rotek_ Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 święta to czas cudów Mam nadzieję, że w ten dzień wiele ludzkich serc wzruszy się choć przez chwilę i wspomni o tych wszystkich psich nieszczęściach, które nadal czekają na swoje metamorfozy Quote
MaDi Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU. Quote
tatankas Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 MaDi cudo psiaki,a jak grzecznie siedzą z porożem na głowie.Też wszystkim życzę wesołych świąt.Oby poruszyły się serca kamienne. Quote
tomcug Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [FONT="]Na zbliżające się Święta pragnę złożyć najlepsze życzenia wszystkim bywalcom tego cudownego wątku. [/FONT] Quote
jola_li Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 [FONT=Times New Roman]Niechaj smutnookie Pieski,[/FONT] [FONT=Times New Roman]co pod siebie ogon kulą,[/FONT] [FONT=Times New Roman]Anioły ocalą jasne[/FONT] [FONT=Times New Roman]i do serca niech przytulą. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=2](fot. Truskawa)[/FONT] Quote
agniecha82x Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 cudownych rodzinnych Swiat dla wszystkich :Rose: Quote
Diana S Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 [quote name='MaDi']ZDROWYCH I RADOSNYCH ŚWIĄT BOŻEGO NARODZENIA ORAZ SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU. Cudne renifery, ciekawe, gdzie zgubiły Mikołaja.... Quote
anetta Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Gdy po raz pierwszy zobaczyłam te zdjęcie gdzieś na PwP to aż mnie w serduchu ścisnęło http://images50.fotosik.pl/472/49232cca4ce0e6f7med.jpg Wzruszające i niesamowite... Metamorfozy przepiękne!! Quote
brazowa1 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Wieczorem zapraszam na niesamowita metamorfoze Racucha.Odłowiony w Leśnej Jani,gdzie latami żywił się szczurami i zwłokami swoich pobratymców. Pies przeznaczony do uśmiercenia w jednym schronisku (bo zachorował na serce), uratowany w drugim. W Wigilie dostałam jego domowe fotki,najpiekniejszy prezent. Quote
coronaaj Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 FredziaFredzia napisał(a):Cudownych Świąt! Dolaczam sie z zyczeniami Wesolych Swiat!!! Quote
kinia098 Posted December 26, 2010 Posted December 26, 2010 Nie wiem czy Dan tu był ale zaprezentuję ;) Pierwsza moja wizyta w schronie.. Nie mogło obyć się beż wyciągnięcia czegoś... :roll: Wątek na Dogo, szybka akcja i Dan pojechał do hoteliku u mariamc. Jeszcze w schronie z ogromnym guzem na nodze i naroślą na pysiu, zrezygnowany, nie mający sił, nawet nie podszedł do mnie do krat.. ( nie moje zdjęcia ). Tu w hoteliku ;) :D Dan już pół roku szuka domu.... Za chwilę jeszcze się tu pojawimy ! Ale z kotkami :P Quote
Jasza Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Fotka Truskawy jest niesamowita. I ilekroć ją widzę - nie mogę się powstrzymać i mam oczy mokre. Czekam na zdjęcia odłowionego psa. Quote
truskawa144 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 [quote name='jola_li'] [FONT=Times New Roman]Niechaj smutnookie Pieski,[/FONT] [FONT=Times New Roman]co pod siebie ogon kulą,[/FONT] [FONT=Times New Roman]Anioły ocalą jasne[/FONT] [FONT=Times New Roman]i do serca niech przytulą. [/FONT][FONT=Times New Roman][SIZE=2](fot. Truskawa)[/FONT] Oooo widzę, że się przydałam:) [quote name='Jasza']Fotka Truskawy jest niesamowita. I ilekroć ją widzę - nie mogę się powstrzymać i mam oczy mokre. Miałam takich więcej i nawet chciałam je zgłosić na bazarek fotograficzny tylko są w zbyt małej rozdzielczości. Quote
MaDi Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Diana S napisał(a):Cudne renifery, ciekawe, gdzie zgubiły Mikołaja.... Mikołajka robiła zdjęcie;) Quote
Jasza Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 truskawa144 napisał(a):Oooo widzę, że się przydałam:) Miałam takich więcej i nawet chciałam je zgłosić na bazarek fotograficzny tylko są w zbyt małej rozdzielczości. Chętnie zobaczę! Quote
emhokr Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 kocia metamorfoza :) kotek ze stajni zmienił się w kiciora domowego Quote
Aleksandrossa Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Hmm... Nie wiem czy mogę to tu dodać, ale zaryzykuje :D Nero- mój osobisty psiak :) Wzieliśmy (NIE kupiliśmy) z pseudo... Boki mu się zapadały, miał łupież na uszach, początki krzywicy, karmiony był karmą kocią z Biedronki... bez szczepień... Miał rzadką sierść a miejscami (na końcu ogonka) nawet łyse... Zaburzone proporcje (głowa za duża w porównaniu do reszty) Październik: A teraz (grudzień) Quote
MaDi Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Zapraszam na bazarek który bardzo pomoże w metamorfozach:http://www.dogomania.pl/threads/198026-UWOLNIJ-KO%C5%81TUNA!!!-ZBIERAMY-FUNDUSZE-NA-ZAKUP-MASZYNKI-koniec-2-stycznia-o-20.00 Quote
anka_szklanka Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 niesamowite sa te przemiany, szczególnie tych bidoków odczepionych po latach od budy, stara baba jestem ale aż mi coś do oka wpadło ;) jak oglądałam zmienione uśmiechnięte psiaki :) :) :) Quote
:: FiGa :: Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Sliczna kicia, sliczny spanielek :) A ja przedstawiam Filipka :) W schronisku I w nowym domu :) Dla takich chwil warto zyc :loveu: Quote
Gisic87 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 A ja pokażę naszą Agrę. Metamorfoza niestety niepełna bo Agrucha ciągle czeka na ten jeden jedyny domek. To zdjęcie z sierpnia jeszcze w schronie: A to 2 dni po zabraniu na tymczas: A tutaj wątek Agruli potrzebującej pomocy w ogłoszeniach, w zaglądaniu na wątek a przede wszystkim domku: http://www.dogomania.pl/threads/197902-Na-stare-lata-schronisko-Agra-straci%C5%82a-wszystko-teraz-w-DT..potrzebne-wsparcie... Quote
Recommended Posts