisał(a):
i photoshop:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Oj tam ;) sie czepiaja :diabloti:...troche zmarszczki usuniete i figura podrasowana ....i od razu ..."podmienili" , "oszukali" :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Roszpunka napisał(a):
Serce rośnie - wypiękniała sunieczka :loveu:, aż trudno uwierzyć, że to ta sama ;)

właśnie, ja tam nie wierzę ;) jak można tak kłamać? :cool3:

Posted

[quote name='Koperek']Kajka_72- oszzzzzzzz ta Twoja SABA- cudo z dziewczyny zrobiłaś, nie psa !!! Coś pięknego miłość, opieka i troska potrafią zrobić- jestem zachwycona ! :)

Koper a Twoja Bonka to co , kobieto moze nie masz fot Bony ze schronu i z pierwszych dni u Ciebie ale masz masę aktualnych - wykonałaś ogromną prace nad tą biedną nikomu nie ufającą sunią, teraz jest przepiekna i mimo ze ufa tylko Tobie juz nie czolga sie i nie siura pod siebie ze strachu :) dałaś jej szanse na drugie zycie :) zawsze jak z Wami spaceruję jestem pełna podziwu !

ehhh uwielbiam łowcary - jesteście ciotki WIELKIE :)

Posted

[quote name='bros']Koper a Twoja Bonka to co , kobieto moze nie masz fot Bony ze schronu i z pierwszych dni u Ciebie ale masz masę aktualnych - wykonałaś ogromną prace nad tą biedną nikomu nie ufającą sunią, teraz jest przepiekna i mimo ze ufa tylko Tobie juz nie czolga sie i nie siura pod siebie ze strachu :) dałaś jej szanse na drugie zycie :) zawsze jak z Wami spaceruję jestem pełna podziwu !
Oj tam, oj tam... ;) <czerwona_jak_burak>

p.s. Miałam gdzieś 1 fotkę z pierwszego dnia u mnie, ale za cholerę nie pamiętam gdzie się podziała...

Posted

[quote name='Bjuta']Jest wspaniała!!! Odżyła u Was niesamowicie!

Wrzucę jeszcze kilka jej fotek, bo widać jaka jest teraz piękna!!! A cały wątek jest tu: http://www.dogomania.pl/threads/196969-Pol-metra-jamniczej-milosci-x2-i-krolik-ktory-mysli-ze-jest-psem.-Niunia/page436 (Milka od strony 463) :)

Dziekujemy :loveu: milo nam :loveu:

A tu jej watek od poczatku ale zdecydowalam ze nie bede tego prowadzic tylko ona sie "wprowadzi" do naszego w grupie 4 :)
http://www.dogomania.pl/threads/218898-Milka-(d.-Ondra)-droga-z-piek%C5%82a-wprost-do-nieba-bram-w-Swoim-Domu-w-Szwecji

Posted

karolkamadry napisał(a):
Rewelacyjna:) Uwielbiam takie zdjęcia z tymi zębiskami na wierzchu:)

Dziekujemy :) Jeszcze mam kilka min z dzisiejszego pierwszego bieganka na dworzu ale nie chce tez zasmiecac tutaj to zapraszam do nas na watek - starczy kliknac w baner :)