Ekiana Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Sabina02']Moja Kasia juz tu byla, ale pokaze ja jeszcze raz. :lol: Kasia w mieleckim schronisku: A tutaj na dzisiejszym spacerku ze mna: [FONT=Comic Sans MS]Słodka czarnulka! A ile szczęścia i miłości w oczkach!! Gratuluję obu Paniom spotkania :)[/FONT] Quote
zerduszko Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Piękny czarnuch :loveu: a taka była wypłowiała na tych pierwszych zdjęciach ;) Quote
psiama Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 czysty, szczęsliwy psi usmiech. Za to je kocham :loveu: Quote
Jasza Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Żeby taki uśmiech zobaczyć warto na Dogomanii przepłakać tysiąc postów.... Quote
magda z. Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 to ja też się pochwalę, dwa dni przed Wigilią będziemy mieli trzecią rocznicę adopcji-to taki świąteczny pies, nie było łatwo, bo Bismarck bał się wszystkiego na poczatku schroniskowa fota przyjazd do hotelu z Jeleniej i aktualnie-trochę przybrał:oops: ale jest na diecie:evil_lol: zdjęć nie lubi niestety adopcja poprzez ogłoszenie seaside, a wszystkiemu "winna" ZuziaM:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f85/zloty-kami-pobity-pogryziony-ma-cuuudny-dom-nowe-imie-bismarck-32873/ Quote
Bjuta Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Cudne!! Sabinko - pochwal się na naszym schroniskowym forum! Przecież Ty masz honorowe psitulskie obywatelstwo! :loveu: Quote
Bjuta Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Ekiana']Pochwalę się moją Sunią - Stasią. YouTube - Stasia Stacyjka Więcej o niej, na jej prywatnym ;) wątku :) To jest siostra bliźniaczka mojej Heksy!!!! No nie mogę - zobaczcie: A zresztą, mojej Heksy też jeszcze nie było na metamorfozach, a w końcu przesiedziała w schronisku w Zabrzu 4 lata, to jej się należy! :evil_lol: Quote
Ekiana Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='magda z.']to ja też się pochwalę, dwa dni przed Wigilią będziemy mieli trzecią rocznicę adopcji-to taki świąteczny pies, nie było łatwo, bo Bismarck bał się wszystkiego na poczatku schroniskowa fota przyjazd do hotelu z Jeleniej i aktualnie-trochę przybrał:oops: ale jest na diecie:evil_lol: zdjęć nie lubi niestety adopcja poprzez ogłoszenie seaside, a wszystkiemu "winna" ZuziaM:loveu::loveu::loveu: http://www.dogomania.pl/forum/f85/zloty-kami-pobity-pogryziony-ma-cuuudny-dom-nowe-imie-bismarck-32873/ Poczytałam jego wątek ... SZOK Naprawdę miał ogromne szczęście, że został wypatrzony i uratowany. Duży szacunek dla Pańci Bismarck'a, za odwagę i pomoc. Bismarck odmieniony wygląda cudownie. Ta sierść, ten błysk w oku - lekka nostalgia, a jednak widać, że Pan na włościach :) A co to za charakterystyczna obroża - widoczna na zdjęciu ze spaceru. Taka jak by z czymś pod bródką? Quote
Ekiana Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Bjuta']To jest siostra bliźniaczka mojej Heksy!!!! No nie mogę - zobaczcie: A zresztą, mojej Heksy też jeszcze nie było na metamorfozach, a w końcu przesiedziała w schronisku w Zabrzu 4 lata, to jej się należy! :evil_lol: Rzeczywiście jest bardzo podobna. Mam nadzieję, że i moja się tak pięknie rozbryka :) Ślicznie tu wygląda: A co to ma za ubranko? Też myślałam żeby coś mojej kupić na zimowe spacerki aby utulić jej jeszcze chude kosteczki. Napiszesz jakieś szczegóły co to jest, ile kosztuje i jaką ma funkcję? A tu tarza się jak moja :) Stasia ubóstwia dosłownie dobrze się wytarzać :) Najlepiej w mięciutkim i ciepłym od słońca piasku :) A jak było w tym pierwszym okresie? Umiała bawić się piłeczką? Chciało jej się w ogóle bawić? Ucałuj ją ode mnie :) Quote
Sabina02 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 [quote name='Bjuta']Cudne!! Sabinko - pochwal się na naszym schroniskowym forum! Przecież Ty masz honorowe psitulskie obywatelstwo! :loveu: Honorowe Psitulskie Obywatelstwo to dla mnie ogromny zaszczyt! :loveu: Nie wiem czy zasluzylam. Zaraz obrosne w piórka! :evil_lol: Wole nie dawac Kasi do zabrzanskiego watka, bo nie chce go zasmiecac, ale zapraszam wszystkie ciocie na watek Kasi tam jest wiecej fotek i informacji o niej: :lol: http://www.dogomania.pl/forum/f85/mielec-sabinka-za-tm-kasia-w-domku-125760/index104.html HEKSA JEST CUUUUDNA!!! :loveu: JAK ROWNIEZ STASIA I BISMARCK!!! :loveu: Quote
magda z. Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ekiana napisał(a):Poczytałam jego wątek ... SZOK Naprawdę miał ogromne szczęście, że został wypatrzony i uratowany. Duży szacunek dla Pańci Bismarck'a, za odwagę i pomoc. Bismarck odmieniony wygląda cudownie. Ta sierść, ten błysk w oku - lekka nostalgia, a jednak widać, że Pan na włościach :) A co to za charakterystyczna obroża - widoczna na zdjęciu ze spaceru. Taka jak by z czymś pod bródką? dziękuję:) Bismarck ma kaganiec na szyi-u nas w mieście jest obowiązek wyprowadzania psa na smyczy i w kagańcu(brak jednego to 50zł, a obu rzeczy 200zł), SM chętnie wypatruje takowych osób, więc moja bestia nosi sobie na szyi-w b-cu dużo takich psów lub właścicieli z namordnikiem w ręce. Luzem też biega tylko po lesie-zresztą to nasz najnowszy przełom, wcześniej nie gwarantował powrotu przy przestraszeniu się większym, wiec na taśmie śmigał. Taki dziadziuś się z niego zrobił już, bo swoje lata ma, ale jest chodzącą wizytówką na to, że można zaadoptować dużego i starszego psa po przejściach;) Quote
brazowa1 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Ale mu sie udało! :loveu: pieknie wyglada,taki złocisty starszy piesek :loveu: Quote
magda z. Posted October 15, 2009 Posted October 15, 2009 brazowa1 napisał(a):Ale mu sie udało! :loveu: pieknie wyglada,taki złocisty starszy piesek :loveu: dziękuję:lol: Koleżanka zawsze nad nim wisi i nie może przeboleć, ze ona tyle na jedwab do włosów wydaje, a i tak nie ma takiego blasku jak Bismarck:evil_lol: Quote
darunia-puma Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 No to my tutaj pokażemy się hurtowo Najpierw moja ukochana Shilla wzięta od ludzi, którzy tłukli ją młotkiem za każde przewinienie.... mała ma dziurę bez sierści na łebku i niestety nigdy jej nie zejdzie.... Shilla przed.... i już po.... Seth mój drugi Anioł - ofiara wakacji i nieudanego prezentu pod choinkę poprzedniej zimy .....przekoczował na przystanku autobusowym około 2 miesięcy .....złapany przez chycla, niedługo później zabrany przez ludzi i ...........oddany z powodu pogryzienia ich dziecka...... wsadzony do klatki z napisem " psy do uśpienia".........przeżyło koszmar wyszedł na wpół żywy .......... przed ..... i po........ Moje Aniołki razem ....... Nasze kolejne Aniołki Joshi i Keysha pierwsza z ogłoszenia "oddam w dobre ręce......." druga bezdomna ze swoimi dwoma siostrzyczkami....... znalezione przeze mnie w strasznych warunkach bez matki, kotki 5-tygodniowe......... przed....... i po...... I to już cała jak na razie metamorfoza..... Quote
Negri_2008 Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Szczególne ucałowania dla Shilli :loveu: Przeszła trochę....:shake: Quote
Dariette. Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Darunia, wszystkie zwierzaczki mają u Ciebie raj ;). Lepiej nie mogły trafić! Quote
darunia-puma Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 dziękuję wszystkim za dobre słowa.. tak to prawda Shilla bardzo dużo przeszła w swoim krótkim życiu .... ale wszystkie mają swoją smutną historię .......zapraszam do naszej galerii Quote
Korenia Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 [quote name='iwa']16 letnia Scarlett trafiła do schronu z poważnym urazem oczka - wyrwana w ostatniej chwili spod igły ... I w domku :) Już po operacji: Quote
łamAga Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 Jejku chyba nie moge tu wchodzić , serce mi sie kroi jak patrze na te fotki a zarazem sie raduje że te psiaki jednak miały ogromne szczescie trafiając na takich włascicieli .... Quote
Asior Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 To ja pozwolę sobie wkleić Fiodorka... shi -tsu z naszego schroniska uratowanemu dzięki dziewczynom z "Kociego Świata" ..... http://www.dogomania.pl/forum/f28/nanusia-niewidoma-pekinka-szuka-domu-w-warszawie-fiodorek-shih-tzu-ma-dom-143766/ jeszcze w schronisku: a to z nowego domku :) Quote
elmira Posted October 17, 2009 Posted October 17, 2009 I znow podmienione psiaki :p;) :multi::multi::multi: Quote
Reksiu21 Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Dlugo zastanawialam sie czy wstawic tu zdjecia mojej kochanej FATE, poniewaz znalazlam ja nie w Polsce, tylko na poludniuu Wloch, bedac tam z rodzina na urlopie. To sa zdjecia w pierwszym dniu, jak po pierwszym posilku i paru godzinach, podniosla sie na nogi, bo jak ja przy drodze znalezlismy, to tylko lezala, myslelismy ze ona jest niezywa.:-( A tutaj po 3 miesiacach (walki o jej zycie), i po roku wyadoptowania jej do wspanialej rodziny.:loveu: Quote
gallegro Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Reksiu21 napisał(a):Dlugo zastanawialam sie czy wstawic tu zdjecia mojej kochanej FATE, poniewaz znalazlam ja nie w Polsce, tylko na poludniuu Wloch, bedac tam z rodzina na urlopie. Nie widzę problemu, wszak psiaki nie posiadają paszportów ;) Pierwsza fotka porażająca :shake: Za to następne to miód na nasze serca... Bardzo spektakularna przemiana. Fate przypomina mi nieco naszą Kamę. Quote
Shirai - Koki Posted October 18, 2009 Posted October 18, 2009 Wspaniala przemiana..az trudno uwierzyc ze to ten sam pies...a na poludniu Wloch to my mieszkamy :lol: Quote
Recommended Posts