Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jakie super metamorfozy!!!!!!!!!!

Hienek cudowny!!!!!!!!!!!
A bokserka....az trudno uwierzyc ,ze to ta sama psinka!!!!!

Brawo!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

czy moglibyscie powiedziec mi jaki jest adres strony internetowej tego schroniska skad byl ten boksiu? Ten dział zawsze poprawia mi humor:)

Posted

Pragnę dodać, że zdjęcia na trawce są starsze i były robione przed kapielą, a mała jeszcze trochę przytyła od wtedy - widać po obróżce (niedługo trzeba będzie nową kupić:loveu: ).

Posted

Norbitka!!!
Mam pytanko!!!!Czy Ty dzialasz w schronisku w Lublinie????
Ja tez mam stamtad psa i obiecalam Pani ,ktora mi go wydawala ,ze bede ja informowac o jego losach...a niestety stara stronka schroniska nie dzialala.......Nie wiem czy zdjecia mozna wysylac na aktualna strone podana w poscie powyzej?????Bardzo chcialabym zeby w schronisku zobaczyli jak sie chlopak zmienil od tamtej pory!!!!!

Posted

resuruss napisał(a):
Norbitka!!!
Mam pytanko!!!!Czy Ty dzialasz w schronisku w Lublinie????
Ja tez mam stamtad psa i obiecalam Pani ,ktora mi go wydawala ,ze bede ja informowac o jego losach...a niestety stara stronka schroniska nie dzialala.......Nie wiem czy zdjecia mozna wysylac na aktualna strone podana w poscie powyzej?????Bardzo chcialabym zeby w schronisku zobaczyli jak sie chlopak zmienil od tamtej pory!!!!!

Jeśli chodzi Ci o Dorotę (wolontariuszkę), to pokazywałam jej zdjęcia Quando z ostatniej wystawy w Bytomiu.Ja choć nie piszę na wątkach (jestem raczej czytaczem;) )staram się na bieżąco śledzić Wasze sukcesy. Wielkie gratulacje.

Posted

Dzięki za odpowiedź :lol: Pytam, bo bardzo spodobał ten psiaczek obok bokserka... ale pewnie już ma właściciela. Może masz o nim jakieś informacje? A boksiu też jest śliczny.

Posted

Jeszcze pokażę Wam niewielka wprawdzie ale metamorfozę Ninki. Ninka była u mnie na rekonwalescencji po sterylce. Wczoraj znalazła nowy dom. Wczesniej była adoptowana i zwrócona do schroniska
Tu smutna po nieudanej adopcji

A tu po kilku dniach u mnie

I po zabiegu

Posted

[quote name='niufa']Jeśli chodzi Ci o Dorotę (wolontariuszkę), to pokazywałam jej zdjęcia Quando z ostatniej wystawy w Bytomiu.Ja choć nie piszę na wątkach (jestem raczej czytaczem;) )staram się na bieżąco śledzić Wasze sukcesy. Wielkie gratulacje.

Dzieki wielkie!!!!!!Pozdrowienie najserdeczniejsze dla p.Dorotki jej corki i jej chlopaka!!!!!
Nie macie pojecia jakie cudowne stworzonko zrobilo sie z Quandusia!!!!!!!Wlasnie teraz mnie obdrapuje z kazdej stronki ,bo juz pora na spacerek!!!!!
Zapraszam Was taz na stronke internetowa moich psiakow!!!!

www.resuruss.republika.pl

Tam mozna poogladac aktualne zdjecia Quanda ...jest ich tez duzo w galerii Grzywaczy na DGM!!!!
Mam nadzieje ,ze jestescie zadowolone z tego jak chlopaka wyprowadzilam!!!!
Jeszcze sa malenkie problemy w kontaktach z ludzmi ,ale malymi krokami idziemy ku dobremu!!!!!

Posted

Tak sie rozczulilam tym ,ze kochana pani Dorota oglada zdjecia Quandiniego ,ze wstawie jeszcze kilka "domowych " foteczek:

Quando na działce czyli Pan na włosciach:

Quando w domu podczas zabawy przed snem ze swoim najlepszym kumplem:

Tu ze swoja przyjaciółka Bułka ,która własnie chce go zjesc

A tu jego portret ,ktory wykonała dla mnie moja przyjaciółka

Posted

[quote name='resuruss']Dla mnie sa cudne i najpiekniejsze na swiecie!!!!!!:evil_lol:
Swięta prawda.
[SIZE="1"]Tylko szkoda, że to takie male stworki. Dla mnie pies powinien być tak duży, aby pogłaskać go bez konieczności pochylania się. ;) Ale u kogoś zawsze chętnie podziwiam malutkie.

Posted

resuruss te Twoje łysolki są niesamowite - do tej pory nie mieści mi się w głowie że taki psiak trafił do schroniska :shake: :shake: :shake:
Gratuluje sukcesów na wystawach :loveu: :loveu:

Pozostałe metamorfozy - no cóz łezka się w oku kręci ze wzruszenia - poprostu super szczęsliwe psy :multi: :multi: :multi:

Posted

booze ile smutku w tych pieknych oczach :-( jak dobrze ze psinka ma juz domek, przeciez jakbym dopadła tego co jej to zrobił to noz w samo serce bez zadnego zamachniecia sie :angryy:

ja przyszłam sie pochawalic naszą malenką blondyneczką :cool3:
to blondynka w dniu zabrania jej ze schroniska

a tu juz w domku