Agmarek Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Shelby powalająca! Szczególnie na tej fotce z listonoszem :diabloti: Chciałam zauważyć że czasem dt właśnie tak się kończy. Mój też tak wyglądał. Dziś również jest ds. A tymczasem chciałabym Was zaprosić na bazarek leśnych psów które też czekają na swoje metamorfozy http://www.dogomania.pl/threads/224131-Bazarek-wiosenny-Agmarka-na-2-bezdomn******-do-20-marca-2012. Quote
sleepingbyday Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 [quote name='stonka1125']Ja Adelkę pokażę, boże, jaka piękna! Quote
Kajka_72 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Piekne metamorfozy :) wlasnie takie przemiany pieskow , pozwalaja nie zwariowac i motywuja :) Dziekuje Wam za kazda. Ja tez przedstawie Wam Sabe. Miala 11lat jak ja poznalam i wzielam do siebie. Byla wrakiem psa:-( z prawie wszystkimi doleglowosciami jakie moga dotknac tak wyniszczone zwierzatko. Balam sie , ze nie przezyje :shake: Tak wygladala Sabcia jak ja poznalam :-( Do tej pory sciska mnie w gardle jak patrze na te zdjecia. Tak wygladala po miesiacu leczenia . A tak wyglada teraz po prawie 11miesiacach u nas ;) Dziewczyna ma 12 lat. Czuje sie bardzo dobrze, i wyglada pieknie... prawda? ;) To ta z czerwona obroza :) Quote
Roszpunka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Serce rośnie - wypiękniała sunieczka :loveu:, aż trudno uwierzyć, że to ta sama ;) Quote
Kajka_72 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 :-) bardzo sie Saba zmienila -to prawda. Nabrala sily, masy ( Przybrala 20kg), ta jej resztka siersci na poranionej, zaropialej skorze- "wylazla" i urosla nowa , piekna, gesta, blyszczaca i ladnie wybarwiona :) Tylko siwa brodka zostala ;) Quote
Roszpunka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Agmarek napisał(a):Sabcia?? I znów psa podmienili :razz: To nagminna praktyka na tym wątku ;) Quote
Agmarek Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Roszpunka napisał(a):To nagminna praktyka na tym wątku ;) No właśnie. Właśnie. Już od pierwszej strony to zauważyłam że tu same oszustwa i podmianki :-) Quote
andegawenka Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Agmarek napisał(a):No właśnie. Właśnie. Już od pierwszej strony to zauważyłam że tu same oszustwa i podmianki :-) i photoshop:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Kajka_72 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 andegawenka napisał(a):i photoshop:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Oj tam ;) sie czepiaja :diabloti:...troche zmarszczki usuniete i figura podrasowana ....i od razu ..."podmienili" , "oszukali" :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
sleepingbyday Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 chyba raczej sercoszop, albo opiekoszop :-) Quote
mania1979 Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Roszpunka napisał(a):Serce rośnie - wypiękniała sunieczka :loveu:, aż trudno uwierzyć, że to ta sama ;) właśnie, ja tam nie wierzę ;) jak można tak kłamać? :cool3: Quote
Koperek Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Kajka_72- oszzzzzzzz ta Twoja SABA- cudo z dziewczyny zrobiłaś, nie psa !!! Coś pięknego miłość, opieka i troska potrafią zrobić- jestem zachwycona ! :) Quote
