Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

za znaczy kapitana byłabym zła, jakby mi pies zeżarł.
jeden mój tymczas nadjadł mi okładke nowel japońskich, ale nie żałowałam, ale niestety zjadł dwie ostatnie strony pierwszej częsci trylogii kairskiej, co juz było niefajne.

zdjęcie na tle regału z ksiązkami jest świetne :-).

Posted

Mnie Shila jako szczenięcy podlotek zeżarła na pół podręcznik od geografii - dziura na pół książki, przez 76 stron. Nie przeszkadzało mi to w użytkowaniu, jednak świetnie wyglądało :D. Jakby co najmniej rekin maczał w tej robocie swoje płetwy.

Posted

Karilka napisał(a):
Mnie Shila jako szczenięcy podlotek zeżarła na pół podręcznik od geografii - dziura na pół książki, przez 76 stron. Nie przeszkadzało mi to w użytkowaniu, jednak świetnie wyglądało :D. Jakby co najmniej rekin maczał w tej robocie swoje płetwy.

Cieszy mnie to że Tobie wrąbała książkę do geografii, mamy z tego conajmniej dwa powody do radości;
Po pierwsze zniechęciło ją to do czytania własnozębnie książek,
Po drugie mniej miałaś do czytania i więcej czasu mogłaś poświęcić na socjał Shilki:evil_lol:,co wyszło na zdrowie wszystkim, a geografia , no cóż

Posted

sleepingbyday napisał(a):
za znaczy kapitana byłabym zła, jakby mi pies zeżarł.
jeden mój tymczas nadjadł mi okładke nowel japońskich, ale nie żałowałam, ale niestety zjadł dwie ostatnie strony pierwszej częsci trylogii kairskiej, co juz było niefajne.

zdjęcie na tle regału z ksiązkami jest świetne :-).

Znaczy kapitan, to kapitalna książka i jak mam giga doła, to do niej wracam. Nie sposób się nie śmiać czytając ją :)

Posted

tomcug napisał(a):
I jeszcze z jęzorkiem! :eviltong:

brazowa1 napisał(a):
ładna,bo ładna,ale jaka niewychowana! co ma znaczyc ten język??? i jak mimochodem go pokazała,żeby w razie czego nikt sie nie mógł przyczepić.Oj,oj,oj.

Wolana na smak to pewnie dlatego :razz: juz sie oblizywala na sama mysl :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Te w locie sa najlepsze :loveu: mam mojej jamnisi ale ona byla u nas od szczeniaka to nie przechodzila metamorfozy

Moja Nuka, mix z akitą, też ma podobną fotę, ale też na szczęście trafiła do mnie z ulicy ( sąsiad chciał odwieźć ją na Paluch) w dobrym stanie i nie przechodziła metamorfozy. A teraz jest już staruszeczką i ma kłopoty ze stawami i ze słuchem :(

Posted

Mi zdjęcie przypomina wszystkim znana piosenkę :):)

" Łapy, łapy , cztery łapy,
a na łapach pies kudłaty
kto dogoni psa , kto dogoni psa ?
może Ty, a może jednak ja :):)"

Posted

brazowa1 napisał(a):
taaa,pańcia zawsze wytlumaczy pieska...

Moj skarb kochany :loveu:

EVA2406 napisał(a):
Moja Nuka, mix z akitą, też ma podobną fotę, ale też na szczęście trafiła do mnie z ulicy ( sąsiad chciał odwieźć ją na Paluch) w dobrym stanie i nie przechodziła metamorfozy. A teraz jest już staruszeczką i ma kłopoty ze stawami i ze słuchem :(

Starosc nie radosc, dzis mije 7 tyg od smierci Niuni:( rok przed smiercia zachorowala na RZS :(

Czorcik napisał(a):

Mi zdjęcie przypomina wszystkim znana piosenkę :):)

" Łapy, łapy , cztery łapy,
a na łapach pies kudłaty
kto dogoni psa , kto dogoni psa ?
może Ty, a może jednak ja :):)"

Tak to prawda :loveu:

Nutusia napisał(a):
Obawiam się, że ani Ty, ani ja... ;) Gdy była u mnie w DT parę razy próbowałam - bezskutecznie! :)

Najlepiej zawolac zamiast gonic :razz: