Kocurek Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Cioteczki wybaczcie,ale Kapselek tez chcialby przejsc metamorfoze....:(Zajrzyjcie prosze.... http://www.dogomania.pl/threads/213221-Bardzo-chory-Kapselek-wyrzucony-na-stacji-paliw-błaga-o-DT Quote
mania1979 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 a na tym rowerku wodnym to widzę większą gromadkę ;) nie ma to jak wspólne wakacje :lol: Quote
MaDi Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Bebe Zapraszam na wątek: http://www.dogomania.pl/threads/213194-Pseudo-czyli-trzy-dredy-rodz%C4%85ce-co-cieczk%C4%99. Quote
Iv_ Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Matko jak tak można było zaniedbać psa :shake: Niesamowita metamorfoza! Quote
brazowa1 Posted August 23, 2011 Posted August 23, 2011 Piękny pekin,w głowie sie po prostu nie mieści,że ktos dopuścił do czegos takiego,ludzie to jakieś taki gatunek....dziwny. Quote
anita_happy Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='mania1979']a na tym rowerku wodnym to widzę większą gromadkę ;) nie ma to jak wspólne wakacje :lol: no troche nas było :P Quote
ogonek2 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 o matko! macie cały "autobus" wczasowiczów:) jakie zrelaksowane i słodkie :) Quote
Jasza Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Anito, zapisuję to zdjęcie w ulubionych - pokażę tacie - niech z krzesla spadnie, a co! Ukłony! Quote
Anula Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 To ja też pokażę metamorfozę mojego tymczasowiczka PONika Quote
Kociabanda2 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Zapraszam na bazarek dla dzikiego Ciapka :smile: Zabawki, ciuszki, akcesoria dla dzieci mniejszych i większych :) http://www.dogomania.pl/threads/213233-Zabawki-breloczki-ciuszki-akcesoria-dla-dzieci-na-dzikiego-Ciapka-w-BDT Quote
Nutusia Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Jedno mnie tylko martwi na zdjęciu z żeglugi rowerkiem wodnym - brak kapoków! A przeciążenie jednostki pływającej (przynajmniej jeśli chodzi o liczbę pływających stworzeń) - przeogromne!!!! :) A jeśli chodzi o zdredzonego pekina... po co ludziom kudłaty pies? Wydaje im się, że sam o siebie zadba? Ja np. czesać nie lubię i nie mam cierpliwości, więc mam psiaki gładkowłose :) No, z wyjątkiem Lesia, który nie cierpi czesania, więc jest... strzyżony :) Quote
mania1979 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 [quote name='anita_happy']no troche nas było :P :shocked!:a gdzie kapoki mają??? :diabloti: Quote
mania1979 Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Nutusia napisał(a):O tym samym napisałam powyżej :) masz rację,ale to była pierwsza myśl jak je wszystkie zobaczyłam :lol: zdjęcie kapitalne Quote
anita_happy Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 kapitalną to miał mine Pan co nam rowerek wydawał hahahahahahah ale my go sposobem wziełysmy. Dzien przed wycieczką na rowerku poszłyśmy MY 3 i jedno futro :) jak oddawałyśmy rowerek zapytałam Pana - czy przyjmie nas z 5 wodołazami... a Pan na to: "to co dwa rowerki??": a ja na to, ze to są małe wodołazy :) powiedział - no problem no to na drugi dzien załadowałyśmy sie wszystkie :))) Kolo z wypozyczalni miał zajebczasta minę..a ludzie patrzyli sie na nas jak na oszołomów cóż zrobic - jak psy lubią pływac po wodzie:) Jesli chodzi o kapoki - nie stac nas na nie hahahhahah kapok dla psa 10/20 kg to ok 400 zł!!! a my miałyśmy 5 futer:) wszystkie kiedyś były bezdomne - ale juz nie są kazda z nich przeszła większą/mniejszą swoją metamorfoze ta najmniejsza to TULA /ruda/ - ona przechodzi metamorfoze psychiczną Pies nie dopoznania Przed, a Po zabraniu z ulicy i ciagle nas zaskakuje swoim temperamentem Najbardziej obawiałam reakcji, pokazanej tutaj FROTKI, na wodę i na rowerek. A Frotka - jak by sie na wodzie urodziła. Zero krepacji. spała sobie..wyglądała...podziwiała widoki..popiła wody z miseczki - peace&quiet :) Metamorfozy to dział, gdzie sie CHCE z ciekawosci wejść jak widac, ze ktos cos naśrajbował :) PONik boski... te kudlate psiaki mozna stuningowac tak, ze nikt ich nie pozna. Jak FROTKI :)) Quote
