lika1771 Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 deer_1987 napisał(a):http://www.joemonster.org/art/16294/Psie_historie_z_happy_endem Piekne metamorfozy................ Quote
Agucha Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 deer_1987 napisał(a):http://www.joemonster.org/art/16294/Psie_historie_z_happy_endem Benya zabrana ze schroniska dla psów Benya u nowych właścicieli ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wszystko pięknie, tylko że TA BENYA to chyba PIESEK :lol: Quote
Nutusia Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jakoś tak sobie nie wyobrażam, że ktoś mógłby się nie zgodzić na wykorzystanie zdjęć do tak szczytnych celów (ale mogę się mylić...). Ja w każdym razie i nasza tęczowa już niestety Tosina - będziemy dumne, Jolu! Quote
elinka Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 jola_li napisał(a):A oto lista piesków, których zdjęcia zapisałam - jeżeli nie będzie sprzeciwów to zobaczą je dzieci :-): Albert, Albi, Balbinka, Bąbelek, Bella, Beza, Bingo, Bojuś, Czort, Daisy, Dreń, Drops, Dyzio, Efi, Elza, Gabi, Hekciaty, Jamajka, Konar, Kroll, Loula, Lupi, Marley, Megan, Mopik, Nero, Oskar, Pączuś, Pele, Puki, Pusia, Racuszek, Roan, Romuś, Sambor, Sara, Serafin, Simens, Skarbuś, Skinny, Szarotka, Tages, Tosia, Toy-Florcio, Traktor, Wiera, Wigand, Wisienka, Wolfgang, Zusia, Żabka Loula i Pusia w różnym czasie i w różnych miejscach zostały wyciągnięte ze schronisk. Obie trafiły do mnie na tymczas. Loula została u mnie na stałe, a Pusię zaadoptował wspaniały domek z dwójką szkolnych dzieci. I chociaż historia każdego tu zwierzaka zasługuje na wyróżnienie to obie sunie bardzo się cieszą, że zostały przez Jola-li także wybrane i że teraz i one mogą pomóc. Quote
jola_li Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Nutusia napisał(a):Jakoś tak sobie nie wyobrażam, że ktoś mógłby się nie zgodzić na wykorzystanie zdjęć do tak szczytnych celów (ale mogę się mylić...). Ja w każdym razie i nasza tęczowa już niestety Tosina - będziemy dumne, Jolu! :Rose::Rose::Rose: BARDZO DZIĘKUJĘ Quote
jola_li Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 elinka napisał(a):Loula i Pusia w różnym czasie i w różnych miejscach zostały wyciągnięte ze schronisk. Obie trafiły do mnie na tymczas. Loula została u mnie na stałe, a Pusię zaadoptował wspaniały domek z dwójką szkolnych dzieci. I chociaż historia każdego tu zwierzaka zasługuje na wyróżnienie to obie sunie bardzo się cieszą, że zostały przez Jola-li także wybrane i że teraz i one mogą pomóc. :Rose::Rose::Rose: Quote
Soema Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Jolu, jakbyś miała możliwość i chęć wsparcia mnie i podzielenia się pomysłami to bardzo bym prosiła. Zostałam wkopana w prowadzenie lekcji w podstawówce ;) a u mamy też będę chciała na świetlicy zrobić pogadankę o traktowaniu psiaków itd.. Bo niektóre dzieciaki to kontakt z psami mają... na wsi u babci.. na łańcuchu :shake: Quote
jola_li Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Soema napisał(a):Jolu, jakbyś miała możliwość i chęć wsparcia mnie i podzielenia się pomysłami to bardzo bym prosiła. Zostałam wkopana w prowadzenie lekcji w podstawówce ;) a u mamy też będę chciała na świetlicy zrobić pogadankę o traktowaniu psiaków itd.. Bo niektóre dzieciaki to kontakt z psami mają... na wsi u babci.. na łańcuchu :shake: Ależ oczywiście!!! Scenariusze się co prawda dopiero rodzą (jak mi się uda, to jeden skończę jutro ;-)), ale jak tylko się urodzą - to służę ostrzegając z góry, że jestem "amatorką", więc nie wiem, co z tego wyjdzie :-). A jakbyś prowadziła te lekcje, to może i na konkurs dla dzieci by się zgodzili ;-)? Z nagrodami oczywiście ;-)! Quote
Soema Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 jola_li napisał(a):Ależ oczywiście!!! Scenariusze się co prawda dopiero rodzą (jak mi się uda, to jeden skończę jutro ;-)), ale jak tylko się urodzą - to służę ostrzegając z góry, że jestem "amatorką", więc nie wiem, co z tego wyjdzie :-). A jakbyś prowadziła te lekcje, to może i na konkurs dla dzieci by się zgodzili ;-)? Z nagrodami oczywiście ;-)! Jolu, a może stwórzmy osobny wątek do tego, taka burza mózgu etc, żeby tego wątku nie zaśmiecac? Quote
Aleksandrossa Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 jola_li napisał(a):A oto lista piesków, których zdjęcia zapisałam - jeżeli nie będzie sprzeciwów to zobaczą je dzieci :-): Albert, Albi, Balbinka, Bąbelek, Bella, Beza, Bingo, Bojuś, Czort, Daisy, Dreń, Drops, Dyzio, Efi, Elza, Gabi, Hekciaty, Jamajka, Konar, Kroll, Loula, Lupi, Marley, Megan, Mopik, Nero, Oskar, Pączuś, Pele, Puki, Pusia, Racuszek, Roan, Romuś, Sambor, Sara, Serafin, Simens, Skarbuś, Skinny, Szarotka, Tages, Tosia, Toy-Florcio, Traktor, Wiera, Wigand, Wisienka, Wolfgang, Zusia, Żabka Czy może chodzi o mojego Nerka czy jakiegoś innego :P? Quote
jola_li Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Soema napisał(a):Jolu, a może stwórzmy osobny wątek do tego, taka burza mózgu etc, żeby tego wątku nie zaśmiecac? Na razie muszę się uporać sama z tym, co już mam "rozgrzebane" ;-) Chętnie później będę udostępniać, jeśli będzie takie zapotrzebowanie, a materiał tego godny ;-). Na razie - niestety - nie mogę podjąć się regularnego uczestnictwa w kolejnym wątku, bo -- po prostu nie mam czasu :-(... Może kiedyś... Co oczywiście nie znaczy, że nie ma sensu go powoływać do życia ;-). Aleksandrossa napisał(a):Czy może chodzi o mojego Nerka czy jakiegoś innego :P? Przykro mi, ale nie wiem :-(... Tak jak pisałam, zapisywałam sobie zdjęcia dla własnych potrzeb i bez świadomości, że będę chciała je udostępniać w celach dydaktycznych - z postanowieniem, że przelecę całe Metamorfozy - a nie zapisywałam imion Osób wstawiających :-(. Mea culpa :-(! Quote
jola_li Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Aleksandrossa napisał(a):Mój był w typie spanielka :P Sprawdziłam, ten jest owczarkowaty - przed metamorfozą kompletnie pozbawiony sierści :-(... Kochane - zapraszam do Kundelkowej Skarbonki i na wszystkie inne wątki, żeby Metamorfoz było jak najwięcej :-). A na zachętę taki Kundelkowo-Skarbonkowy wierszyk ku refleksji i regularnemu stosowaniu ;-): Quote
Betbet Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 soema prowadziłam całą serię programu edukacyjnego dla dzieci w podstawówkach. Jeśli coś tam potrzebujesz, szukasz, daj znać:) Quote
coronaaj Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 Nutusia napisał(a):Jakoś tak sobie nie wyobrażam, że ktoś mógłby się nie zgodzić na wykorzystanie zdjęć do tak szczytnych celów (ale mogę się mylić...). Ja w każdym razie i nasza tęczowa już niestety Tosina - będziemy dumne, Jolu! Jak potrzebujecie to prosze wykorzystajcie moje zdjecia Pakusia z Jego watku w moim podpisie... Zajrzyjcie do emeryta Pepe Tutaj juz troche jest metamorfozy odkad jest w DT http://www.dogomania.pl/threads/200534-*STAROŚĆ-nie-Radość*-Młodość-nie-Wieczność***emeryt-PePe***pudel-mini-w-bidulu***?p=16322399#post16322399 Quote
jola_li Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 coronaaj napisał(a):Jak potrzebujecie to prosze wykorzystajcie moje zdjecia Pakusia z Jego watku w moim podpisie... Dziękuję :-)! Cudny jest Pakuś-Okruszek :-)!!! Quote
sleepingbyday Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 hehe, wierszyk prima sort :eviltong: Quote
Sabina02 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Moja Kasia juz tu byla... ale co mi tam... pokaze ja jeszcze raz. :lol: W schronisku: A tu kilka dni temu na spacerku ze mna (poltora roku pozniej): :lol: Quote
ewunian Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 gdzie mieszkasz, że masz TYYYLE śniegu? U mnie luty i wiosna :/ Quote
furciaczek Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Kolejna cudowna, wzruszajaca metamorfoza.... Dalka dostala wyrok w schronisku ze wzgledu na rase oraz agresje lekowa...glodzona, wychudzona, z odmrozeniami... Pierwszy dzien w DT... http://www.youtube.com/watch?v=hacd_mM5BiY Po ok 3tyg http://www.youtube.com/watch?v=zc6ecueGbZY&feature=related Po miesiacu z kawalkiem http://www.youtube.com/watch?v=K0oB7I7emec Po 1,5 mies w DT....dziewczynka fantastyczna, kochana, uwielbia rozdawac buziaki, obcych wita z ogromna radoscia, bez chwili wachania podbiega i domaga sie glaskania:loveu: Dalcia czeka na DS... http://www.dogomania.pl/threads/198941-Dramat-amstaffki!-szkielecik-z-odmrożeniami-odleżynami-i-martwicą-już-w-DT.leczymy Quote
brazowa1 Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Matko,jaka ona była biedna....i ta kolczatka-w te mrozy!!!! Quote
puniaiwika Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Super wątek a z rana jak miód na serce:) Quote
anita_happy Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Pamiętacie TULĘ z radomskiego schroniska - sunie po pseudohodowli, która juz nie miała nadziei OTO TULA - w swoim domku - domek pracuje nad image Tulei - nad jej spokojem wewnętrznym :) TULA POZDRAWIA Quote
sylwiaskalska Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 furciaczek napisał(a):Kolejna cudowna, wzruszajaca metamorfoza.... Furciaczek zajebista robota, :) Quote
yuki Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Furciaczek pokłony dla Ciebie, bo rozumiem ze u Ciebie to cudo jest na DT :lol: Quote
Recommended Posts