Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='IN_']ps. Frodek niedlugo bedzie wykastrowany, jego zainteresowanie plcia przeciwna jest szokujace... znajomi "faceci" sa bardzo "zdruzgotani", ze chce mu zrobic taka krzywde!!! Taki pies i jak to mowia "jak gej bedzie lazil... bez jaj". Znajomy, konczacy wlasnie weterynarie, jakos przelknal kastracje, stwierdzajac, ze to w sumie dobre dla psa. ALe bardzo mnie namawial na wstawienie IMPLANTOW!!! Myslalam, ze sie zsikam - obciac jajka a potem wstawic sztuczne! Ot, zeby pies sie dobrze prezentowal?Ciekawe czy rozmiar mozna jeszcze wybrac, bo Frod ma sporawe....

:lol: :lol: Niedługo to będa robić psom operacje plastyczne. Uwydatnienie fafli, podniesienie czoła :lol: a później to już program "Chcę być pięknym psem" :cool3:

A tu przeciez nie potrzeba żadnych operacji plastycznych wystarczą nasze metamorfozy :loveu: bez skalpela i implantów

Posted

Brawo, brawo, brawo !!!!!
Fajnie oglądać te zdjęcia, ale najcudowniejsze jest patrzeć, jak one się zmieniają wewnętrznie.
Nasza Besia na początku nie dawała się przytulać, nie umiała dawać "buzi", itp. A teraz pieszczoch z niej aż miło. :loveu:

Posted

Zawsze jak mi troche smutaśno to wpadam popatrzeć na te metamorfozy i nieraz to się popłacze z goryczy że ludziska potrafią być tacy okrutni i ze wzruszenia że jednak są na tym świecie dobre duszyczki.

Wspaniałe fotki te "PO" widać co potrafi zdziałać miłość , troska
a te wszystkie ludzkie bestie będą się smażyć w piekle :angryy: :angryy: i nie ma dla mnie usprawiedliwienia na żadne okrucieństwo powinno być oko za oko.

BRAWO DLA WSZYSTKICH CUDOWNYCH LUDZI

Posted

I tak znaleźli by się ludzie, którzy rozmnażli by bezmyślnie swoje psy, a potem ludzie, którzy by te psy krzywdzili i tak kółko się nie zamyka ...:shake:
Ale najważniejsze, że są ludzioe, którzy tym piesiom chcą pomagać, a ten temat jest tego świetnym przykładem:p :p :p

Posted

Nio tak,ale jakby te przygarniane psinki były po sterylkach to nie byłoby chyba już tak dużego problemu,nio nie wiem,ale to nie ten wątek.

Posted

Taka bylam przestraszona sunia, kiedy mnie znaleziono zima w norce, w ktorej mieszkalam razem z rodzina jezy:

Taka jestem teraz slodka Jezynka,
lubie sie wylegiwac na kanapach i fotelach,
a najchetniej siedze na kolanach u mojej nowej Pani:

Nie jestem moze ani specjalnie piekna,
ani specjalnie mloda, ale jaka jestem kochana! :loveu:

Posted

Nawet nie pomyślałąm moon_light żeby odbierać źle to,co napisałś,nio co ty.To jest prawda to,co piszesz,tylko większość ludzi jest bezmyślnych-ci co mają psy,a nie zdają sobie z tego jeszcze sprawy co to znaczyu PIES.Nio ale my musimy im to mówić-czasem-często

Posted

Jak dla mnie to każdy śnupek jest piękiny,i nie ma zbytnio czy niezbytnio,poprostu jest piękny.I przy tym się zawsze spieram z kimś i będę o to walczyć,że NIE MA BRZYDKICH PSINKÓW,KAŻDY JEST NA SWÓJ SPOSÓB PIĘKNY !!!

Posted

[quote name='nani ni']Taka bylam przestraszona sunia, kiedy mnie znaleziono zima w norce, w ktorej mieszkalam razem z rodzina jezy:
Taka jestem teraz slodka Jezynka,
lubie sie wylegiwac na kanapach i fotelach,
a najchetniej siedze na kolanach u mojej nowej Pani:

Nie jestem moze ani specjalnie piekna,
ani specjalnie mloda, ale jaka jestem kochana! :loveu:
Kto śmiał powiedziec że ONA NIE JEST PIĘKNA ?!:mad:
ONA JEST CUDOWNA !! Zobaczcie jakie ma śliczne uszka, i malenkie łapeczki:loveu::loveu::loveu:...i na dodatek kochana z jeżykami mieszkała:loveu:
Super Sunia! Nowa Paniu musi miec z niej duzo duzo radosci:lol:

Posted

KarolinkaAndRoni napisał(a):
Wydaje mi sie ze problem by byl bo malo jest ludzi z dobrym serce....chetnie bym przygarnela psa ze schroniska ale mieszkam w bloku i juz jeden pies wystarczy

Ja mieszkam w bloku w 40metrowym mieszkanku i mam już dwa psinki,i jakbym mogła to ze dwa jeszczebym wziełą,ale wiem co to oznacza dla tych śnupków.Moim zdaniem pies w bloku wcale się nie męczy,ale pod warunkiem,że się go dobrze wybiega.Moje w domu to TYLKO Ś P I Ą i ODPOCZYWAJĄ bo nie mają już sieły na większe harce w domu :D:D:D