Luzia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Nie wiem czy wrzucałam, jak coś to powiedzcie :p Puki - znaleziony 30 grudnia 2009r: Tutaj jeszcze w lecznicy zaraz po przywiezieniu przez straż. U fryzjera przed strzyżeniem: Po strzyżeniu: Tu już u mnie po kilku dniach: I po około 2-3 miesiącach na spacerku :) : Puki na początku lipca pojechał do nowego domku!! Tak więc cuda się zdarzają :) Puki miał ponad 12 lat i był głuchy a mimo to znaleźli się ludzie którzy Go pokochali :loveu: Bardzo lubię takie zakończenia, szkoda tylko, że po pół roku mieszkania u mnie zostawił pustkę w sercu :-( Quote
Nutusia Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Piękny Puki z wiatrem we włosach! :) Nic mi nie mów o pustkę w sercu, bo nasz Krecik jest u nas zaledwie od miesiąca, za ok. 2 tyg. ma jechać do cudownego (ale niestety dość dalekiego) domku i na samą myśl mi się ryczeć chce... :( Quote
Iv_ Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Ależ metamorfoza - cudo :loveu::loveu::loveu: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/DSCN6106.jpg Quote
kaho Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Fides79 napisał(a):oj ciężko było stwierdzić, że to sznaucer, ha ha moja koleżanka, która posiada sunie mini p&s była nawet przekonana, że Felek ma kopiowane uszy, taki był zarośnięty:roll: a nad galerią ciągle myślimy :lol: Nie myslec tylko robic:evil_lol: (z checia pomozemy :cool3:) bo trudno Was 'wysledzic';). Quote
sleepingbyday Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 nie, no, musztarda-karakan: de best! a puki z wiatrem we włosach też cudny. Quote
Luzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Puki rzeczywiście był rewelacyjny. A takich zdjęć z wiatrem we włosach mam znacznie więcej bo to cała sesja zdjęciowa była :evil_lol: Sorki za OFFa ale to pilne: Bazarek ogłoszeniowy dla Dinusia: http://www.dogomania.pl/threads/1928...5%9Bpienie!%29. Grozi mu uśpienie :placz: Quote
Luzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 To proszę więcej: I z języcznikiem:evil_lol:: http://i287.photobucket.com/albums/ll136/luziek/pukid2-2.jpg Quote
Lidan Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Przepiękny puszysty psiaczek :happy1: Musztarda miała też dużo szczęścia, że znalazła dom. To wspaniałe zakończenie dla każdego porzuconego pieska. Quote
Luzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Lidan napisał(a):Przepiękny puszysty psiaczek :happy1: Musztarda miała też dużo szczęścia, że znalazła dom. To wspaniałe zakończenie dla każdego porzuconego pieska. Wspaniałe, ale równocześnie bolesne. Quote
glingglow Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Witam, przedstawiam Czorta, przygarnięty z ulicy. Tu w dniu przygarnięcia: Po pół roku: Obecnie: Quote
matrioszka2 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Brak mi słów, tak piękna metamorfoza.A mogłoby go już nie być ... Cuuuudny.Wymiękłam. Quote
Neigh Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Wygląda jak młody Trust zwany Dziadkiem - też tu kiedyś gościł.......Wyciągnęłam go do hospicjum.......na parę tygodni i godną śmierć.....a przeżyl w nim szczęśliwe dwa lata Quote
brazowa1 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 I prosze, z truchła-piękny belg :) Quote
Nutusia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 I jakie imię... demoniczne! :) Pasuje, czy raczej Anioł byłoby bardziej adekwatne? :) Quote
doddy Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Powiem Wam, że lubię ten wątek w chwilach zwątpienia. Wtedy, gdy już mi ręce opadają, kiedy nie mam siły odbierać kolejnych telefonów o kolejnych psach w potrzebie, którym nie mogę pomóc. Prawdą jednak jest, że chociaż części rzeszy bezdomnych psów ratujemy życie. Poniżej przedstawiam Wam metamorfozę Megan, w domu tymczasowym nazywaną po prostu Megi. Megun niestety nadal bez domu, ale najważniejsze jest że ona tego nie wie, bo DT traktuje jak dom. Megi w marcu 2010: I Megi dzisiaj, wrzesień 2010: Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 fantastyczna :loveu: :klacz: i ten skok :mdleje: Quote
doddy Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Te wygibasy to norma u niej :) Pod tym linkiem masz więcej: http://picasaweb.google.pl/FundacjaAST/Megan# Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 OMG :mdleje: jakie loty!!!!!!!!!!!! BOSSKAAAA! Co za ślepi ludzie, że nikt nie chce takiego skarba! Quote
doddy Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Póki co ślepi... Ten pies to fenomen. Zna komendy, chodzi bez smyczy, zostaje w domu codziennie na 10h, nigdy nic nie zniszczyła, nie ściągnęła, nie załatwiła się, świetnie podróżuje autem, aportuje, ciągle jest wesoła. Jak dla mnie ona nie ma żadnych wad, co się jednak rzadko spotyka wśród TTB do adopcji. Quote
agniecha82x Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 niesamowita jest :diabloti: jak to mozliwe ze ona bez domku??? :crazyeye: Quote
malawaszka Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 doddy napisał(a):Póki co ślepi... Ten pies to fenomen. Zna komendy, chodzi bez smyczy, zostaje w domu codziennie na 10h, nigdy nic nie zniszczyła, nie ściągnęła, nie załatwiła się, świetnie podróżuje autem, aportuje, ciągle jest wesoła. Jak dla mnie ona nie ma żadnych wad, co się jednak rzadko spotyka wśród TTB do adopcji. oooo ranyyy :loveu: taką bym chciała - nawet bez brody :evil_lol: Quote
doddy Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 malawaszka napisał(a):oooo ranyyy :loveu: taką bym chciała - nawet bez brody :evil_lol: Dokładnie, dostarczę pod wskazany adres :) Quote
Recommended Posts