bros Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='Koperek']Kajka_72- oszzzzzzzz ta Twoja SABA- cudo z dziewczyny zrobiłaś, nie psa !!! Coś pięknego miłość, opieka i troska potrafią zrobić- jestem zachwycona ! :) Koper a Twoja Bonka to co , kobieto moze nie masz fot Bony ze schronu i z pierwszych dni u Ciebie ale masz masę aktualnych - wykonałaś ogromną prace nad tą biedną nikomu nie ufającą sunią, teraz jest przepiekna i mimo ze ufa tylko Tobie juz nie czolga sie i nie siura pod siebie ze strachu :) dałaś jej szanse na drugie zycie :) zawsze jak z Wami spaceruję jestem pełna podziwu ! ehhh uwielbiam łowcary - jesteście ciotki WIELKIE :) Quote
Koperek Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 [quote name='bros']Koper a Twoja Bonka to co , kobieto moze nie masz fot Bony ze schronu i z pierwszych dni u Ciebie ale masz masę aktualnych - wykonałaś ogromną prace nad tą biedną nikomu nie ufającą sunią, teraz jest przepiekna i mimo ze ufa tylko Tobie juz nie czolga sie i nie siura pod siebie ze strachu :) dałaś jej szanse na drugie zycie :) zawsze jak z Wami spaceruję jestem pełna podziwu ! Oj tam, oj tam... ;) <czerwona_jak_burak> p.s. Miałam gdzieś 1 fotkę z pierwszego dnia u mnie, ale za cholerę nie pamiętam gdzie się podziała... Quote
brazowa1 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Kajka,nie wierzę,ze to ten sam pies-UDOWODNIJ! :) Quote
taxelina Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 My sie wpiszemy ponownie bo nie moge sie nadziwic... Przestraszona lysa Milka i milka z dzisiaj po 7 tyg pobytu u mnie Quote
Bjuta Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Jest wspaniała!!! Odżyła u Was niesamowicie! Wrzucę jeszcze kilka jej fotek, bo widać jaka jest teraz piękna!!! A cały wątek jest tu: http://www.dogomania.pl/threads/196969-Pol-metra-jamniczej-milosci-x2-i-krolik-ktory-mysli-ze-jest-psem.-Niunia/page436 (Milka od strony 463) :) Quote
taxelina Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 [quote name='Bjuta']Jest wspaniała!!! Odżyła u Was niesamowicie! Wrzucę jeszcze kilka jej fotek, bo widać jaka jest teraz piękna!!! A cały wątek jest tu: http://www.dogomania.pl/threads/196969-Pol-metra-jamniczej-milosci-x2-i-krolik-ktory-mysli-ze-jest-psem.-Niunia/page436 (Milka od strony 463) :) Dziekujemy :loveu: milo nam :loveu: A tu jej watek od poczatku ale zdecydowalam ze nie bede tego prowadzic tylko ona sie "wprowadzi" do naszego w grupie 4 :) http://www.dogomania.pl/threads/218898-Milka-(d.-Ondra)-droga-z-piek%C5%82a-wprost-do-nieba-bram-w-Swoim-Domu-w-Szwecji Quote
karolkamadry Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Rewelacyjna:) Uwielbiam takie zdjęcia z tymi zębiskami na wierzchu:) Quote
taxelina Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 karolkamadry napisał(a):Rewelacyjna:) Uwielbiam takie zdjęcia z tymi zębiskami na wierzchu:) Dziekujemy :) Jeszcze mam kilka min z dzisiejszego pierwszego bieganka na dworzu ale nie chce tez zasmiecac tutaj to zapraszam do nas na watek - starczy kliknac w baner :) Quote
karolkamadry Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Oj znam ten wątek, znam:) Pozdrawiam mocno i całusy zwierzaczków:) Quote
taxelina Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 karolkamadry napisał(a):Oj znam ten wątek, znam:) Pozdrawiam mocno i całusy zwierzaczków:) Za jakis czas tez sie tu pewnie pokazamy :diabloti: Dziekujemy :loveu: Quote
Anula Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 (edited) Nie wiem czy na metamorfozach była wstawiona pudliszonowa Maja ale wstawię aby nacieszyć oko. Kochani popatrzcie!!! W Schronisku! I już w nowym domku pod skrzydłami wspaniałej Rodziny! NAPRAWDĘ WARTO POMAGAĆ! http://www.dogomania.pl/threads/218706-Pudliszonowata-Maja-w-domu-stalym-DZIEKUJEMY!!!!!!! Edited March 12, 2012 by Anula Quote
Recommended Posts