sleepingbyday Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 za znaczy kapitana byłabym zła, jakby mi pies zeżarł. jeden mój tymczas nadjadł mi okładke nowel japońskich, ale nie żałowałam, ale niestety zjadł dwie ostatnie strony pierwszej częsci trylogii kairskiej, co juz było niefajne. zdjęcie na tle regału z ksiązkami jest świetne :-). Quote
Karilka Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Mnie Shila jako szczenięcy podlotek zeżarła na pół podręcznik od geografii - dziura na pół książki, przez 76 stron. Nie przeszkadzało mi to w użytkowaniu, jednak świetnie wyglądało :D. Jakby co najmniej rekin maczał w tej robocie swoje płetwy. Quote
Nutusia Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Karilka napisał(a):Nie przeszkadzało mi to w użytkowaniu, jednak świetnie wyglądało :D. Jakby co najmniej rekin maczał w tej robocie swoje płetwy. Raczej... zęby! ;) Quote
Shilomaniak Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Karilka napisał(a):Mnie Shila jako szczenięcy podlotek zeżarła na pół podręcznik od geografii - dziura na pół książki, przez 76 stron. Nie przeszkadzało mi to w użytkowaniu, jednak świetnie wyglądało :D. Jakby co najmniej rekin maczał w tej robocie swoje płetwy. Cieszy mnie to że Tobie wrąbała książkę do geografii, mamy z tego conajmniej dwa powody do radości; Po pierwsze zniechęciło ją to do czytania własnozębnie książek, Po drugie mniej miałaś do czytania i więcej czasu mogłaś poświęcić na socjał Shilki:evil_lol:,co wyszło na zdrowie wszystkim, a geografia , no cóż Quote
Shilomaniak Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 I stąd znalazł się u niej imperatyw wędrówek , próbuje zderzyć teorię /książka/ z praktyką, wędrówki po lesie/ najlepiej bez kontroli/. Quote
EVA2406 Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 sleepingbyday napisał(a):za znaczy kapitana byłabym zła, jakby mi pies zeżarł. jeden mój tymczas nadjadł mi okładke nowel japońskich, ale nie żałowałam, ale niestety zjadł dwie ostatnie strony pierwszej częsci trylogii kairskiej, co juz było niefajne. zdjęcie na tle regału z ksiązkami jest świetne :-). Znaczy kapitan, to kapitalna książka i jak mam giga doła, to do niej wracam. Nie sposób się nie śmiać czytając ją :) Quote
Shilomaniak Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Się mi udało stworzyć podwątek pt.Ulubione zwierzątko domowe - mól książkowy, jestem pod wrażeniem. Mam nadzieję że piesia wybaczą. Quote
taxelina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Dodamy sie jeszcze raz bo mam nowe zdjecie, zobaczcie ta radosc na mordce :loveu: Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 psy się nie obrazaja, zwłaszcza jak sobie tu poplotkujemy na wesołe tematy ;-) Quote
taxelina Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 EVA2406 napisał(a):Ale super fota psa w locie :loveu: Te w locie sa najlepsze :loveu: mam mojej jamnisi ale ona byla u nas od szczeniaka to nie przechodzila metamorfozy Quote
tomcug Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 EVA2406 napisał(a):Ale super fota psa w locie :loveu: I jeszcze z jęzorkiem! :eviltong: Quote
brazowa1 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 ładna,bo ładna,ale jaka niewychowana! co ma znaczyc ten język??? i jak mimochodem go pokazała,żeby w razie czego nikt sie nie mógł przyczepić.Oj,oj,oj. Quote
taxelina Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 tomcug napisał(a):I jeszcze z jęzorkiem! :eviltong: brazowa1 napisał(a):ładna,bo ładna,ale jaka niewychowana! co ma znaczyc ten język??? i jak mimochodem go pokazała,żeby w razie czego nikt sie nie mógł przyczepić.Oj,oj,oj. Wolana na smak to pewnie dlatego :razz: juz sie oblizywala na sama mysl :loveu: Quote
brazowa1 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 taaa,pańcia zawsze wytlumaczy pieska... Quote
EVA2406 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 deer_1987 napisał(a):Te w locie sa najlepsze :loveu: mam mojej jamnisi ale ona byla u nas od szczeniaka to nie przechodzila metamorfozy Moja Nuka, mix z akitą, też ma podobną fotę, ale też na szczęście trafiła do mnie z ulicy ( sąsiad chciał odwieźć ją na Paluch) w dobrym stanie i nie przechodziła metamorfozy. A teraz jest już staruszeczką i ma kłopoty ze stawami i ze słuchem :( Quote
Czorcik Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Mi zdjęcie przypomina wszystkim znana piosenkę :):) " Łapy, łapy , cztery łapy, a na łapach pies kudłaty kto dogoni psa , kto dogoni psa ? może Ty, a może jednak ja :):)" Quote
Nutusia Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Obawiam się, że ani Ty, ani ja... ;) Gdy była u mnie w DT parę razy próbowałam - bezskutecznie! :) Quote
taxelina Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 brazowa1 napisał(a):taaa,pańcia zawsze wytlumaczy pieska... Moj skarb kochany :loveu: EVA2406 napisał(a):Moja Nuka, mix z akitą, też ma podobną fotę, ale też na szczęście trafiła do mnie z ulicy ( sąsiad chciał odwieźć ją na Paluch) w dobrym stanie i nie przechodziła metamorfozy. A teraz jest już staruszeczką i ma kłopoty ze stawami i ze słuchem :( Starosc nie radosc, dzis mije 7 tyg od smierci Niuni:( rok przed smiercia zachorowala na RZS :( Czorcik napisał(a): Mi zdjęcie przypomina wszystkim znana piosenkę :):) " Łapy, łapy , cztery łapy, a na łapach pies kudłaty kto dogoni psa , kto dogoni psa ? może Ty, a może jednak ja :):)" Tak to prawda :loveu: Nutusia napisał(a):Obawiam się, że ani Ty, ani ja... ;) Gdy była u mnie w DT parę razy próbowałam - bezskutecznie! :) Najlepiej zawolac zamiast gonic :razz: Quote
elinka Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) ............. Edited June 25, 2014 by elinka Quote
anouk92 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 elinka napisał(a):metamorfozy w tę odwrotną stronę :-( Piękny film chociaż w tym przypadku to chyba niewłaściwe słowo. Pozwoliłam sobie skopiować link na FB. Quote
Ingrid44 Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 (edited) Bardzo wzruszajacy film. Sterylki Sterylizacje po zniżkowej cenie: sprawdź http://www.vetopedia.pl/article363-1..._zwierzat.html Edited February 15, 2012 by Ingrid44 Quote
Recommended Posts