Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Monika.D']Dziękuję :) Trafił mi się wspaniały psiak i nie tylko z wyglądu :)

Moniko, gdyby ktoś pozazdrościł Ci Dyzia to ja mam na tymczasie wierną jego kopię Mikę, ale u fryzjera jeszcze nie była ;)

.

Posted

Monika.D napisał(a):
Dziękuję :) Trafił mi się wspaniały psiak i nie tylko z wyglądu :)

Czyli,jak jak,znaleźliscie kompromis z mężem,co do wyglądu pieska:) super!

Posted

[quote name='elinka']Moniko, gdyby ktoś pozazdrościł Ci Dyzia to ja mam na tymczasie wierną jego kopię Mikę, ale u fryzjera jeszcze nie była ;)

.

znam taką jedną...ale jak jej podesle te zdjecia pięknoty to stracce tymczas :/

co robic...ech

Posted

anita_happy napisał(a):
znam taką jedną...ale jak jej podesle te zdjecia pięknoty to stracce tymczas :/

co robic...ech

anitko, jak najbardziej podeślij znajomej zdjęcia Miki, bo sunia z wytęsknieniem marzy o swoim domku :smile:

Posted

znajoma to moja osobista rodzicielka :/ happy-mamas
jak adoptuje cokolwiek to ja strace tymczas :/
ale powiem jej, ze jest kopia Dyzia ...

taki tymczas jak u mamas to skarb...

drukniemy foto i bedzie informowac pacjetów :)

Posted

anita_happy napisał(a):
znajoma to moja osobista rodzicielka :/ happy-mamas
jak adoptuje cokolwiek to ja strace tymczas :/
ale powiem jej, ze jest kopia Dyzia ...

taki tymczas jak u mamas to skarb...

drukniemy foto i bedzie informowac pacjetów :)

Przepraszam, że trochę tutaj offujemy, ale Mika nie ma jeszcze swojego wątku. :oops:

Anito, ale czy u Twojej mamy to miałby być DS dla Miki? Może przejdźmy na PW?

Posted

[quote name='brazowa1']Czyli,jak jak,znaleźliscie kompromis z mężem,co do wyglądu pieska:) super!

W sumie to tak nie do końca he he Pan mąż niemógł sie długo zdecydować, wiec sama zadecydowalam a jego tylko o tym poinformowałam. Jak przywiozłam psiaka do domu to mąż odrazu go polubił, ale to jesznie nie do końca było to. A teraz to już za nim szaleje :loveu: On ma łysolka a ja kudłacza he he

Mika rzeczywiście bardzo podobna do Puffi'ego :)

Anitko ja tez pomyślałam o Twojej mamie :) Powiedz Jej może nie stracisz tymczasu. Mamcia chciała Dyziolka to ja troszkę zaszantażuj :cool3: Powiedz, że albo oba psiaki, albo żaden :cool3: A tak poważnie trzymam kciuki, żeby oba psiaki mama miała :)

Posted

wyrazy zachwytu dla Szopena i dla LUDZI, kt podreperowali jego look i psią osobowość!!!psia osobowość w tym najwazniejsza - to widac...
Metamorfozy psie to dobry materiał na promocje idei adoptuj-pomagaj....

myslałam o kalendarzu...ale swoja drogą wiem, ze jakby ktos miesiac miał patrzec na szopena przed...to kalendarza by nie kupił

moze jakies Dyplomy..cegiełki...takie,kt są mozna je pokazac...ale nie wiszą miesiac...
albo ten kalendarz...ale w formie takiej...ze obrazek przed jest naklejony na obrazek po..i osoba własnorecznie odkleja i zagląda JAK pieso wygląda po adopcji...

kalendarz pt. zobacz co potrafi człowiek...
zarówno moze czynić zło i dobro....

hmmm....temat do dyskusji..chyba załoze osobny watek :)

Posted

[quote name='magenka1']czy coś się szykuje jeśli tak to pamiętajcie o mnie żeby dla mnie starczyło bo jak dogomaniaczki się rzucą to może dla mnie zabraknąć :)

I ja też chceeeeeeę :-)!!!!!!

Posted

u wow..kobiety...juz taka kolejka...
a ja nie moge dostać sie do autorki WĄTKu - ma pełną skrzynkę////

za jej zgodą temat mogę pociagnąc do realizacji :/
a una wiadomosci nie odbiera???

Droga autorko...proszę o kontakt i zgodę na realizację

Posted

[quote name='anita_happy']u wow..kobiety...juz taka kolejka...
a ja nie moge dostać sie do autorki WĄTKu - ma pełną skrzynkę////

za jej zgodą temat mogę pociagnąc do realizacji :/
a una wiadomosci nie odbiera???

Droga autorko...proszę o kontakt i zgodę na realizację

Ja myślę, że problem jest znacznie większy ;-).
Wypadałoby uzyskać zgodę Autorów zdjęć oraz pliki w rozdzielczości 300 (250) ppi...
(Chyba że będzie to w postaci elektronicznej).

Posted

[quote name='anita_happy']wyrazy zachwytu dla Szopena i dla LUDZI, kt podreperowali jego look i psią osobowość!!!psia osobowość w tym najwazniejsza - to widac...
Metamorfozy psie to dobry materiał na promocje idei adoptuj-pomagaj....

myslałam o kalendarzu...ale swoja drogą wiem, ze jakby ktos miesiac miał patrzec na szopena przed...to kalendarza by nie kupił

moze jakies Dyplomy..cegiełki...takie,kt są mozna je pokazac...ale nie wiszą miesiac...
albo ten kalendarz...ale w formie takiej...ze obrazek przed jest naklejony na obrazek po..i osoba własnorecznie odkleja i zagląda JAK pieso wygląda po adopcji...

kalendarz pt. zobacz co potrafi człowiek...
zarówno moze czynić zło i dobro....

hmmm....temat do dyskusji..chyba załoze osobny watek :)

A może właśnie powinniśmy pokazywać co potrafi "człowiek". Nie przykrywać cierpienia, niech boli patrzącego.

Kolejna nasza metamorfoza z serii muzycznej Mozart

http://www.dogomania.pl/threads/177527-Zagłodzony-Mozart-z-odleżynami-z-metrowego-łańcucha.-Zdjęcia-str.-46.-Potrzebny-DT

Przed

Teraz