Hotel KADIF Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 To ja może w imieniu agaty-air i malibo57 przedstawię Rudkę! :) Tak było: A tak jest w DT u agaty-air: I watek Rudej: http://www.dogomania.pl/threads/177742-MLB-RUDKA-przesz%C5%82a-metamorfoz%C4%99-teraz-szuka-domu Mam nadzieję, że dziewczyny nie pogniewają się na mnie! :) Quote
malibo57 Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Rudka normalnie ma gęstą rudą sierść - teraz jest krótko po strzyżeniu, gdyż została w poprzednim hotelu "zaklejona" szamponem "suchym" i nic nie dało się zrobić. Osobiście uważam, że dobrze prezentuje się w krótkiej fryzurce:p Dziękuję, Aniu! Quote
anita_happy Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 jaanna019 napisał(a):Ja mam prośbę i pytanie. Przygotowuję prezentację multimedialną dla dzieci w wieku szkolnym. Celem jest zachęcenie do adopcji, uwrażliwienie i przekonanie do właściwej opieki. Najbardziej chcę pokazć dzieciom, że psy za kratami schronisk czy te na ulicach to nie są brudne śmierdzące kundle, zę pod bruem, smutkiem ukywają się cudowne psy i każdy może je tam odnaleźć. Czy mogę wykorzystać zdjęcia i historie psów umieszczone na tym wątku? moje wszystkie TEZ :) Quote
Guest malva Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 i moje ale nawet nie pisałam bo Anka chba wiesz ,ze to oczywiste :) Quote
Elwira1992 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 witam a ja zamieszczę filmik metamorfozy owczarków :) [video=youtube;poVaa2qu9Ds]http://www.youtube.com/watch?v=poVaa2qu9Ds[/video] Quote
Agmarek Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Dziękuję Elwiro za link do filmiku. Wyciskacz łez normalnie. A Krężela, to nie ma na imię Krężela, tylko SZANSA a pochodzi z Krężela :evil_lol: taki tam szczegół... Powiedz mi co to za piosenka ??? Quote
brazowa1 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Cudowny film,wyciskacz łez. Brakuje mi tak tylko Izy i Serwo. Quote
lika1771 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 brazowa1 napisał(a):Cudowny film,wyciskacz łez. Brakuje mi tak tylko Izy i Serwo. Serwo tak Jego brakuje, to moj pierwszy watek na dogo Serwo i Irma piekny watek....... Quote
FredziaFredzia Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 http://img705.imageshack.us/img705/2538/dscn0849ou.jpg jak inny pies! Quote
Iv_ Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Oglądałam filmik i płakałam. Niesamowite metamorfozy owczarków. Mam tylko nadzieję, że one nie pamiętają tego - przed! Quote
paniMysza Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 dziś do domu tymczasowego ze schroniska we wrocławiu pojechał pele. pomózmy mu przejśc metamorfozę! teraz cierpi na nuzyce. jego skórka jest zaczerwieniona, sierśc wypada mu garściami, jest wyłysiały. potrzebne sa pieniażki na leczenie. zapraszam więc na bazarek!:) znajdziecie tak firmowe ubrania, ksiązki, komiksy i wiele innych fajnostek: http://www.dogomania.pl/threads/205831-NA-LECZENIE-PELEGO!-książki-komiksy-firmowe-ubrania-ringówki-i-inne!-ZAPRASZAM!-)?p=16673020 :) Quote
Elwira1992 Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 dziękuje:) bardzo przepraszam że nie ma nie których psiaków ale jak ja to robiłam to właśnie w metamorfozach przeszukałam wsyztskie strony czyli 270 ileś ... i wybierałam owczarki i pisałam do każdego o zgodę lecz od nie których nie uzyskałam ( nie odpowiedzeli) wiec nie zamieszczałam nie których psiaków ... a i przepraszam za pomyłkę..... :( brałam po prostu z tych metamorfoz i akurat tak było napisane... przepraszam mój błąd mogłam się dowiedzieć :( jest dużo jeszcze metamorfoz... za jakiś czas pewnie kolejną część będę robić :) (po maturze ) bo teraz brak czasu ale proszę do mnie wysyłać psiaki które nie znalazły się na filmiku a też przeszły metamorfozę ( "zakres" ON DON i owczarko podobne ) Quote
Iv_ Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Elwira1992 zrobiłaś przepiękną prezentację metamorfoz onków :loveu::loveu: Wzruszającą, robiącą niesamowite wrażenie. Nie da się tego filmiku oglądać bez łez. Porusza do głębi! Quote
Agmarek Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Elwira1992 napisał(a): a i przepraszam za pomyłkę..... :( brałam po prostu z tych metamorfoz i akurat tak było napisane... przepraszam mój błąd mogłam się dowiedzieć :( Daj spokój. Nic się przecież nie stało :evil_lol: Quote
Vasco Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Elwira1992 napisał(a):witam a ja zamieszczę filmik metamorfozy owczarków :) [video=youtube;poVaa2qu9Ds]http://www.youtube.com/watch?v=poVaa2qu9Ds[/video] ehhh, trzeba się tylko cieszyć, a ja znowu się poryczałam.... Quote
abero Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Film o ONkach przypomniał mi krakowską Paris, chyba jeszcze tu jej nie było. Suczka trafiła do naszego schroniska we wrześniu 2010. Została znaleziona leżąca przy drodze w stanie niemalże agonalnym. Przez kilka miesięcy dzięki wysiłkom wetów i wielkiej ofiarności jednego z wolontariuszy Paris wracała do świata żywych. Rozkwitła w nowym, wspaniałym domu. A tak jest teraz: Quote
brazowa1 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Bedzie cudna. Ukłony dla ludzi,którzy ratuja i biora do swojego domu "parchatki". Quote
sleepingbyday Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ja tam zawsze rycze na metamorfozach. też się zastanawiałam, co to za krężela, hii, i że cóś do szansy podobna ;-) świetny pomysł z tym przesłaniem na końcu! Quote
Luzia Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Przepraszam za offa ale pragnę zaprosić na bazarek z bardzo fajnymi rzeczami ( między innymi: biżuteria, akcesoria dla zwierząt, portfele, zegarek nowy i wiele wiele innych). http://www.dogomania.pl/threads/205962-Biżu-rzeczy-dla-zwierząt-portfele-zegarek-i-inne.Na-Romę-i-Sokoła.-Do-25.04-22-00?p=16685446#post16685446 Quote
Aleksandrossa Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Maksio z filmiku o onkach, 2:52 normalnie jakbym mojego cezara widziała :shock: ma ktoś jego zdjęcie? Quote
Elwira1992 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 okej ta oneczka wyżej .... zapiszę sobie w notesie... na pewno jak będę robić 2 część to będe pamiętać :) i w ogóle proszę o przesłanie mi właśnie takie metamorfozy onków :) jak uzbiera się troszkę to znowu coś sklecę :) mam nadzieję że dużo osób to obejrzy ... Quote
abero Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Elwira, myślę, że możesz Paris spokojnie dodać do kolejnego filmiku :-) A propos wspaniałych domków, bardzo rozbawiła mnie swego czasu relacja z telefonu, jaki wspomniany wolontariusz dostał od nowych właścicieli pierwszego dnia po kilku godzinach z pytaniem, jaką wodę Paris ma pić: przegotowaną czy mineralną :-) Quote
Recommended Posts