Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lidan napisał(a):
Jak tu zawsze miło :-) Człowiekowi poprawia się humor i łezka ze wzruszenia kręci w oku gdy czyta i ogląda te odmieniuone psie losy :-)

Mikołaju ,Gwiazdko....prosimy o wiecej takich domów

Posted

Dunia...kiedy zakładalam jej wątek, miałam tylko jedno zdjęcie, które podesłała mi Leonarda oraz informację, że malutka ma 15 lat, nie widzi i umiera leżąc w kącie betonowego boksu...

http://www.dogomania.pl/threads/208690-Dunia-MA-DOM!!-Najlepszy-na-świecie!!!-Dziękujemy!!/page48

Tutaj w DT u mamy Jaagi, okazało się, że ma około 8 lat i oczy do uratowania...

Tutaj u Pani Celinki, przed operacją, Dunieczka młodnieje ;-)

I po operacji, w cudownym DS u Barbareli...:-)
Okazuje się, że ma 3-5 lat! ;-) I - po operacji -WIDZI!

Posted

Moją Miśkę już kiedyś wkleiłam...ale mam dzisiaj dzień wspomnieniowy..;-)

Dzika, na kopalni, bez żadnego bliskiego kontaktu z czlowiekiem.
Pierwsze zdjęcie jakie jej zrobiłam...ma tutaj niespełna rok, a w oczach powagę psiej staruszki...
Pachniała dzikim zwierzątkiem.

Tutaj po prawie dwóch miesiącach oswajania i łapania małej i trzech tygodniach u mnie...

A tutaj już moja i tylko moja :-)

Posted

Cudna! Bardzo podobna do pierwszego psiaka, jakiego miałam (świadomie, bo wcześniej byłam za mała i nie pamiętam). Kubuś był znajdką przygarniętą przez krawcową mojej Mamy. Pani jednak nie bardzo chciała mieć psiaka, więc go nam oddała (jej syn się na nią obraził za to na zabój i wcale mu się nie dziwię!). A Kubuś to była mądrość i miłość, miłość i mądrość... MÓJ PIES!

Posted

bigos napisał(a):
Ale z niego przystojniaczek:loveu::loveu::loveu:
Szkoda, że samotny:placz::placz::placz:Dajmy mu domek i miłość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a na co byl chory?

Posted

Betek - w schronisku z numerem 1 w księdze przez kilka lat - nikt nam nie wierzył, że starszy pies znajdzie dom. Znalazł szybciej niż same myślałyśmy, bo w hotelu spędził tylko miesiąc.

w schronisku - wycofany i zrezygnowany, siedział tam 8 lat....

po około 2 latach w domu stałym:)

Posted

Metamorfozy takich schroniskowych, zrezygnowanych weteranów, które po adopcji przeżywają drugą młodość chyba cieszą najbardziej :loveu:

Wklejałam tu kiedyś metamorfozę Uciechy, kiedy była jeszcze w schronisku.

ok. styczeń 2011

kwiecień 2011

czerwiec

a teraz Ucieszka już w swoim domku i wygląda tak:

:loveu::loveu::loveu: