Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta sunia błąkała się kilka dni u mnie na wsi. Ktoś ją chciał zabić i taką zakrwawioną wzięłam do siebie.

Uploaded with ImageShack.us

Po 3 tygodniach, już po sterylizacji panna wie, co to kanapa i łózko :)
Uczy się, jak być domowym pieszczoszkiem. W niedzielę przyjeżdża po nią rodzinka. Już byli i sobie Bezulkę zaklepali.

Posted

Benia- Piękna Helena

Tak wygladała w schronisku (a to juz po odratowaniu, bo przywieziono ja w stanie niemal agonalnym):

U mnie zaraz po ekspresowej sterylce (zaawansowane ropomacicze)

I dzisiaj:

Do pełnej metamorfozy brakuje domu stałego i ... jakieś 15 kg (ciągle ma niedowagę) :evil_lol:

Posted

Pozwolę sobie pokazać Wam błyskawiczną metamorfozę pewnego teriero podobnego psiaka;-)
Diego, przemianowany na Miśka błąkał się w takim stanie w podkrakowskiej wsi.

Wyjątkowo szybko znalazło się dla niego dt. Po wysuszeniu w domu wyglądał już nieco lepiej.

Rottka, u której nadal przebywa psiak zabrała Miska do fryzjera i teraz taki przystojny psiak szuka domku :-)

Gdyby przypadkiem ktoś miał chętnego na Miśka to on nadal szuka domu. Tu jest jego wątek: http://www.dogomania.pl/threads/195734-Bezdomny-TERIEROWATY-Diego-zbiera-na-karm%C4%99-i-weta!-Bez-tego-nie-ma-szans!-POMOCY!!!!

Posted

Przedstawię może metamorfozę Sambora, nie jest ona zbyt widoczna bo jest krótkowłosy ;) Ale cóż :D

Sambor jeszcze na ulicy, z drutem wrośniętym w łapkę:

W dniu łapania:

I teraz w domu tymczasowym (u mnie):

Posted

Nigdy się tu nie pochwaliłam moją Heksą.
Spędziła prawie 5 lat w bardzo dobrym (na szczęście) schronisku w Zabrzu, a potem dwa lata u mnie. Od wczoraj cieszy pana Boga. To był najlepszy pies na świecie!