Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Kolory moga sie bardzo zmieniac , u niektorych ras nawet bardzo np. Dogi Niemieckie ,ktore jako dorosle sa ciemno zolte rodza sie prawie czarne .

A dalmatyńczyki? Rodzą sie całe białe, a plamki rosną wraz z nimi podobno :lol:

Posted

ATOS
To mój były tymczasowicz, którego znalazłam na ulicy. Już od dłuższego czasu jest w DS :)

Pierwszy dzień u mnie w domu:

Po kilku dniach pobytu u mnie, kąpieli i wizycie u fryzjera:

Posted

Czy w sprawie podmiany psów na tym wątku, to moderatorzy mogliby w końcu coś zrobić ? :mad:
Toż to dwa różne psy , nawet ślepy zobaczy !:crazyeye: As_ko, kurcze ... nieładnie tak oszukiwać,zostałaś złapana.:eviltong:

Posted

matrioszka2 napisał(a):
Czy w sprawie podmiany psów na tym wątku, to moderatorzy mogliby w końcu coś zrobić ? :mad:
Toż to dwa różne psy , nawet ślepy zobaczy !:crazyeye: As_ko, kurcze ... nieładnie tak oszukiwać,zostałaś złapana.:eviltong:

Ufff bo myślałam,że rozgryzłaś mój niecny plan,ale chodzi o Atosa:evil_lol:

Posted

MaDi napisał(a):
Ufff bo myślałam,że rozgryzłaś mój niecny plan,ale chodzi o Atosa:evil_lol:

Madi ja Cię rozgryzłam :mad: i już piszę do moda :mad:
Nie do uwierzenia jest to że pies potrafi się tak zmienić :crazyeye: a jedyne co pozostaje po "tamtym" życiu jest kolor oczu, bo nawet nie ich wyraz :lol:
Pierwsze co mi przyszło do głowy jak zobaczyłam Twojego psiaka "przed" to był taki wierszyk z dzieciństwa "chodzi lisek koło drogi..." :shake:
Cieszę się że są jeszcze ludzie którzy "zauważają" te największe bidy.