maciaszek Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Oto katowickie metamorfozy :) YouTube - Katowickie metamorfozy 1 Quote
mikoada Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Cudowny film, fantastycznie jest widzieć jak psiaczki tak się zmieniają przy odrobince ludzkiej miłości:loveu: Quote
marysia55 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Renata5 napisał(a):Mam jeszcze w domu gawrona ze złamanym skrzydłem i kameleona i kota-podwórkowca...I to już na prawdę wszystkie moje zwierza:-) eeee tam może jeszcze o jakimś zapomniałaś, pomysl Renatko :hmmmm::hmmmm: przy takiej ilości mógłaś jakiegos pominąć :p:p zrób im capstrzyk :eviltong:. A tak poważnie to ja czułam , że wielka z Ciebie kobieta :loveu: Quote
Lionees Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 marysia55 napisał(a):eeee tam może jeszcze o jakimś zapomniałaś, pomysl Renatko :hmmmm::hmmmm: przy takiej ilości mógłaś jakiegos pominąć :p:p zrób im capstrzyk :eviltong:. A tak poważnie to ja czułam , że wielka z Ciebie kobieta :loveu: Niestety ilość zwierza mi się zmniejszyła,usnął sobie na zawsze mój stary gap :-((albo gapa,bo nie wiem jaka była płeć) A wielka to ja jestem,już Ci napisałam,całe 73kilo żywej wagi:eek:,ale pracuję nad tym,żeby jeszcze zrzucić co nie co:rolleyes: Quote
marysia55 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 [quote name='Renata5']Niestety ilość zwierza mi się zmniejszyła,usnął sobie na zawsze mój stary gap :-((albo gapa,bo nie wiem jaka była płeć) A wielka to ja jestem,już Ci napisałam,całe 73kilo żywej wagi:eek:,ale pracuję nad tym,żeby jeszcze zrzucić co nie co:rolleyes: phiiiii tez mi waga 73 kilo, to jak dobrze odżywiony bernardyn :evil_lol: Quote
dorota1 Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Katowickie metamorfozy cudne:loveu: Śliczne roześmiane mordki i niesamowite radosne spojrzenia tych szczęśliwców, , a przecież tak niewiele potrzeba, by takie były! Quote
brazowa1 Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 marysia55 napisał(a):phiiiii tez mi waga 73 kilo, to jak dobrze odżywiony bernardyn :evil_lol: raczej zachudzony bernardyn:evil_lol:,"nasz" schroniskowy wazył 90:) Quote
Jasza Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Zapraszam na bazarek.. Kurczak w moim podpicie został wreszcie zakupiony :loveu: ale zostały misie dla piesów i książka o szkoleniu i różne cudności inne.. Quote
groszek83 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Widziałam pare starutkich brzydactw to pochwale sie i swoim;) Fredzia znalazłam już ponad rok temu, jest całkiem ślepy jednego oczka brak, na zdjęciach tego nie widać ale chudy był strasznie. Niedługo po znalezieniu I ostatnimi czasy Quote
Ambra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 wspaniale że są ludzie którzy potrafia dostrzec piekno pomimo zaniedbania! Quote
bonsai_88 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Zdjęcia nie oddają tego, jak Franio ma dobrze w obecnym domku.... byłam tam, widziałam te luksusy na własne cudne oczęta :cool3:... Quote
darunia-puma Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Franio wygląda cudownie ciesze się ze ma ukochany dom, a długo był w schronie......? Quote
bonsai_88 Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pozwolę sobie odpowiedzieć na to pytanie - Franio w schronie w ogóle nie był, tylko został znaleziony ;) Quote
darunia-puma Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 no widzisz ja byłam nie w temacie więc przepraszam przykre jest tylko tyle że ktoś kiedys go zostawił.......... nie ważne jak i gdzie,.............on został sam ... a teraz ma cudowną kochającą rodzinę tak trzymać Quote
MARCHEWA Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Czarny vel Mars w schronisku: I w nowym domku z nową fryzurą:evil_lol: Quote
Negri_2008 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Tiaaaaaaaaaaa, Czarny to kolejna "podmianka", jak wszystko na tym wątku ;):loveu: Quote
darunia-puma Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 dokładnie zgadzam sie z toba swirują pawiana że to te same psy...hihihihihihii Quote
Ekiana Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Pochwalę się moją Sunią - Stasią. YouTube - Stasia Stacyjka Więcej o niej, na jej prywatnym ;) wątku :) Quote
idusiek Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Peter z Ostrowi: W schronisku : i w nowym domu: \ Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 800x600. Ten obrazek został przeskalowany. Kliknij tutaj, by zobaczyć go w pełnym rozmiarze. Oryginalne wymiary obrazka 578x800. Quote
elmira Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f1169/kuba-odchodzi-za-tm-potrzebny-kochajacy-kat-na-ostatnie-chwile-zycia-139840/ Ciotki, jeśli się pomoże temu biedakowi, to, o ile nawet nie zagości na metamorfozach, to nie umrze sam! Quote
anula1959 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Czy mi się zdaje , czy Marsik ma kokardę pod mordką:loveu:;) A Stacyjka cuuudna:loveu:, życzę dużo szczęścia od siebie i synka , który wzruszył się filmikiem Stacyjki ( jak dumnie dierży Pańcię czy też Pana za kolanko na filmie;)) Quote
Ekiana Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 anula1959 napisał(a):Czy mi się zdaje , czy Marsik ma kokardę pod mordką:loveu:;) A Stacyjka cuuudna:loveu:, życzę dużo szczęścia od siebie i synka , który wzruszył się filmikiem Stacyjki ( jak dumnie dierży Pańcię czy też Pana za kolanko na filmie;)) Bardzo dziękujemy wraz ze Stasią - Tobie i synkowi za ciepłe słowa. Stasia dzierży panią za kolano. Ja też się wzruszyłam kiedy ona mi to tak ... ;) Wzięłam komórkę i aż musiałam nakręcić bo niesamowite to było. Te pieski tak bardzo potrzebują być kochane, a Stasia tak wymownie to okazała. Zamiast biegać za patolem (bo zachęcałam) to siedziała i trzymała mnie (żebym nie uciekła?;) i obserwowałyśmy inne pieski na spacerach :) Quote
Sabina02 Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Moja Kasia juz tu byla, ale pokaze ja jeszcze raz. :lol: Kasia w mieleckim schronisku: A tutaj na dzisiejszym spacerku ze mna: Quote
Recommended Posts