Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Renata5 napisał(a):
Mam jeszcze w domu gawrona ze złamanym skrzydłem i kameleona i kota-podwórkowca...I to już na prawdę wszystkie moje zwierza:-)

eeee tam może jeszcze o jakimś zapomniałaś, pomysl Renatko :hmmmm::hmmmm: przy takiej ilości mógłaś jakiegos pominąć :p:p zrób im capstrzyk :eviltong:.
A tak poważnie to ja czułam , że wielka z Ciebie kobieta :loveu:

Posted

marysia55 napisał(a):
eeee tam może jeszcze o jakimś zapomniałaś, pomysl Renatko :hmmmm::hmmmm: przy takiej ilości mógłaś jakiegos pominąć :p:p zrób im capstrzyk :eviltong:.
A tak poważnie to ja czułam , że wielka z Ciebie kobieta :loveu:

Niestety ilość zwierza mi się zmniejszyła,usnął sobie na zawsze mój stary gap
  • :-((albo gapa,bo nie wiem jaka była płeć)

A wielka to ja jestem,już Ci napisałam,całe 73kilo żywej wagi:eek:,ale pracuję nad tym,żeby jeszcze zrzucić co nie co:rolleyes:

• Posted

[quote name='Renata5']Niestety ilość zwierza mi się zmniejszyła,usnął sobie na zawsze mój stary gap

• :-((albo gapa,bo nie wiem jaka była płeć)

A wielka to ja jestem,już Ci napisałam,całe 73kilo żywej wagi:eek:,ale pracuję nad tym,żeby jeszcze zrzucić co nie co:rolleyes:

• phiiiii tez mi waga 73 kilo, to jak dobrze odżywiony bernardyn :evil_lol:

Posted

Katowickie metamorfozy cudne:loveu: Śliczne roześmiane mordki i niesamowite radosne spojrzenia tych szczęśliwców, , a przecież tak niewiele potrzeba, by takie były!

Posted

Zapraszam na bazarek..
    Kurczak w moim podpicie został wreszcie zakupiony :loveu:
    ale zostały misie dla piesów i książka o szkoleniu i różne cudności inne..

Posted

Widziałam pare starutkich brzydactw to pochwale sie i swoim;)
    Fredzia znalazłam już ponad rok temu, jest całkiem ślepy jednego oczka brak, na zdjęciach tego nie widać ale chudy był strasznie.
    Niedługo po znalezieniu

I ostatnimi czasy

Posted

no widzisz ja byłam nie w temacie więc przepraszam
    przykre jest tylko tyle że ktoś kiedys go zostawił.......... nie ważne jak i gdzie,.............on został sam ... a teraz ma cudowną kochającą rodzinę
    tak trzymać

Posted

Peter z Ostrowi:

W schronisku :

i w nowym domu:

\ Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600.

Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 578x800.

Posted

Czy mi się zdaje , czy Marsik ma kokardę pod mordką:loveu:;)
    A Stacyjka cuuudna:loveu:, życzę dużo szczęścia od siebie i synka , który wzruszył się filmikiem Stacyjki ( jak dumnie dierży Pańcię czy też Pana za kolanko na filmie;))

Posted

anula1959 napisał(a):
    Czy mi się zdaje , czy Marsik ma kokardę pod mordką:loveu:;)
    A Stacyjka cuuudna:loveu:, życzę dużo szczęścia od siebie i synka , który wzruszył się filmikiem Stacyjki ( jak dumnie dierży Pańcię czy też Pana za kolanko na filmie;))

Bardzo dziękujemy wraz ze Stasią - Tobie i synkowi za ciepłe słowa. Stasia dzierży panią za kolano. Ja też się wzruszyłam kiedy ona mi to tak ... ;)
    Wzięłam komórkę i aż musiałam nakręcić bo niesamowite to było.
    Te pieski tak bardzo potrzebują być kochane, a Stasia tak wymownie to okazała. Zamiast biegać za patolem (bo zachęcałam) to siedziała i trzymała mnie (żebym nie uciekła?;) i obserwowałyśmy inne pieski na spacerach :)