malawaszka Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 Tola - niewidoma starsza sznupka ze schroniska w Krakowie przyjechała do nas wystraszona, ale bardzo szybko się otworzyła i wyszło niezłe ziółko :lol: uuuaaaaa jestem strrraszznie groźnymmm niedźwiedziem!!!!! :mdleje: Tola była u nas miesiąc :mdleje: i znalazła dom :laola: a od czasu do czasu jadą w odwiedziny do rodziny i wtedy Tola staje się Psem Przewodnikiem :roflt: Quote
gameta Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Malawszka :loveu: :mdleje::mdleje::mdleje::mdleje::mdleje: Quote
sleepingbyday Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 kola mnie bardzo ujął. A metamorfozy niesamowite. Quote
Nutusia Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 W szkołach powinni wprowadzić przedmiot, na którym pokazywałoby się te wszystkie cuda. Bo teraz jest niby przedmiot o cudach, ale... ;) Quote
magdyska25 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 http://img571.imageshack.us/img571/6052/dsc0067az.jpg ale straszna panna!!!!!!!! :) Quote
Anula Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='sleepingbyday']kola mnie bardzo ujął. A metamorfozy niesamowite.[/QUOTE] Kola to piesek po przejściach ale jedyny chyba w swoim rodzaju,miałam go możność poznać,jest wspaniałym psem,przesympatycznym ponad życie i ponad życie kocha człowieka. Quote
sleepingbyday Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Nutusia']W szkołach powinni wprowadzić przedmiot, na którym pokazywałoby się te wszystkie cuda. Bo teraz jest niby przedmiot o cudach, ale... ;)[/QUOTE] hue hue hue Quote
abero Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Czy ktoś byłby dobry podlinkować zeszłoroczny konkurs foto na kalendarz dogomanii? Quote
annika Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Tola - pies przewodnik dwóch ogromniastych- bezcenne:evil_lol: Malawaszka:thumbs: Quote
abero Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 Jako że bywa tu wiele osób robiących fajne zdjęcia, pozwalam sobie zaprosić: [FONT=Calibri]Fundacja Psi Los serdecznie zaprasza do wzięcia udziału w konkursie fotograficznym na Facebook’u „Moja Fota Psa lub Kota” na najlepsze zdjęcie 2011 roku.[/FONT] [FONT=Calibri]Link do konkursu: https://apps.facebook.com/konkurs-psi-los/[/FONT] [FONT=Calibri]Zwycięzca wytypuje schronisko lub przytulisko, które dostanie od organizatorów i sponsora 200kg karmy dobrej jakości.[/FONT] [FONT=Calibri]Zwycięskie zdjęcie zostanie opublikowane na naszych stronach internetowych.[/FONT] [FONT=Calibri]Zdobywcy trzech pierwszych miejsc dostaną nagrody w postaci kursu korespondencyjnego "Ty i Twój Pies - podstawy wiedzy o zachowaniu, żywieniu, wychowaniu i opiece nad psem." [/FONT] Quote
sugarr Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 [quote name='elinka']metamorfozy w tę odwrotną stronę :-([/QUOTE] Przepraszam, że tak się wtrącę może trochę niesympatycznie w tym cudownym wątku, ale się trochę przeraziłam... To naprawdę ma być pokazywane dzieciom?? Jak na mój gust zdecydowanie za ciężkie. Do tego przez to, że jest na odwrót pokazuje cudowne pieski, które później tragicznie kończą przez złych ludzi, zamiast pokazać dzieciom biedne pieski (ale nie otwarte rany itp) i potem ich piękne i szczęśliwe przy wesołej muzyce metamorfozy, dzięki pomocy właśnie... Wybaczcie, nikogo nie chce urazić, ale sama mam małą siostrzenicę i zszokował mnie trochę pomysł pokazywania czegoś takiego dzieciom. Co nie zmienia faktu, że filmik jest super i bardzo poruszający, ale dla starszej widowni zdecydowanie. Nie chodzi mi raczej o koszmary nocne przez krew, rany, tylko od duże obciążenie psychiczne. Jak byłam mała, to "dołowały" mnie bezdomne osoby, które żebrały na ulicach, ciężko mi było się otrząsnąć i zrozumieć, że nie zawsze jesteśmy w stanie pomóc itp. Taka właśnie dołująca prezentacja może dzieciom strasznie "siąść". Dla młodszych powinna być treść pouczająca, ale jednak zabarwiona optymistycznie, z nadzieją na pomoc itp. Quote
Paulina87 Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Metamorfoza schroniskowa, bo sunia ciągle jest bez domu... Błąkała się po wiosce w zaawansowanej ciąży, trafiła do schroniska, urodziła szczeniaki i tak wyglądała.... chuda, wyłysiała... Teraz wygląda tak Quote
Paulina87 Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 Schronisko w ostrowie wlkp. www.ostrowschronisko.pl - jest mała ma może z 4 kg. Quote
kkanarekk Posted March 2, 2012 Posted March 2, 2012 To ja się swoim Gacusiem, Gapą i Gunia pochwalę :) Gacek w schronie(ważył 5,5kg) A to Gacuś już u mnie :) wazy 11kg !! Gapcio w norze, w której się urodził: A to u mnie:) Gunia w schronie: I Gunia u mnie :D Quote
ewunian Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Pilnie potrzebna psychiczna metamorfoza! Pies ZASPAWANY przez dwa lata w ciasnej klatce... http://www.dogomania.pl/threads/224043 Quote
magdyska25 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-lnk6tZQJYj4/TxwRYxpWo0I/AAAAAAAAAUQ/n4GjU4YaBTQ/s512/DSC_0357.jpg :) Quote
siekowa Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Uzi http://www.dogomania.pl/threads/147253-Moja-pani-umar%C5%82a-a-mnie-oddano-do-schroniska-10-letni-Uzi-MA-DOM! w schronisku: w domku: Quote
stonka1125 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Ja Adelkę pokażę, mała nieruchawa parówkę ze schroniska w Krotoszynie, wielki guz na boku i ogólny brak chęci do życia w dt odżyła i rozpoczęliśmy dietę, potem udana operacja usunięcia 2 tłuszczaków (jeden mały, drugi wielki na boku) A teraz jest taka królewną:):):) Tylko nadal domku brak... http://www.dogomania.pl/threads/212392-ADELA-najgrubsza-i-najbrzydsza-!-czy-ma-jeszcze-szanse-na-dom/page28 Quote
dexterka Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 z paróweczki zrobił się kabanos:P śliczna jest, oby szybko znalazła domek:) Quote
Shinya Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 Shelby przed zimą zabrana ze schroniska w Lublinie na DT, który stał się DS ... w schronie wyglądała tak: a to już w domku: chillout z mężem ogląda mecz :D listonosz nie spodobał się shelby i to co z niego zostało :D ;] szczęśliwa mordka ;] Quote
Recommended Posts