elinka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Rowerkowe zdjęcie i pozytywne myślenie super!!! A ja, niestety ze znanym, aczkolwiek smutniejszym tematem: Napisał OBSERWATOR 2012 Co trzeba zrobic żeby powstrzymać biznes polsko- niemiecki !!!!!!! Biznes na całego !!!!!!!!!!! Polsce juz wciśnięto wojenne puszki stare z mięsem !!!!!!!!!!!!!!!!! Pozniej odpady radioaktywne !!!!!!!!!!a teraz uwaga wielki biznes !!!!!!!!!!!!!!!!! Psy i koty polacy "oddawają do raju " do niemiec za marne datki w postaci karmy i innych akcesori dla psów !!!!!!!!!!!!! A raj zamienia się w piekło !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ludzie opamiętajcie się !!!!!!!!!!!!!!!! I miejcie odrobinę litości nad tymi zwierzętami !!!!!!! Tam psy idą na doświadczenia laboratoryjne i medyczne !!!!!!!!!!!!!! Testuje się na nich wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dokonuje się na nich oparzeń i licznych operacji !!!!!!!!!!! Ze schronisk są brane psy chore stare ślepe i kończą swój żywot w nieopisanych męczarniach !!!!!!!!!!!!!!! Włosi już napisali petycję i na mocy jej jest całkowity zakaz wywózki psów do niemiec ! A polska co zrobiła ?????!!!!!! Do piekła je wywożą a wy im w tym pomagacie !!!!!!!!!!!!!!!!! W niemczech mają swoje psy a nasze do laboratorii !!!!!!!!!!!!!!!!! W niemczech jest zakaz adopcji psów z innych państw !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czytajcie artykuły !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Polakowi wszystko się wciśnie !!!!!!!!!!! ................ Quote
malagos Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 W zeszłym roku zimą ktoś podrzucił nam ją pod bramę. Chodziła po ulicy, zaczepiała ludzi, ale tylko ją odganiali. Aż weszła przez sztachety za moim mężem i Sońką, jak wracali ze spacerku. Przerażenie, co ja z nią zrobię, bo były juz w domu dwie tymczasowiczki, w sumie 6 psów......... Małe, chude, ale tak radosne, że aż się gęby nam śmiały na widok jej podskoków, kręcenia ósemek, wariactwa z radości. kocham boksery, a ona jakoś tak wyglądała jak miniatura boksera, ważyła niecałe 6 kg. Przeczekalismy cieczkę, zrobiliśmy sterylizację i sunia pojechała do Imielina, na Śląsk. Ma taki dom, ze... każdemu psu życzę. Niezwykle ciepła rodzina, a pies jest jej integralną częscią: Quote
terierfanka Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 hehe skąd ja znam to wstępne oczyszczanie naczyń w zmywarce :) Quote
Sheltii Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 http://img197.imageshack.us/img197/734/figa9.jpg odpasiona i elegancka :) a ile teraz waży? stawiam, że 9 kilo :) Quote
anita_happy Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 malagos - heh....ale luzara:) fajnie z Pańciem kima..a jaka obroza!!z kryształami:P heh obstawiam 10 kg :P moja Tula ma 8kg :P a ta panna to sfilcowany boxer :) Quote
Agucha Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 brazowa1 napisał(a):Piękny pekin,w głowie sie po prostu nie mieści,że ktos dopuścił do czegos takiego,ludzie to jakieś taki gatunek....dziwny. To shih-tzu ;) Quote
Recommended Posts