Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasza napisał(a):
:loveu:Agmarek - kłaniam Ci się nisko...
Szansa jest cudna.:loveu::loveu:

Oj...już się zawstydziłam :oops: ale jak powiedziałam Szansie że jest śliczna to mruknęła coś pod nosem i wywaliła się do góry brzuchem :evil_lol:

Posted

to i ja pochwalę się kotem: Impresja... po przyjeździe ze schroniska w Rudzie Śląskiej, gdzie trafiła z siedmioma maluszkami...

A tak wyglądała...

walka z kk była długa, sześcioro kociąt ją przegrało, mimo ciągłej opieki weterynaryjnej...

a Impresja wyszła na prostą i dziś wygląda tak (już w swoim domku)

Posted

I dwa szczeniaki... dziwnym zbiegiem okoliczności oba kilkutygodniowe, oba z Łazisk, oba pogryzione dotkliwie... suczka trafiła z interwencji do schroniska w Rudzie Śląskiej:

\\

Niebieski w typie amstaffa trafił do weterynarza w Łaziskach, a stamtąd do mnie na dt:

Bardzo dziękuje Halbino za przyjęcie szczeniaczka i tobie ARDNAS (Sandra i Grzesiu) za transport. Gdyby nie ta szybka akcja to szczeniaczka by już na świecie nie było. Akcja ekspresowa.

Zdjęcia z podróży do DT, które przysłała mi na komórkę ARDNAS.

ponieważ suczka wydała mi się jego siostrą, taką brzydszą, bo mniej w typie rasy... uznałam, że niesprawiedliwością jest ratowanie tylko tego ładniejszego... i wzięłam też małą do siebie na dt...

http://www.dogomania.pl/threads/194231-SZCZENIAK-z-otwarta-ran

http://www.dogomania.pl/threads/194221-W%C5%82asna-matka-chcia%C5%82a-go-zagry%C5%BA%C4%87.Poraniony-6-tyg.-szczeniak-amstaffa-%28b%C5%82%C4%99kitny%29.Zabrze/page2

Posted

Znalazłam jeszcze kilka fotek dla ciekawskich :)

Tutaj Misia w holeliku u AlinyS

Tutaj w domku który przetrzymał ją dla mnie kilka dni. Jak po nią jechałam to urwało się koło w samochodzie na naszych wspaniałych drogach...

A tutaj moje futro już u mnie po 3 miesiącach :)

Posted

Maluchy doszły do siebie, porosły już futerkiem i mają domki... obydwa!

niestety nie mam na razie tych zdjęć do ostatecznej puenty, czyli z nowych domków, ale obiecuję wstawić, jak tylko do mnie dotrą... :oops:

Posted

O mateńko! Ta kocia szprotka urodziła 7 kociąt?!?!?! Gdzie ona je pomieściła?...
Psi maluszek rzeczywiście... NIEBIESKI! Oba cudaki, tylko takie... smutaski. Ech, niefajnie im się życie zaczęło, ale ważne, że się nie skończyło i teraz jest fajnie :)
Misia - pluszaczek :)

Posted

Nutusia napisał(a):
O mateńko! Ta kocia szprotka urodziła 7 kociąt?!?!

Popatrz ile ona waży :-( to jakby mojego kota podzielić na 3 :roll:

Halbinko odwaliłaś kawał dobrej roboty :crazyeye:

blueberrykiss Misia to teraz rzeczywiście kawał futra jest :evil_lol:

Posted

blueberrykiss napisał(a):
Znalazłam jeszcze kilka fotek dla ciekawskich :)

Tutaj Misia w holeliku u AlinyS

Tutaj w domku który przetrzymał ją dla mnie kilka dni. Jak po nią jechałam to urwało się koło w samochodzie na naszych wspaniałych drogach...

A tutaj moje futro już u mnie po 3 miesiącach :)

Misiuch był u mnie na partyzanckim DT;) To te dwie fotki na czerwonym kocyku. Próbowałam ją wykąpać, ale Miśka miała tyle siły, że rozbroiła mi ścianki od brodzika-siłę ma dziewczyna niesamowitą.

Bardzo się cieszę, że Misia znalazła dom:)