Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleeeeeeeeeeee wypiekniala....nie do poznania pies!!!!!W nowym domku ma futerko jak yorczek takie srebrno zlote!!!!!!!!!!!:multi:
Piekna przemiana!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

[quote name='Norbitka']A ja przedstawie Baby lubelska boksię mocno wyekspoatowana która swoją Pania znalazła aż w Warszawie

Nie potrafię oderwa oczu od minki tej psinki obok (czarno-biała) :-(
Patrzy z tak wielką nadzieją...
Czy wiecie może co z tą psiunią?

Posted

Julix napisał(a):
Dzięki za odpowiedź :lol: Pytam, bo bardzo spodobał ten psiaczek obok bokserka... ale pewnie już ma właściciela. Może masz o nim jakieś informacje? A boksiu też jest śliczny.

Julix: jutro rozejrzę się za tym pieskiem. Ostatnio go nie widziałam, ale mogłam przeoczyć - mamy bardzo dużo pracy z psiakami...

resuruss: ja oglądałam już wczesniej Twojego lubliniaka i wiem jak wypiękniał. Kierownictwu nie ma co pokazywać, mają to w nosie. Jak im mówię o jakimkolwiek zaadoptowanym psie, to ledwo co słuchają. Niestety Ale jak tylko otworzymy dział "już w nowym domu", możemy zamieścić zdjęcia pierwsze i późniejsze i opisać historię łysolka.

Posted

[quote name='Agnieszka103']Nie potrafię oderwa oczu od minki tej psinki obok (czarno-biała) :-(
Patrzy z tak wielką nadzieją...
Czy wiecie może co z tą psiunią?

To młodziutki psiak był, z tego co pamiętam. Jutro się rozejrzę.

ROZEJRZAŁAM SIĘ, NIE MA GO JUŻ

Posted

Madzia18, ta Twoja blondyneczka to moja ulubiona sunia do oglądania, czytania, cieszenia się ! Gdybym kiedyś mogła wziąć jeszcze jednego psa, to byłaby to taka sama suczynka! Nie wyobrażam sobie, co ona przeżywała w schronisku.........

Posted

Lara napisał(a):
A wiesz malawaszko, ze to jest Sambunia BIS? :lol: Sambunia, Sambunia po ostrzyzeniu miala ciut cialka i wlosy, TA Sambunia byla szkieletorem - łysolem. Ale nie chcemy o tym pamietac :shake:

wiem wiem, że niestety były tam dwie Sambunie :shake: ale cudownie że im się udało :loveu: :multi:

Posted

Hehehe
a tak nawiasem,podoba mi się Twój podpis resuruss-mam też ten obrazek na kompie,ale wykorzystam go dopiero jak będzie box (do wieku) :lol:

Posted

malagos napisał(a):
Madzia18, ta Twoja blondyneczka to moja ulubiona sunia do oglądania, czytania, cieszenia się ! Gdybym kiedyś mogła wziąć jeszcze jednego psa, to byłaby to taka sama suczynka! Nie wyobrażam sobie, co ona przeżywała w schronisku.........

małgos ja ci powiem lepszy numer ona w schronisku to taka bidka była, ze szkoda gadac, a w domu z innymi psami to terror był potrafiła psa 80 kg ugrysc i ten sie jej bał :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Te wszystkie zdjęcia są kapitalne.. po porostu .. brak slów.. Ja przedstawię Pimpka:
W schronisku

W nowym domku:

I jeszcze Dropuś:
W schronisku:

I w nowym domku z młodszym bratem ;):

Posted

Smutaśne, smutasne.. a jak chłopak się długo nasiedział w schronisku jak na szczeniaka..:( Jakieś 2 miesiące szczeniakarnia.. później kolejne dwa boks.. była zima.. miał jeszcze kompana Ciapka.. razem spali na betonie wtuleni w siebie, bo inne starsze psiska nie pozwalały im wchodzić do ciepełka :( Poprostu widok był 'straszny'....

Posted

[quote name='Lara']

Oto Samba, Samba Bis, w schronisku:

I obecnie w domku:

Najcudowniejsze, ze wlasciwie 99,999 % tych biedactw trafia, jak widac z tych zdjec, do bardzo odpowiedzialnych osob ! Co warte bylyby te adopcje, gdyby psiaki ladowaly przy budach - na lancuchy - Z PIEKLA DO PIEKLA ! Bez sensu !
A to zasluga kochanych dogomaniakow, ktorzy te adopcje kontroluja !
:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: . Jestescie kochani !