Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='faith35']ATOM przed (po lewej) i ATOM po (po prawej)
u nas psiaki te, które są najdłużej w schronisku jeżdżą do fryzjera i tak dostają nowy Image, mamy umowę z Panią fryzjerką (zapomniałam tej Pani imienia :oops:), ale ważne, że po takich metamorfozach psiaki trafiają do domku bardzo szybko :loveu:

Faith, wysłałam Twojego posta do weterynarza z naszego schronu. ;)

http://www.dogomania.pl/threads/180975-Czekaj%C4%85-na-pomoc-schronisko-Inowroc%C5%82aw?p=17071632&viewfull=1#post17071632

Posted

To metamorfoza mojej suni Leny, którą wzięłam z siostrą z łańcucha od sąsiadów..
Mamy ją dopiero tydzień.
Teraz sunia ma o wiele lepsze życie ;) Lecz trzeba ją wszystkiego uczyć. Ma dwa lata, ale jest bardzo posłuszna i grzeczna.

A tu już u nas ;)

To wspaniały pies ;)

Posted

[quote name='cicia1977']To ja przedstawię moją Betusię. Adoptowałam ją ze schroniska w Obornikach
Tutaj w schronisku:

A tutaj u mnie:-)

Normalnie zakochalam sie w tej suni!!! Jaki slodki pychol... nic tylko calowac!!! :loveu:

Posted

Kofi, wyrzucony na stacji benzynowej przy drodze ekspresowej w środku zimy... łapy miał strasznie wymarznięte, był zdezorientowany i potwornie smutny. Dodatkowo nie znał smyczy, panicznie bał się wszystkiego, na mężczyzn warczał i łatwo wpadał w panikę...

Po zwrocie z adopcji... w końcu Ttafił do wspaniałej, aktywnej osoby, ten wulkan energii, łazi sobie po górach, chodzi do psiej szkoły.. trafił IDEALNIE i jest przeszczęśliwy!!! Co chyba widać :)

Posted

Onomato-Peja napisał(a):

Nawet nie wiedziałam, że Ona jest ze schronu ;) Piękna suka nie ma co ( a i charakterna z tego co kojarzę :evil_lol: ) :)

Posted

Maczo, obecnie w schronisku w Krotoszynie. 10 lat na łańcuchu, agresywny (?), chcieli sie go pozbyć. Jak sobie popili to się zakładali kto do niego podejdzie, nawet nie chce myśleć co on musiał przejść przez te 10 lat ...Więcej fot:https://picasaweb.google.com/stonka1125/MaczoDom#

Okazało sie ze nie jest agresywny, owszem nieufny i cały czas nie do końca ufa człowiekowi ale będzie super psem, bardzo mądry z niego zwierz i szuka domku, obecnie jest bardziej puchaty niz na fotach i zdecydowanie piękniejszy :) Więcej fot:https://picasaweb.google.com/stonka1125/Macho#

Posted

halbina napisał(a):
10 lat wyroku... i za co?... ale metamorfoza wspaniała! szczęścia!!!

To jest tak metamorfoza pt. NARESZCIE CZUJĘ COKOLWIEK :) Przez te dredziska był cały obolały i pewnie dlatego kłapał kłami, wsjo bolało, będzie dobrze :)