Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gogiego na pudle trzeba wkleic bo sie upominaja o foto:) z ds

A TERAZ INFO!!!
Kto chce aby jego psia metamorfoza zawisła na plakacie pormującym ADOPCJE PSÓW proszony jest o podesłanie zdjęć..max 5 /oryginalny format foto do druku wilekoformat/
przed i po adopcji

bezdomne.szydlowiec@wp.pl

+ oświadczenie autora zdjęć i zgoda autora na udostępnienie zdjeć do celow promocyjnych i wykorzystanie do publikacji przez Fundacje Ocalmy od Zapomnienia

CZAS do 15 września

I TERAZ BĄBA :P
http://www.dogomania.pl/threads/213492-KALENDARZ-2012-METAMORFOZY-FIRST-edition-ZG%C5%81OSZENIA-do-15-wrze%C5%9Bnia?p=17510610#post17510610

Posted

To ja wrzucę też mojego łobuza.

Zdjęcie ze schronu (z siostrą - też już adoptowaną ;) ) :

I już u nas (przestał być taki grzeczny na jakiego wyglądał ;) ):

Posted

Nutusia napisał(a):
Santino - wątki Ci się pomyliły!!! Tu są metamorfozy, nie szkodniki! :)

:diabloti::diabloti::diabloti:

Ale spójrz na jego minę na pierwszym zdjęciu - czy tak może wyglądać szkodnik? :)
Tja... Też daliśmy się nabrać :evil_lol:

Posted

[quote name='Nutusia']Santino - wątki Ci się pomyliły!!! Tu są metamorfozy, nie szkodniki! :)

[quote name='magdyska25']http://i51.tinypic.com/2qx22o4.jpg

Czy taki słodziak mógłby zrobić taki burdel???

Nieeeeeeee:diabloti:

[quote name='daria_zet']No raczej, że nie. Sami zrobili burdel, a potem na psa zwalają ;>

Dodam tylko, że to nie był szczyt jego możliwości.

Zerknijcie jakie rzeczy on potrafi :diabloti:

Posted

Z rozpędu za wątkiem kalendarzowym pokażę Majuta i tutaj :diabloti:

Na tel. Stowarzyszenia dostałam zgłoszenie. Majuska w największe styczniowe mrozy błąkała się po polach od lasem. Na widok człowieka reagowała paniką i ucieczką. Każda próba zbliżenia się skutkowała piskiem w wniebogłosy. Odłowiłam ją 23 stycznia 2011. Zapchlona, skołtuniona, brudna i śmierdząca - 3,55 kg żywej wagi. Na gwałtowne ruchy i podniesiony ton głosu reagowała siusianiem pod siebie. Po kilku miesiącach nauczyła się, że ludzka ręka nie zrobi już więcej krzywdy. Teraz to kochany aniołek, wieczny przytulak, całuśnik i odlatująca na ogonie istotka.

styczeń 2011:

maj 2011

lipiec 2011

Posted

Sheltii napisał(a):
Przecież to inny pies!! :)

To ciągle ten sam mały kosmit, tyle, że w nieporównywalnie lepszej kondycji psychicznej i w troszkę innej fryzurze :evil_lol: Jak ktoś mówi, że śliczny z niej yoreczek, to dodaję, że to odmiana afrykańska ...

Posted

[quote name='eliza_sk']To ciągle ten sam mały kosmit, tyle, że w nieporównywalnie lepszej kondycji psychicznej i w troszkę innej fryzurze :evil_lol: Jak ktoś mówi, że śliczny z niej yoreczek, to dodaję, że to odmiana afrykańska ...

Hahhaa, dobre, dobre!!!

Posted

Jasza napisał(a):
Została u Ciebie Elizo?
Piękna jest :loveu::loveu:

Po kilku dniach jak poznałam charakter Majuta wiedziałam, że spod mojej ręki ogłoszenie dla niej nie wyjdzie. Plan był jasny - trzeba ją zasiedzieć i przyzwyczaić domowników do drugiego psa. Wstawiłam ją na nasz ogólny, ktoś był nadgorliwy i wkleił ją do "przygarnę psa" - poza mną. Jak odebrałam telefon, że ja ws. Majki do adopcji, to zbladłam i kłóciłam się z panią, że żadnej Majki do adopcji nie wystawiałam, że pies najprawdopodobniej zostaje u mnie ... Paniusia oburzona się rozłączyła, że wystawiają psa, a potem same nie wiedzą co chcą :diabloti: To że na wizus ładna to pikuś, ale po moim najukochańszym warkotliwym Fuksie (7 lat), jej usposobienie, to miód na serce.