Agnieszka Co. Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 [quote name='Luzia&Funia']Mała metamorfoza: A tu już po wizycie u fryzjera: Dla ciekawskich ta sierść na płytkach to wszystko jego, można by spokojnie drugiego psa zrobić : ] Ale ich przecież było dwóch a został jeden :) Quote
matrioszka2 Posted July 20, 2010 Posted July 20, 2010 Agnieszka Co. napisał(a):Ale ich przecież było dwóch a został jeden :) Bo tak dokładnie strzygli.Inaczej nie byłoby metamorfozy.:evil_lol: Quote
Luzia Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Agnieszka Co. napisał(a):Ale ich przecież było dwóch a został jeden :) Sunia jeszcze u nas, dalej szuka domu. Zdjęcia będą jak coś dla niej się znajdzie. Quote
monika083 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 zapraszam do psinki ,ktora ma bardzo malo czasu ..bez naszej pomocy umrze: http://www.dogomania.pl/threads/189593-poraniona-cała-zaropiała-mała-starowina-wyrzucona-jak-worek-ze-smieciami...?p=15069938 Quote
Tymonka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Pilnie szukam kogoś na wizytę przed adopcyjną w Warcie to 16 km od Sieradza Quote
Monika.D Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Co wizyta u fryzjera to nowy image... Po przybyciu do mnie... Po pierwszej wizycie u fryzjera... Nowa fryzurka :) Quote
Nes2009 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: NIESAMOWITE!!!:shake: Quote
Monika.D Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Zrobili mi sznaucerka z kundelka :) Nie wiem jak Wam ale mnie się podoba ten nowy image :) Quote
Agmarek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 O Rany!!! Jakie cudo! Niesamowite! :-o A to drugie ciemne stworzenie które siedzi grzecznie w łóżeczku podobne do mojego, tyle że mój sznaucerek pożarł swoje wyrko i śpi w naszym :mad: ostatnio nawet próbuje awansować na poduszkę :diabloti: Quote
Nutusia Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Mi się najbardziej podoba "środkowa wersja" - z grzyweczką, jak na panieneczkę przystało. Choć z pewnością ostatnia wersja jest najlepsza na upały! :) Coraz bardziej dojrzewam do wizyty u fryzjera z naszym Lesiem - na razie obsmyczyłam się ile mi się udało samej :) Quote
Lidan Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ależ śliczne białe cudeńko :iloveyou: Mnie też podoba się wersja nieco kudłata choć sznaucer z niej nie byle jaki wyszedł ;-) POTRZEBNA POMOC W UTRZYMANIU I OGŁASZANIU 11 PSÓW!!! Quote
MM. Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Monika, cudeńko! Sznaucer pełną gębą :cool3: Osobiście wolę kudłacze, ale ten nowy image całkiem całkiem... Quote
jambi Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Pustak, Pusia, Mamba i inne - genioalne metamorfozy. Promyczek - to jeden z moich idoli, a jego metamorfoza nieustannie mnie zadziwia Monika.D napisał(a):Zrobili mi sznaucerka z kundelka :) Nie wiem jak Wam ale mnie się podoba ten nowy image :) no właśnie to samo miałam napisać! zrobili z niego sznaucera ! :) :) :) Quote
Monika.D Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Agmarek mój sznaucerek tez pożarł swoje posłanko, ale na zdjęciu akurat nie widać tych obszarpanych brzegów... Leży sobie w nim też raczej rzadko... Woli większe łóżka - tak jak Twój he he Nutusia, Lidan białasek to piesek, nie suczka :) Lidan, Caachou_ ja też lubię kudłate psiaki, ale mój Łukasz woli 'łysawe', więc to taki kompromis :) Quote
Nutusia Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Monika.D napisał(a):Nutusia, Lidan białasek to piesek, nie suczka :) To zupełnie zmienia postać rzeczy - precz z grzywką! :) Quote
emue Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Dwie metamorfozy mojego Chabiego : Przed pierwszą wizytą u fryzjera : Po pierwszej : (w maju) Przed drugą wizytą u fryzjera : Po drugiej: (wczoraj) Quote
MM. Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 [quote name='Monika.D'] Lidan, Caachou_ ja też lubię kudłate psiaki, ale mój Łukasz woli 'łysawe', więc to taki kompromis :) Ja posiadam łysola, pomimo, że nie jest to kompletnie mój typ :p W ostateczności - gdyby był większym łysolem. Quote
emue Posted July 29, 2010 Posted July 29, 2010 Nutusia napisał(a):Śnieżynek malutki! :) lilk_a napisał(a):jaki śliczny bialutki maluszek :):) Dziękuję :) Zapraszamy do naszej galerii - link w sygnaturce :) Quote
Nutusia Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 [quote name='Caachou_']Ja posiadam łysola, pomimo, że nie jest to kompletnie mój typ :p W ostateczności - gdyby był większym łysolem. Ja łysolki lubię, ale tylko takie "specjalnie łyse". Z łysością (i nie tylko) naszej Tosiny walczymy blisko 2 lata. Na chwilę obecną mamy zwyżkę formy... Tak było na początku: Tak bywało po ataku kolejnej choroby: Tak jest teraz (i oby tak zostało!!!!!) Więcej zdjęć naszej Księżniczki na jej wątku w moim podpisie. Quote
Tymonka Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Kora przeprasza za offa , ale chciała zaprosić na swój bazarek : http://www.dogomania.pl/threads/190056-książki-gazety-Mój-pies-i-inne-na-Korę-!-Do-05.08-do-godziny-20-00-.ZAPRASZAMY-!!! Quote
Monika.D Posted July 30, 2010 Posted July 30, 2010 Chabi śliczny :) Podobny do mojego Puffy'ego... tylko jest śnieżno biały, a mój ma przebłyski rudego. O matko - biedna Tosinka! Ale obecnie wygląda wspaniale i życzę Wam, żeby tak zostało na zawsze! Quote
brazowa1 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Sama nie moge w to uwierzyć. Ciekawe,czy Wy uwierzycie. W listopadzie byłam w schronisku w Starogardzie Gdańskim.Panie w biurze miały od pół roku skołtunioną, brudna szmatkę. Suczkę shih-tzu,niewidomą.Wzięłam sunie do zdjęcia,w pachwinie miała tatuaż.Dałam znac Oktawii (niestety ma bana),w pięc minut potem juz był plan odbioru suczki.Ciotki plaskate zajęły się małą. Sunia trafiła do Kociego świata. A teraz uwaga. Taką ją zobaczyłam w schronie: Na szczęście księżniczka trafiła tam,gdzie księżniczki powinny być-do królewskich warunków. Taki dom znalazł jej Koci świat i Ciotki od plaskatych! Gdyby ktos chciał zobaczyc jak postepowała metamorfoza suni,zajrzyjcie tutaj: http://www.kociswiat.org.pl/index.php?ac=animalDetales&animal=494 Quote
Iv_ Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: niesamowite :-o psy podmienione :evil_lol: Wiecie co, nie mogę tego zrozumieć, dlaczego jednym się chce, a drugim nie :roll: Wspaniała robota dziewczyny :loveu: Quote
Recommended Posts