resuruss Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Aleeeeeeeeeeee wypiekniala....nie do poznania pies!!!!!W nowym domku ma futerko jak yorczek takie srebrno zlote!!!!!!!!!!!:multi: Piekna przemiana!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
JustynaJK Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 :loveu: :loveu: :loveu: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Agnieszka103 Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Norbitka']A ja przedstawie Baby lubelska boksię mocno wyekspoatowana która swoją Pania znalazła aż w Warszawie Nie potrafię oderwa oczu od minki tej psinki obok (czarno-biała) :-( Patrzy z tak wielką nadzieją... Czy wiecie może co z tą psiunią? Quote
anielica Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Julix napisał(a):Dzięki za odpowiedź :lol: Pytam, bo bardzo spodobał ten psiaczek obok bokserka... ale pewnie już ma właściciela. Może masz o nim jakieś informacje? A boksiu też jest śliczny. Julix: jutro rozejrzę się za tym pieskiem. Ostatnio go nie widziałam, ale mogłam przeoczyć - mamy bardzo dużo pracy z psiakami... resuruss: ja oglądałam już wczesniej Twojego lubliniaka i wiem jak wypiękniał. Kierownictwu nie ma co pokazywać, mają to w nosie. Jak im mówię o jakimkolwiek zaadoptowanym psie, to ledwo co słuchają. Niestety Ale jak tylko otworzymy dział "już w nowym domu", możemy zamieścić zdjęcia pierwsze i późniejsze i opisać historię łysolka. Quote
anielica Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='Agnieszka103']Nie potrafię oderwa oczu od minki tej psinki obok (czarno-biała) :-( Patrzy z tak wielką nadzieją... Czy wiecie może co z tą psiunią? To młodziutki psiak był, z tego co pamiętam. Jutro się rozejrzę. *** ROZEJRZAŁAM SIĘ, NIE MA GO JUŻ Quote
malagos Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Madzia18, ta Twoja blondyneczka to moja ulubiona sunia do oglądania, czytania, cieszenia się ! Gdybym kiedyś mogła wziąć jeszcze jednego psa, to byłaby to taka sama suczynka! Nie wyobrażam sobie, co ona przeżywała w schronisku......... Quote
Agnieszka103 Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 anielica napisał(a):To młodziutki psiak był, z tego co pamiętam. Jutro się rozejrzę. W takim razie niecierpliwie czekam na wieści Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Sambunia :loveu: :loveu: :loveu: ależ cudownie z kociambrem się dogadała :laola: Quote
Vectra Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 woooooowwwwww ale metamorfozy :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: niesamowicie wypiękniały te psiaki boska Foksia :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aga K Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='Lara'] Jaki śliczny :):):) przystojniak :D Quote
lon_cia Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 super, super!!!!!!!!!! po prostu az dech zapiera z wrażenia!!!!!!! jestescie wspaniali:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Rose: :Rose: :Rose: Quote
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Lara napisał(a):A wiesz malawaszko, ze to jest Sambunia BIS? :lol: Sambunia, Sambunia po ostrzyzeniu miala ciut cialka i wlosy, TA Sambunia byla szkieletorem - łysolem. Ale nie chcemy o tym pamietac :shake: wiem wiem, że niestety były tam dwie Sambunie :shake: ale cudownie że im się udało :loveu: :multi: Quote
Aga K Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Hehehe a tak nawiasem,podoba mi się Twój podpis resuruss-mam też ten obrazek na kompie,ale wykorzystam go dopiero jak będzie box (do wieku) :lol: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 malagos napisał(a):Madzia18, ta Twoja blondyneczka to moja ulubiona sunia do oglądania, czytania, cieszenia się ! Gdybym kiedyś mogła wziąć jeszcze jednego psa, to byłaby to taka sama suczynka! Nie wyobrażam sobie, co ona przeżywała w schronisku......... małgos ja ci powiem lepszy numer ona w schronisku to taka bidka była, ze szkoda gadac, a w domu z innymi psami to terror był potrafiła psa 80 kg ugrysc i ten sie jej bał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Aga K Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 hehe,mi teżby się taki stanowczy charrakterrek przydał Quote
Korenia Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Te wszystkie zdjęcia są kapitalne.. po porostu .. brak slów.. Ja przedstawię Pimpka: W schronisku W nowym domku: I jeszcze Dropuś: W schronisku: I w nowym domku z młodszym bratem ;): Quote
marlena924 Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Wszystkie psiaki piękne :loveu: A te zdjątko nadzwyczajnie prześliczne :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Korenia, ale Dropuś miał przestraszone oczka... dobrze, że trafił do nowego domu :) Quote
Korenia Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 Smutaśne, smutasne.. a jak chłopak się długo nasiedział w schronisku jak na szczeniaka..:( Jakieś 2 miesiące szczeniakarnia.. później kolejne dwa boks.. była zima.. miał jeszcze kompana Ciapka.. razem spali na betonie wtuleni w siebie, bo inne starsze psiska nie pozwalały im wchodzić do ciepełka :( Poprostu widok był 'straszny'.... Quote
zuziaM Posted May 31, 2006 Posted May 31, 2006 [quote name='Lara'] Oto Samba, Samba Bis, w schronisku: I obecnie w domku: Najcudowniejsze, ze wlasciwie 99,999 % tych biedactw trafia, jak widac z tych zdjec, do bardzo odpowiedzialnych osob ! Co warte bylyby te adopcje, gdyby psiaki ladowaly przy budach - na lancuchy - Z PIEKLA DO PIEKLA ! Bez sensu ! A to zasluga kochanych dogomaniakow, ktorzy te adopcje kontroluja ! :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: . Jestescie kochani ! Quote
Recommended Posts