kuzlik Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 to i ja pokaze swoja "stara babe" juz kiedys byla ale bardzo dawno temu.tak wygladala po przybyciu,nie chodzila,trzeba bylo ja na szaliku prowadzac. to ostatnie zdjecie mnie przekonalo zeby Banie wziac do domu:)te biedne oczeta.a teraz zyje jak krolewna,ma swojego kolezke:)i wyglada tak:) to tylko skrót:) Quote
magenka1 Posted May 23, 2010 Posted May 23, 2010 ja nie mogę jaka przemiana , w te tragiczne dni warto tutaj wejść i odpocząć Quote
elmira Posted May 26, 2010 Posted May 26, 2010 Mały apel. Rachelaa napisał(a):Witam, Chciałabym przekazać, że zbiórka karm dla zwierząt domowych i gospodarskich w Warszawie, pod budynkiem Plac Bankowy 3/5 została przedłużona do dnia jutrzejszego czyli do 27 maja do 20.30. Na ogrodzonym terenie ratusza stoi bus, który zbiera dary. Rozreklamujcie proszę tę informację bo byłam tam dwa razy (wczoraj i dzisiaj) i widać że mało kto o tym wie, bus był załadowany w niewielkim stopniu. Akcja jest praktycznie wcale nierozreklamowana a warto skorzystać z zorganizowanego już transportu itd. Pozdrawiam Quote
betty_labrador Posted May 27, 2010 Posted May 27, 2010 wow niesamowita przemiana tej suni! w postawie, wygladzie- siersc jej sie blyszczy a wtedy taka matowa i z lupieżem.. super, gratuluje pociechy :loveu: a ja pokaze Wam Suczke Huskiego ktora wzięlismy ze schorniska na poczatku kwietnia 2010. po niecalych dwoch miesiach jest poprawa :) przed po Quote
jambi Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 kochani - ja bardzo przepraszam, że w tym miejscu ale sprawa jest bardzo ważna i poważna... błagam - zajrzyjcie na nasze bazarki - klik w moim podpisie, liczy się każda złotówka!!! dochód przeznaczony jest na małą czarną sznupkę wyciagniętą ze schroniska, obecnie w szpitaliku, czeka ją dłuuga i (droga) droga do nowego życia - tu jej wątek i zdjęcia http://www.dogomania.pl/threads/186279-Czarnulka-sznupka-chora-skóra-brak-szans-na-adopcję-i-leczenie-w-schr-DT-PILNE/page5 Quote
monika083 Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 kochani ,zapraszam na watek ...juz nie wiem co z tym biedakiem robic... http://www.dogomania.pl/threads/1865...4#post14768454 Quote
Patyś_ Posted May 28, 2010 Posted May 28, 2010 Ja tez dorzucę jedno moje futerko :) Gaja zabrana z Elbląskiego schroniska 4 lata temu. Jako 4 miesięczna sunia, wyciągnieta od 3 suk stafficzek. Zabrałam do domu kości obite w skórę, pełne pcheł i z ranami i pościeraną skórą. tu już wykąpana, wyczesana i sporo podkarmiona: A Tutaj zeszłoroczne wakacje :) Skóra tuż nad nosem, już nie jest starta od wycierania krat. Czarny pigment ładnie naszedł, z potwornego wytarcia niema najmniejszego śladu :) Quote
anita_happy Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 przypomniemy o sobie:P LATIKA - colie, kt ważyła 10 kg jeszcze 12 maja 2010 r :) dla przypomnienia LATIKA z 14/05/2010 LATIKA TERAZ!!!!!!!!!!! wiecej fotek z czerwcowego wypadu http://www.dogomania.pl/threads/185406-LATIKA-collie-kt-wazy%C5%82a-10-kg-sterylka-aborcyjna-a-w-kasy-brak...co-robi%C4%87-%28?p=14839533#post14839533 a domki czekają :) na LATI :) w sobote/niedziele Lati ma mieć sterylkę aborcyjną :( kazdy grosz sie liczy..jakby ktoś chciał rzucić palenie ku szczytnemu celowi :) polecamy się:) Quote
leni356 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Kudłacz Tibbi po metamorfozie: w schronisku wyglądał jak siedem nieszczęść: A tak wypiękniał w hoteliku: Quote
elinka Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 Leni, z tym Tibbim to chyba nas podpuszczasz? Przecież widać, że to nie jest ten sam pies :evil_lol: Quote
leni356 Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 [quote name='elinka']Leni, z tym Tibbim to chyba nas podpuszczasz? Przecież widać, że to nie jest ten sam pies :evil_lol: E tam podpuszczam :razz: Tibbi musiał być zgolony na zero, bo sierść była poklejona, skołtuniona, obsikana i nie wiem co jeszcze :roll: Nowa sierść odrosła szybciutko. Kudłaczki są takie biedne w schroniskach :-( A takie z nich ślicznoty.. Wątek Tibbusia: http://www.dogomania.pl/threads/179366-Ma%C5%82y-kochany-kud%C5%82acz-Tibbi-ju%C5%BC-w-swoim-super-domku!! Quote
*zaba* Posted June 9, 2010 Posted June 9, 2010 bo na tym watku to sami oszukiwacze sa! :diabloti: Quote
Neigh Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Wnoszę o zmianę nazwy wątku z "Metamorfozy" na "Podmiany";-) Quote
elinka Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Neigh napisał(a):Wnoszę o zmianę nazwy wątku z "Metamorfozy" na "Podmiany";-) :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
monika083 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 pokaze wam Rufusa...trafil do wroclawskiego schronu w takim stanie: pozniej doszedl do siebie w hoteliku,a teraz od niedawna ma domek ,bardzo dobry domek ,i wyglada tak : Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
*zaba* Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 no, pod kolor mebli ;) A czy on ma cos z oczkami? Quote
monika083 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 *zaba* napisał(a):no, pod kolor mebli ;) A czy on ma cos z oczkami? tak ,cos z tymi kanalikami,lzy zamiast do gardelka splywaja po policzkach ,ale jest w trakcie leczenia antybiotykami,takze bedzie dobrze :) Quote
Nutusia Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 monika083 napisał(a):tak ,cos z tymi kanalikami,lzy zamiast do gardelka splywaja po policzkach ,ale jest w trakcie leczenia antybiotykami,takze bedzie dobrze :) Poza tym, jak się już ma cudny domek, to... po co w ogóle płakać?! :) Quote
monika083 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Nutusia napisał(a):Poza tym, jak się już ma cudny domek, to... po co w ogóle płakać?! :) bidulek moze ze szczescia placze :) Quote
Recommended Posts