Koperek Posted March 9, 2011 Posted March 9, 2011 [quote name='bros']ooooo Koperku a fotek Bonki z pierwszych dni nie masz ???? teraz to taka piękna owczarzyca :) i tu dokonałaś naprawdę wielkiego dzieła.[/QUOTE] Heh, miałam jedno i nie mogę znaleźć... niestety. Szkoda, że nie zrobiłam pierwszych dni w schronie- tu by była wizualna metamorfoza duża, no ale ni ma i już ;) Quote
Agmarek Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 No czasem tak bywa...kiedy pojawia się nowy domownik nie myśli się o tym żeby zdjęcia cykać. Ja do dziś żałuję że nie zrobiłam zdjęć mojej kotce kiedy ją pierwszy raz zobaczyłam :oops: zastanawialiśmy się wtedy nad tym co to za stworzenie, bo kota nie przypominała. Prawie w ogóle nie miała na sobie sierści tak była pogryziona przez kleszcze. Wtedy tylko tego jednego dnia wyciągnęłam jej około 20 sztuk z samej szyi i też nie myślałam o fotkach :shake: Quote
malagos Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Jest moja Beza i Leonia, bardzo sie cieszę - mówię o tych Metamorfozach :) Quote
Luzia Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [SIZE="2"]Sorki za spam ale pozwolę sobie zaprosić na super bazarek z ręcznie robionymi na drutach chustami, czapkami, golfikami. Zobaczcie nie pożałujecie :) Piękne robione na drutach chusty, czapki i inne. Quote
wejherstaff Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='emhokr']Rudy Rydz - było...i jest :) http://i202.photobucket.com/albums/aa125/evellyn84/Sasha1.jpg Wspaniała przemiana, nie tylko fizyczna ale i psychiczna, to widac po oczkach :loveu::loveu::loveu: Quote
emhokr Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 długo się otwierał...był radosny, jak na boksera przystało, ale to nie było to, brakowało sporo... teraz nie ma już śladów po starym Sashy - Rudy jest duszą towarzystwa, wielkim ściemniaczem (cokolwiek - to nie on! ;p ), uwielbia nasze wspólne wyjazdy, zabawy... myślę, że przejawem jego pewności o los jest spanie w samochodzie. długo nie chcial spac, nawet w długiej trasie, w samochodzie, siedzial i się przyglądał drodze...teraz troszkę posiedzi i w kimono. chyba czuje się bezpiecznie :) nasze Słonko z plaskim kinolem :) Quote
monika083 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 [quote name='Koperek']Nooooo a to taki spacer był??????? I dlaczego do jasnej ****** ja nic o tym nie wiedziałam, hę? Myślę, że teraz to już mnie to nie ominie ;) Daj znać yuki, bo inaczej zamorduję :) bede na Wielkanoc to musimy sie wszyscy wybrac , beda dwa Bruncie , zeby sie tylko o Miqe nie pozarly:D taki spacer byl: Quote
monika083 Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 a pokaze Wam metamorfoze Stasia: http://www.dogomania.pl/threads/201990-Staszek-Straszek...-Ma-szansę-na-HOTEL...-Jednak-deklaracji-brak!-Dołóż-grosik-! w schronisku : w hoteliku u Lilutosi: Quote
bukowa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 to ja pokażę moją Uneczkę tu w schronisku a tu już u nas Quote
Kocurek Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ale fajniuchna Uneczka.To chyba jakis mix-ma cos z bokserka?Czy mi sie wydaje?:) Quote
bukowa Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 tego nikt nie wie, w schronisko określono ja jako mix staffika i buldożka francuskiego wiem jedno, jest absolutnie unikatowa czasami wygląda jak mikro ast, a czasami jak świnka :) to jeszcze jedna fotka ze swoją ukochaną przyjaciółką i jako świnka Quote
emdziolek Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 to na pewno jest mix bulgotka francuskiego :) Piękna sunia, naprawde unikatowa. Quote
emhokr Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 jak zauważyła jakas dobra duszyczka na forum - największe zmiany widac po oczach..te cielesne są spektakularne, ale - faktycznie - to w oczętach odbija się wszystko :) Quote
dagg Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Cudowny wątek, szkoda, że już wcześniej go nie subskrybowałam :) Quote
choleraa Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Ale śmieszna Uneczka:) Buldozkowe cialko i temperament (te podskoki i uniki:)) i.... nie plaskaty łebek:D Quote
Mysza2 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 Nie mogę się oprzeć, choć nie moja w tym zasługa tylko wspaniałych dziewczyn z wątku kostka vel Kosteczki http://www.dogomania.pl/threads/201632-KOSTEK-teraz-La-Kosta-quot-Tej-nocy-do-dobrych-ludzi-doczo%C5%82ga%C5%82-si%C4%99-pies W początkach lutego W połowie marca (po 1,5 miesiąca w domu tymczasowym) Quote
betty_labrador Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 jaka cudowna psina :loveu: a to drugie futro na pierwszym zdjeciu? jak sie miewa? Quote
Mysza2 Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 betty_labrador napisał(a):jaka cudowna psina :loveu: a to drugie futro na pierwszym zdjeciu? jak sie miewa? nie wiem, zapytam na wątku Quote
Osa Posted March 19, 2011 Posted March 19, 2011 To taka szybka metamorfoza... Mańka wraz ze swoimi podrośniętymi synkami trafiła do nas z rozbitej pseudo hodowli. Suczka miała dawny, nieleczony uraz oczka który pozostawił na nim zaćmę. Mańka to dama i prawdziwa, kochająca matka.Pomimo że brakowało jej jedzenia zawsze ustąpiła go swoim dzieciom i u nas też tak było, pomimo że była sama głodna czekała aż chłopaki się najedzą dlatego dostawała swoją porcję osobno aby w końcu mogła nabrać ciałka i formy. Charakter ma cudowny - pięknie chodzi na smyczy, kocha ludzi, pragnie być przytulana i brana na rączki- jest strasznym słodziakiem :) Sunia ma już wybrany dom który na nią czeka. Jak się podgoi po sterylizacji - rusza w drogę. Mam nadzieję że za rok kiedy nowa Pani Mańki zadba o szatę będzie z niej prawdziwa piękność. Mańka w ciemnej oborze - gdzie jedzenie bywało bardzo rzadko i byle jakie. Mańka u nas w Azylu - za tydzień jedzie do nowego domu po lepsze życie... Quote
Luzia Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 Przepraszam za offa ale sprawa bardzo pilna. Udało się w końcu złapać sunię z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/204237-Cudowna-maleńka-sunia-na-ulicy-!!-Pilnie-DT-prosimy-o-pomoc-!-( I nie ma co z nią zrobić w miejscu w którym jest teraz zostać nie może bo jest w nim kot który nie lubi towarzystwa. Mamy możliwość DT ale na łańcuch, a suńka maleńka z 7 kg max :( DT pilnie potrzebne. Quote
abilab Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 Niesamowite te metamorfozy gratulacje dla pomagajacych a tu kolejne WASZE DZIEŁO [video=youtube;JhohZwCPGks]http://www.youtube.com/watch?v=JhohZwCPGks&feature=player_embedded[/video] Quote
magdyska25 Posted March 22, 2011 Posted March 22, 2011 No i znowu się poryczałam. Piękny i wzruszający. Dlatego uwielbiam zdanie: Adoptując jednego psa nie zmienisz świata.... ale świat się zmieni dla tego jednego psa! Quote
Recommended Posts