truskawa144 Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 magda z. napisał(a):o tym samym pomyślałam, warto je wykorzystać w szerszym eterze fizia napisał(a):plakacik zachęcający do adopcji psiaków A proszę bardzo :) Mam chyba ze 2-3 takie zdjęcia. Quote
malawaszka Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 betty_labrador napisał(a):tak, mysle ze moze ok 2 lat miala :) ale taka wynedzniala byla jakas. Teraz juz minelo dobre 4 lata . Jest wspaniala :loveu: niemożliwe - widac, że to szczylek był jak się przybłąkała :loveu: ślicznotka! Izunia - serce mi się rozpękło na kawałki :placz: Quote
Jasza Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Truskawa - to wklej zdjęcia w dużym formacie proszę... Ja mam to z przytulającymi się psinami na pulpicie komputera w domu. Jest niesamowite. Quote
betty_labrador Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 [quote name='malawaszka']niemożliwe - widac, że to szczylek był jak się przybłąkała :loveu: ślicznotka! Izunia - serce mi się rozpękło na kawałki :placz: mozliwe :) ale zeby takie mlodziutkie psy przywiazywac na lancuch :/ byla na takim krowim łańcuchu :placz: teraz bylam z Tosca na spacerku, Saba byla z nami :) domagala sie dzis glaskania i patrzyla Tymi swoimi cudnymi slepkami-ciagle usmiechnieta :loveu: tu jak byla w ciazy- krotko po przybyciu i tu w zimie 2007 :) z jednym ze swoich podrosnietych szczeniaczkow Mambą :) Quote
jola_li Posted November 12, 2009 Posted November 12, 2009 Jasza napisał(a):Truskawa - to wklej zdjęcia w dużym formacie proszę... Ja mam to z przytulającymi się psinami na pulpicie komputera w domu. Jest niesamowite. Ja też poproszę duży format :-). Przygotowuję scenariusz lekcji o psach - czy można by wykorzystać to zdjęcie (kolejkę po domki)? Chodzi o uwrażliwianie dzieci... Quote
psiama Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 CudoFne psindy wsród białego, śnieznego puchu :multi:. Uwielbiam spacery w zimie z psiakami . Niech się wiedzie mordeczkom :loveu:. Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 ktoś dodawał może przemiane Karoliny z Rzeszowskiego schroniska "kundelek"?:razz: bo całego watku nie przegladne a chciałabym pokazać jej przeminane chyba że juz była no to juz widzieliście :eviltong: edit albo dodam najwyżej oglądniecie drugi raz ;)]:-> wyglądała tak : :( a wygląda tak ;) Quote
elmira Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Niesamowite:crazyeye: Śliczna sunia:loveu: Quote
betty_labrador Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 wow,cudowna :loveu::loveu::loveu: Quote
Luzia15 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 elmira napisał(a):Niesamowite:crazyeye: Śliczna sunia:loveu: Zgodzę się w stu procentach. Aż miło popatrzeć, jak biedny i pokrzywdzony pies zmienia się w radosnego i cieszącego się życiem psiaka :loveu: Dobrze, że są ludzie, którzy potrafią osłodzić psu życie i przede wszystkim je zmienić :loveu: Quote
zmierzchnica Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):ktoś dodawał może przemiane Karoliny z Rzeszowskiego schroniska "kundelek"?:razz: bo całego watku nie przegladne a chciałabym pokazać jej przeminane chyba że juz była no to juz widzieliście :eviltong: Ona jest cudowna :loveu: Nadal czeka? Czy ma już swój domek? Quote
psiama Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Karolcia cudowna jest. Mam nadzieję, ze ma już swój kocyk, swoją obróżkę, swój tapczanik i najwazniejsze swojego Dużego ? :cool3: Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='zmierzchnica']Ona jest cudowna :loveu: Nadal czeka? Czy ma już swój domek? [quote name='psiama']Karolcia cudowna jest. Mam nadzieję, ze ma już swój kocyk, swoją obróżkę, swój tapczanik i najwazniejsze swojego Dużego ? :cool3: NIestety po tak wielkiej przemianie w wielkiego łabędzia dalej czeka na swój domek :shake::-( tutaj jest jej wątek ;) http://www.dogomania.pl/forum/f1163/kara-dawniej-klebuszek-bolesci-dzis-po-cudownej-metamorfozie-czeka-na-dom-rz-ow-103118/ Quote
