Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja też jestem miłośniczką kudłaczy ze wszystkimi konsekwencjami jakie się z tym wiążą i muszę uwielbiać wyczesywać resztki spacerowych zielsk z włosów,sprzątać tony piachu,rozczesywać kołtuny,ale coś za coś-jest za co potarmosić

Posted

Mam nadzieję,że nie popełnię wielkiego przestępstwa,jak jeszcze raz pokażę się z Homerem na forum,chyba nie będziecie mieć nas dosyć?

Pierwszy dzień w nowym domu,taki smutas z nietęgą miną i mocno zdystansowany i niepewny był jeszcze przez kilka tygodni,a niżej świeżutkie fotki-dzisiejsze

Posted

Homer śliczny jest :). On ma niedźwiedzią łapę czy aż takie kapcie z sierści? Bo jeśli kapcie, to już dawno bym mu je obcięła - nad moją suką też się tak znęcam :D.
Sunia za to prześliczna jest, ma w sobie taką delikatność :).

Posted

Homer łapy ma ooolbrzymie,nie wiem czy to niedźwiedzia łapa,czy nie,ale włosami są mocno obrośnięte.Jest pod kontrolą weta,bo miał ogromne niedobory wapnia i takich tam innych specyfików,był trochę pokrzywiony,ale wyniki powoli się normują i już chyba nie ma powodu do niepokoju.Znajomy próbował go do kogoś porównać i stwierdził,że to krzyżówka z niedźwiedziem

Posted

Aż tak,jak na tym zdjęciu to nie stawia łap,więc mam nadzieję,że to nie będzie ta przypadłość,co do tylnych łap,to też mnie niepokoiły,ale w sumie oglądało go trzech weterynarzy i nic niepokojącego nie znaleźli.Nie wiem,czy to ich niewiedza,czy jakaś przypadłość genetyczna Homera.Nie ma żadnej bolesności,obrzęków,dostaje cały czas wit. D3,wapno i magnez.A błędy żywieniowe były z pewnością,rósł szybko,a do 5msc. był w schronisku,nie wiem,czy niektóre ubytki można nadrobić.Bardziej się boję konsekwencji niedożywienia w jego przyszłym życiu,ze względu na to,że jest spory
dziękuję za zainteresowanie

Posted

Spróbuję,ale to trochę potrwa,jako,że ja początkująca na tym forum.Jeżeli chodzi o wygląd,to mi te jego łapy kompletnie nie przeszkadzają,bardziej martwią mnie jakiś powikłania zdrowotne,które mogą odezwać się później,no niemniej,weterynarze mnie uspokoili trochę,jak go oglądali