Aga K Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Niooo,naprawde.Ja też przecież mam plany kiedyś-na boksiaka i pierw chciałam z hodowli,a teraz to już sama nie wiem Quote
Aga K Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Acha,a tak narazie mam dwie śnupki. I jeszcze jedno-Hienek ma nawet swój topik na pwp bodajże. Quote
resuruss Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Jakie super metamorfozy!!!!!!!!!! Hienek cudowny!!!!!!!!!!! A bokserka....az trudno uwierzyc ,ze to ta sama psinka!!!!! Brawo!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Medorowa Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Normalnie bomba:multi: :multi: :multi: :multi: Quote
JIM Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 czy moglibyscie powiedziec mi jaki jest adres strony internetowej tego schroniska skad byl ten boksiu? Ten dział zawsze poprawia mi humor:) Quote
Norbitka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Boksia Baby była w schronisku w Lublinie. Nowa strona schroniska (jeszcze chyba nie dokończona) jest tu http://www.schronisko-zwierzaki.lublin.pl/art.php?catId=1 Poprzednia strona jest od dawna nie aktualizowana. Quote
Dory Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Pragnę dodać, że zdjęcia na trawce są starsze i były robione przed kapielą, a mała jeszcze trochę przytyła od wtedy - widać po obróżce (niedługo trzeba będzie nową kupić:loveu: ). Quote
resuruss Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Norbitka!!! Mam pytanko!!!!Czy Ty dzialasz w schronisku w Lublinie???? Ja tez mam stamtad psa i obiecalam Pani ,ktora mi go wydawala ,ze bede ja informowac o jego losach...a niestety stara stronka schroniska nie dzialala.......Nie wiem czy zdjecia mozna wysylac na aktualna strone podana w poscie powyzej?????Bardzo chcialabym zeby w schronisku zobaczyli jak sie chlopak zmienil od tamtej pory!!!!! Quote
niufa Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 resuruss napisał(a):Norbitka!!! Mam pytanko!!!!Czy Ty dzialasz w schronisku w Lublinie???? Ja tez mam stamtad psa i obiecalam Pani ,ktora mi go wydawala ,ze bede ja informowac o jego losach...a niestety stara stronka schroniska nie dzialala.......Nie wiem czy zdjecia mozna wysylac na aktualna strone podana w poscie powyzej?????Bardzo chcialabym zeby w schronisku zobaczyli jak sie chlopak zmienil od tamtej pory!!!!! Jeśli chodzi Ci o Dorotę (wolontariuszkę), to pokazywałam jej zdjęcia Quando z ostatniej wystawy w Bytomiu.Ja choć nie piszę na wątkach (jestem raczej czytaczem;) )staram się na bieżąco śledzić Wasze sukcesy. Wielkie gratulacje. Quote
Norbitka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Odezwij sie w tej sprawie do Anielicy. Ona działa przy stronce. Ona tez jest wolnotariuszką. A psiaka masz cudnego widziałam juz dawno :) Quote
JIM Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Dzięki za odpowiedź :lol: Pytam, bo bardzo spodobał ten psiaczek obok bokserka... ale pewnie już ma właściciela. Może masz o nim jakieś informacje? A boksiu też jest śliczny. Quote
Norbitka Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Jeszcze pokażę Wam niewielka wprawdzie ale metamorfozę Ninki. Ninka była u mnie na rekonwalescencji po sterylce. Wczoraj znalazła nowy dom. Wczesniej była adoptowana i zwrócona do schroniska Tu smutna po nieudanej adopcji A tu po kilku dniach u mnie I po zabiegu Quote
resuruss Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='niufa']Jeśli chodzi Ci o Dorotę (wolontariuszkę), to pokazywałam jej zdjęcia Quando z ostatniej wystawy w Bytomiu.Ja choć nie piszę na wątkach (jestem raczej czytaczem;) )staram się na bieżąco śledzić Wasze sukcesy. Wielkie gratulacje. Dzieki wielkie!!!!!!Pozdrowienie najserdeczniejsze dla p.Dorotki jej corki i jej chlopaka!!!!! Nie macie pojecia jakie cudowne stworzonko zrobilo sie z Quandusia!!!!!!!Wlasnie teraz mnie obdrapuje z kazdej stronki ,bo juz pora na spacerek!!!!! Zapraszam Was taz na stronke internetowa moich psiakow!!!! www.resuruss.republika.pl Tam mozna poogladac aktualne zdjecia Quanda ...jest ich tez duzo w galerii Grzywaczy na DGM!!!! Mam nadzieje ,ze jestescie zadowolone z tego jak chlopaka wyprowadzilam!!!! Jeszcze sa malenkie problemy w kontaktach z ludzmi ,ale malymi krokami idziemy ku dobremu!!!!! Quote
resuruss Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Tak sie rozczulilam tym ,ze kochana pani Dorota oglada zdjecia Quandiniego ,ze wstawie jeszcze kilka "domowych " foteczek: Quando na działce czyli Pan na włosciach: Quando w domu podczas zabawy przed snem ze swoim najlepszym kumplem: Tu ze swoja przyjaciółka Bułka ,która własnie chce go zjesc A tu jego portret ,ktory wykonała dla mnie moja przyjaciółka Quote
niufa Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 resuruss napisał(a):Zgadzam sie z Toba w 100%!!!!!!:loveu: I do tego mają skromną właścicielkę.:eviltong: Quote
resuruss Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Dla mnie sa cudne i najpiekniejsze na swiecie!!!!!!:evil_lol: Quote
niufa Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 [quote name='resuruss']Dla mnie sa cudne i najpiekniejsze na swiecie!!!!!!:evil_lol: Swięta prawda. [SIZE="1"]Tylko szkoda, że to takie male stworki. Dla mnie pies powinien być tak duży, aby pogłaskać go bez konieczności pochylania się. ;) Ale u kogoś zawsze chętnie podziwiam malutkie. Quote
Vectra Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 resuruss te Twoje łysolki są niesamowite - do tej pory nie mieści mi się w głowie że taki psiak trafił do schroniska :shake: :shake: :shake: Gratuluje sukcesów na wystawach :loveu: :loveu: Pozostałe metamorfozy - no cóz łezka się w oku kręci ze wzruszenia - poprostu super szczęsliwe psy :multi: :multi: :multi: Quote
madzia20sosnowiec Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 booze ile smutku w tych pieknych oczach :-( jak dobrze ze psinka ma juz domek, przeciez jakbym dopadła tego co jej to zrobił to noz w samo serce bez zadnego zamachniecia sie :angryy: ja przyszłam sie pochawalic naszą malenką blondyneczką :cool3: to blondynka w dniu zabrania jej ze schroniska a tu juz w domku Quote
Recommended Posts