zmierzchnica Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ech, tak myślałam. Od początku jak jestem na dogo śledzę wątek Kary (tylko ostatnio mi się zgubił po zmianie kompa). Strasznie długo czeka, naprawdę nie wiem dlaczego :-( Quote
Wiedźma Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Nie ma jeszcze na tym wątku Emira, uratowanego przez Deę przy wielkiej pomocy BajkiB. http://www.dogomania.pl/threads/133649-Zmasakrowane-A-apy-Emira-woA-aja-o-RATUNEK-EMIR-JUZ-WE-WA-ASNYM-DOMKU?highlight=Emira Bajka tak o nim napisała na jego wątku:"Został zabrany z ulicy na której leżał i konał. Na szyi miał ciasną kolczatkę dodatkowo ściśnięta drutem. Wszystkie łapy były w stanie koszmarnym,pogruchotane,pozbawione skóry.Wygląda to tak jakby był ciągnięty za łape przez samochód."' Chciałam wybrać najmniej drastyczne zdjęcie, ale wszystkie są koszmarne, wzięłam więc to z lecznicy. Emisiek znalazł najlepszy na świecie dom u a.piurek. Na zdjęciu - Emisio - usmiechnięty pysio i Emiś ze swoją przyjaciółką Kicią. Quote
a.piurek Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Moje Emisiątko... Emiś jest u nas już siedem miesięcy. Z Kicią (mix lat 5) są nierozłączni, co widać na drugim zdjęciu. Jest kochanym psiakiem, rozrabiającym ale przecudownie kochanym. Dziękuję wiedźmo za pokazanie tu Emisia :loveu: Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Quote
łamAga Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 a.piurek napisał(a):Moje Emisiątko... Emiś jest u nas już siedem miesięcy. Z Kicią (mix lat 5) są nierozłączni, co widać na drugim zdjęciu. Jest kochanym psiakiem, rozrabiającym ale przecudownie kochanym. Dziękuję wiedźmo za pokazanie tu Emisia :loveu: Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie Jesteś WIELKĄ osobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
darunia-puma Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 oj nasza ukochana BajkaB wzięła pięknego Braila jednego z psów który zapada tak bardzo w serce na całe życie.może ktoś go tutaj jeszcze pokaże? Quote
a.piurek Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Zdjęć Brajluszka - mojej miłości mam dużo, jednak o wklejenie tu ich już Kogoś poprosiłam Quote
darunia-puma Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 no to czekamy kochane cioteczki na Brajlusia i radzę przyszykować sobie opakowanie chusteczek Quote
BajkaB Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cieszy mnie,ze pamiętacie o Brajlu.Niedawno minęło 2 lata jak jest u mnie.Zdjęcia sa na bieżąco w jego topiku.Ale i tutaj pokażemy kilka z nich: Quote
Aga K Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Jak cudownie jest patrzec na te wszystkie metamorfozy. Cudownie jest widzieckiedy psiaczek ze smutaska poszkodowanego przezlos staje sie szczesliwym psiakiem. Jestescieludzmi o ogromnych sercach..... Quote
darunia-puma Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Bajko kochana moja dziekuję za brajla moje serce pękło po tym jak go zobaczyłam co mu ten zwyrodnialec zrobił a teraz Brajl taki spokojny, szczęśliwy..... wielkie pokłony za twoje serce i zazdroszcze stadka Quote
jola_li Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Zrozumiałam, że gdzieś jest wątek Brajla? Wyszukiwarka nie działa, więc jeśli można poprosiłabym bardzo o linka... Quote
a.piurek Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Proszę bradzo link do wątku Brajluszka http://www.dogomania.pl/threads/97116-Bez-Oczu-WidzAE-Bez-ZAE-bA-w-Jem-DziAE-kujAE-c-Wam-Ogonem-pomagamy-dalej-z-sercem Quote
Recommended Posts