Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='bros']ooooo Koperku a fotek Bonki z pierwszych dni nie masz ???? teraz to taka piękna owczarzyca :) i tu dokonałaś naprawdę wielkiego dzieła.[/QUOTE]
Heh, miałam jedno i nie mogę znaleźć... niestety. Szkoda, że nie zrobiłam pierwszych dni w schronie- tu by była wizualna metamorfoza duża, no ale ni ma i już ;)

Posted

No czasem tak bywa...kiedy pojawia się nowy domownik nie myśli się o tym żeby zdjęcia cykać. Ja do dziś żałuję że nie zrobiłam zdjęć mojej kotce kiedy ją pierwszy raz zobaczyłam :oops: zastanawialiśmy się wtedy nad tym co to za stworzenie, bo kota nie przypominała.
Prawie w ogóle nie miała na sobie sierści tak była pogryziona przez kleszcze. Wtedy tylko tego jednego dnia wyciągnęłam jej około 20 sztuk z samej szyi i też nie myślałam o fotkach :shake:

Posted

długo się otwierał...był radosny, jak na boksera przystało, ale to nie było to, brakowało sporo... teraz nie ma już śladów po starym Sashy - Rudy jest duszą towarzystwa, wielkim ściemniaczem (cokolwiek - to nie on! ;p ), uwielbia nasze wspólne wyjazdy, zabawy... myślę, że przejawem jego pewności o los jest spanie w samochodzie. długo nie chcial spac, nawet w długiej trasie, w samochodzie, siedzial i się przyglądał drodze...teraz troszkę posiedzi i w kimono. chyba czuje się bezpiecznie :) nasze Słonko z plaskim kinolem :)

Posted

[quote name='Koperek']Nooooo a to taki spacer był??????? I dlaczego do jasnej ****** ja nic o tym nie wiedziałam, hę? Myślę, że teraz to już mnie to nie ominie ;) Daj znać yuki, bo inaczej zamorduję :)

bede na Wielkanoc to musimy sie wszyscy wybrac , beda dwa Bruncie , zeby sie tylko o Miqe nie pozarly:D
taki spacer byl:

Posted

tego nikt nie wie, w schronisko określono ja jako mix staffika i buldożka francuskiego
wiem jedno, jest absolutnie unikatowa
czasami wygląda jak mikro ast, a czasami jak świnka :)
to jeszcze jedna fotka ze swoją ukochaną przyjaciółką

i jako świnka

Posted

jak zauważyła jakas dobra duszyczka na forum - największe zmiany widac po oczach..te cielesne są spektakularne, ale - faktycznie - to w oczętach odbija się wszystko :)

Posted

To taka szybka metamorfoza...
Mańka wraz ze swoimi podrośniętymi synkami trafiła do nas z rozbitej pseudo hodowli.
Suczka miała dawny, nieleczony uraz oczka który pozostawił na nim zaćmę.
Mańka to dama i prawdziwa, kochająca matka.Pomimo że brakowało jej jedzenia zawsze ustąpiła
go swoim dzieciom i u nas też tak było, pomimo że była sama głodna czekała
aż chłopaki się najedzą dlatego dostawała swoją porcję osobno aby w końcu mogła nabrać ciałka i formy.
Charakter ma cudowny - pięknie chodzi na smyczy, kocha ludzi, pragnie być przytulana i brana na rączki-
jest strasznym słodziakiem :)

Sunia ma już wybrany dom który na nią czeka.
Jak się podgoi po sterylizacji - rusza w drogę.
Mam nadzieję że za rok kiedy nowa Pani Mańki zadba o szatę będzie z niej prawdziwa piękność.

Mańka w ciemnej oborze - gdzie jedzenie bywało bardzo rzadko i byle jakie.

Mańka u nas w Azylu - za tydzień jedzie do nowego domu po lepsze życie...

Posted

Niesamowite te metamorfozy gratulacje dla pomagajacych a tu kolejne WASZE DZIEŁO
[video=youtube;JhohZwCPGks]http://www.youtube.com/watch?v=JhohZwCPGks&feature=player_embedded[/video]