Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

betty_labrador napisał(a):
tak, mysle ze moze ok 2 lat miala :) ale taka wynedzniala byla jakas. Teraz juz minelo dobre 4 lata . Jest wspaniala :loveu:

niemożliwe - widac, że to szczylek był jak się przybłąkała :loveu: ślicznotka!

Izunia - serce mi się rozpękło na kawałki :placz:

Posted

Truskawa - to wklej zdjęcia w dużym formacie proszę...
Ja mam to z przytulającymi się psinami na pulpicie komputera w domu.
Jest niesamowite.

Posted

[quote name='malawaszka']niemożliwe - widac, że to szczylek był jak się przybłąkała :loveu: ślicznotka!

Izunia - serce mi się rozpękło na kawałki :placz:

mozliwe :) ale zeby takie mlodziutkie psy przywiazywac na lancuch :/ byla na takim krowim łańcuchu :placz: teraz bylam z Tosca na spacerku, Saba byla z nami :) domagala sie dzis glaskania i patrzyla Tymi swoimi cudnymi slepkami-ciagle usmiechnieta :loveu:

tu jak byla w ciazy- krotko po przybyciu

i tu w zimie 2007 :) z jednym ze swoich podrosnietych szczeniaczkow Mambą :)

Posted

Jasza napisał(a):
Truskawa - to wklej zdjęcia w dużym formacie proszę...
Ja mam to z przytulającymi się psinami na pulpicie komputera w domu.
Jest niesamowite.

Ja też poproszę duży format :-).
Przygotowuję scenariusz lekcji o psach - czy można by wykorzystać to zdjęcie (kolejkę po domki)?
Chodzi o uwrażliwianie dzieci...

Posted

ktoś dodawał może przemiane Karoliny z Rzeszowskiego schroniska "kundelek"?:razz:

bo całego watku nie przegladne a chciałabym pokazać jej przeminane chyba że juz była no to juz widzieliście :eviltong:

edit albo dodam najwyżej oglądniecie drugi raz ;)]:->
wyglądała tak : :(

a wygląda tak ;)

Posted

elmira napisał(a):
Niesamowite:crazyeye:

Śliczna sunia:loveu:

Zgodzę się w stu procentach. Aż miło popatrzeć, jak biedny i pokrzywdzony pies zmienia się w radosnego i cieszącego się życiem psiaka :loveu:
Dobrze, że są ludzie, którzy potrafią osłodzić psu życie i przede wszystkim je zmienić :loveu:

Posted

HuSkYy-Paulina-94 napisał(a):
ktoś dodawał może przemiane Karoliny z Rzeszowskiego schroniska "kundelek"?:razz:

bo całego watku nie przegladne a chciałabym pokazać jej przeminane chyba że juz była no to juz widzieliście :eviltong:

Ona jest cudowna :loveu: Nadal czeka? Czy ma już swój domek?

Posted

[quote name='zmierzchnica']Ona jest cudowna :loveu: Nadal czeka? Czy ma już swój domek?

[quote name='psiama']Karolcia cudowna jest. Mam nadzieję, ze ma już swój kocyk, swoją obróżkę, swój tapczanik i najwazniejsze swojego Dużego ? :cool3:

NIestety po tak wielkiej przemianie w wielkiego łabędzia dalej czeka na swój domek :shake::-(

tutaj jest jej wątek ;)
http://www.dogomania.pl/forum/f1163/kara-dawniej-klebuszek-bolesci-dzis-po-cudownej-metamorfozie-czeka-na-dom-rz-ow-103118/

Posted

Nie ma jeszcze na tym wątku Emira, uratowanego przez Deę przy wielkiej pomocy BajkiB.
http://www.dogomania.pl/threads/133649-Zmasakrowane-A-apy-Emira-woA-aja-o-RATUNEK-EMIR-JUZ-WE-WA-ASNYM-DOMKU?highlight=Emira

Bajka tak o nim napisała na jego wątku:"Został zabrany z ulicy na której leżał i konał. Na szyi miał ciasną kolczatkę dodatkowo ściśnięta drutem. Wszystkie łapy były w stanie koszmarnym,pogruchotane,pozbawione skóry.Wygląda to tak jakby był ciągnięty za łape przez samochód."'
Chciałam wybrać najmniej drastyczne zdjęcie, ale wszystkie są koszmarne, wzięłam więc to z lecznicy.

Emisiek znalazł najlepszy na świecie dom u a.piurek. Na zdjęciu - Emisio - usmiechnięty pysio i Emiś ze swoją przyjaciółką Kicią.

Posted

Moje Emisiątko...
Emiś jest u nas już siedem miesięcy. Z Kicią (mix lat 5) są nierozłączni, co widać na drugim zdjęciu. Jest kochanym psiakiem, rozrabiającym ale przecudownie kochanym.
Dziękuję wiedźmo za pokazanie tu Emisia :loveu:
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie

Posted

a.piurek napisał(a):
Moje Emisiątko...
Emiś jest u nas już siedem miesięcy. Z Kicią (mix lat 5) są nierozłączni, co widać na drugim zdjęciu. Jest kochanym psiakiem, rozrabiającym ale przecudownie kochanym.
Dziękuję wiedźmo za pokazanie tu Emisia :loveu:
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie

Jesteś WIELKĄ osobą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Jak cudownie jest patrzec na te wszystkie metamorfozy. Cudownie jest widzieckiedy psiaczek ze smutaska poszkodowanego przezlos staje sie szczesliwym psiakiem. Jestescieludzmi o ogromnych sercach.....

Posted

Bajko kochana moja dziekuję za brajla moje serce pękło po tym jak go zobaczyłam co mu ten zwyrodnialec zrobił a teraz Brajl taki spokojny, szczęśliwy..... wielkie pokłony za twoje serce i zazdroszcze stadka