Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Mała metamorfoza:

A tu już po wizycie u fryzjera:

Dla ciekawskich ta sierść na płytkach to wszystko jego, można by spokojnie drugiego psa zrobić :

]

Ale ich przecież było dwóch a został jeden :)

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Ale ich przecież było dwóch a został jeden :)

Sunia jeszcze u nas, dalej szuka domu. Zdjęcia będą jak coś dla niej się znajdzie.

Posted

O Rany!!! Jakie cudo! Niesamowite! :-o
A to drugie ciemne stworzenie które siedzi grzecznie w łóżeczku podobne do mojego, tyle że mój sznaucerek pożarł swoje wyrko i śpi w naszym :mad: ostatnio nawet próbuje awansować na poduszkę :diabloti:

Posted

Mi się najbardziej podoba "środkowa wersja" - z grzyweczką, jak na panieneczkę przystało. Choć z pewnością ostatnia wersja jest najlepsza na upały! :) Coraz bardziej dojrzewam do wizyty u fryzjera z naszym Lesiem - na razie obsmyczyłam się ile mi się udało samej :)

Posted

Pustak, Pusia, Mamba i inne - genioalne metamorfozy.
Promyczek - to jeden z moich idoli, a jego metamorfoza nieustannie mnie zadziwia

Monika.D napisał(a):
Zrobili mi sznaucerka z kundelka :) Nie wiem jak Wam ale mnie się podoba ten nowy image :)

no właśnie to samo miałam napisać! zrobili z niego sznaucera ! :) :) :)

Posted

Agmarek mój sznaucerek tez pożarł swoje posłanko, ale na zdjęciu akurat nie widać tych obszarpanych brzegów... Leży sobie w nim też raczej rzadko... Woli większe łóżka - tak jak Twój he he

Nutusia, Lidan białasek to piesek, nie suczka :)

Lidan, Caachou_ ja też lubię kudłate psiaki, ale mój Łukasz woli 'łysawe', więc to taki kompromis :)

Posted

Dwie metamorfozy mojego Chabiego :
Przed pierwszą wizytą u fryzjera :

Po pierwszej : (w maju)

Przed drugą wizytą u fryzjera :

Po drugiej: (wczoraj)

Posted

[quote name='Monika.D']
Lidan, Caachou_ ja też lubię kudłate psiaki, ale mój Łukasz woli 'łysawe', więc to taki kompromis :)

Ja posiadam łysola, pomimo, że nie jest to kompletnie mój typ :p W ostateczności - gdyby był większym łysolem.

Posted

Nutusia napisał(a):
Śnieżynek malutki! :)

lilk_a napisał(a):
jaki śliczny bialutki maluszek :):)

Dziękuję :) Zapraszamy do naszej galerii - link w sygnaturce :)

Posted

[quote name='Caachou_']Ja posiadam łysola, pomimo, że nie jest to kompletnie mój typ :p W ostateczności - gdyby był większym łysolem.

Ja łysolki lubię, ale tylko takie "specjalnie łyse". Z łysością (i nie tylko) naszej Tosiny walczymy blisko 2 lata. Na chwilę obecną mamy zwyżkę formy...

Tak było na początku:

Tak bywało po ataku kolejnej choroby:

Tak jest teraz (i oby tak zostało!!!!!)

Więcej zdjęć naszej Księżniczki na jej wątku w moim podpisie.

Posted

Chabi śliczny :) Podobny do mojego Puffy'ego... tylko jest śnieżno biały, a mój ma przebłyski rudego.

O matko - biedna Tosinka! Ale obecnie wygląda wspaniale i życzę Wam, żeby tak zostało na zawsze!

Posted

Sama nie moge w to uwierzyć. Ciekawe,czy Wy uwierzycie.
W listopadzie byłam w schronisku w Starogardzie Gdańskim.Panie w biurze miały od pół roku skołtunioną, brudna szmatkę. Suczkę shih-tzu,niewidomą.Wzięłam sunie do zdjęcia,w pachwinie miała tatuaż.Dałam znac Oktawii (niestety ma bana),w pięc minut potem juz był plan odbioru suczki.Ciotki plaskate zajęły się małą.
Sunia trafiła do Kociego świata.

A teraz uwaga. Taką ją zobaczyłam w schronie:

Na szczęście księżniczka trafiła tam,gdzie księżniczki powinny być-do królewskich warunków. Taki dom znalazł jej Koci świat i Ciotki od plaskatych!

Gdyby ktos chciał zobaczyc jak postepowała metamorfoza suni,zajrzyjcie tutaj:
http://www.kociswiat.org.pl/index.php?ac=animalDetales&animal=494

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: niesamowite :-o psy podmienione :evil_lol:
Wiecie co, nie mogę tego zrozumieć, dlaczego jednym się chce, a drugim nie :roll:
Wspaniała robota dziewczyny :loveu: