Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Renata5 :modla:
To nie tylko wątek psich metamorfoz, ale także wielkich... ogromnych, czułych serc!!!!

A małe (czy duże), siwe, doświadczone życiem, bezpieczne, czyste, błogie i spokojne to najpiękniejszy widok... :loveu:

Posted

orpha napisał(a):
hahah no nie powiem , ze mnie to tez uskrzydlilo , ze nie tylko u nas taki survival :evil_lol: ,

Mam jeszcze w domu gawrona ze złamanym skrzydłem i kameleona i kota-podwórkowca...I to już na prawdę wszystkie moje zwierza:-)

Posted

[quote name='Renata5']Jasza mówisz o tej Żabce z Katowic,o której pisała Czarna?

Nie wiem o jakiej Żabce pisala Czarna, gdzie?

Ja jadę po tą:

Posted

A tak w sumie to się jeszcze nie chwaliłam naszą Stasią-Bącarą. Pełnej metamorfozy nie będzie, nie robiliśmy zdjęć jak wzięliśmy ją z kociego przytuliska. Standard. Stara kocina z połową zębów, brak sierści na grzbiecie, obraz nędzy i rozpaczy.

Teraz wygląda tak.

kontur:)

Posted

[quote name='Justynna']A tak w sumie to się jeszcze nie chwaliłam naszą Stasią-Bącarą. Pełnej metamorfozy nie będzie, nie robiliśmy zdjęć jak wzięliśmy ją z kociego przytuliska. Standard. Stara kocina z połową zębów, brak sierści na grzbiecie, obraz nędzy i rozpaczy.

Teraz wygląda tak.

kontur:)

Ta druga fota powala. Mistrzostwo!

Posted

Fotki robione na tym podeście,tych przypiętych psów,sa jak z celi smierci i pewnie psy tak właśnie sie czują ( a przynajmniej na takie wygladają).
To był celowy zabieg schronu,czy przypadkiem tak wyszło?
w każdym razie,gdy sie widzi takiego psa,w tym otoczeniu,od razu ma sie ochote go zabrać.

Posted

To był zabieg celowy. To jedyne miejsce w schronisku, gdzie w miarę sprawnie można na chwilę ustawić i częściowo unieruchomić psa, żeby spokojnie zrobić zdjęcie.
Jeśli chodzi o samopoczucie psów to różnie z nim bywa. Akurat większość czuje się tam zupełnie dobrze.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Fotki robione na tym podeście,tych przypiętych psów,sa jak z celi smierci i pewnie psy tak właśnie sie czują ( a przynajmniej na takie wygladają).
To był celowy zabieg schronu,czy przypadkiem tak wyszło?
w każdym razie,gdy sie widzi takiego psa,w tym otoczeniu,od razu ma sie ochote go zabrać.

jak skazaniec na chwilę przed wyrokiem :shake:
Myśle, że to przypadek. Widziałam już wiele zdjęć psów tak przypiętych.
To chyba jest "scenka" z przyjęcia psiaka do schronu. Jego pierwsze chwile

Posted

[quote name='Ania+Milva i Ulver']Nie no padłam :loveu:
Tymi zdjęciami można by dzieci straszyć...Jak będziesz niegrzeczny, to przyjdzie babulinka:diabloti::evil_lol:
http://img196.imageshack.us/img196/5729/obrazzeskanowany495.jpg

http://img142.imageshack.us/img142/7313/dsc0074u.jpg

Masz cuuuuudowne brzydalki staruszki!!!!:loveu::loveu:
Tez bym takiego przygarnęła, ale mój dobek by od razu zjadł:cool1:
Dzieci należy straszyć tym, co naprawdę straszne i brzydkie. Czyli ludźmi.

Posted

Renata5 napisał(a):
Taaa...śpimy z mężem z pięcioma psami w łóżku:roll::diabloti:

słyszałam wprawdzie, ze masz ogromne serducho, ale naprawdę chylę czoła...
widze, że gustujesz w kurduplach, jak ja :)

no i zazdroszczę takiego męża co zgadza się na psy w łóżku.... moj chłop się nie zgadza, więc muszą spać po mojej stronie

Posted

Asior napisał(a):
no i zazdroszczę takiego męża co zgadza się na psy w łóżku.... moj chłop się nie zgadza, więc muszą spać po mojej stronie

U mnie całkiem odwrotnie :eviltong: Jeszcze kłamie, że one sie w nocy wślizgują tak delikatnie, ze go nie budzą. Jakoś do mnie się nigdy nie wślizgują :mad:

Posted

zerduszko napisał(a):
U mnie całkiem odwrotnie :eviltong: Jeszcze kłamie, że one sie w nocy wślizgują tak delikatnie, ze go nie budzą. Jakoś do mnie się nigdy nie wślizgują :mad:

nieee no teraz to ja nie mogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Śliczne koty :loveu: Uwielbiam skarpeciarzy :loveu:

A to moja bestia po 1 kąpieli, przed byłą cała czarna (jak ją znaleziono byłą cała biała z lodu i śniegu)

Dwa miesiące później (chyba)

Posted

[quote name='mikoada']Kurcze jaka śliczna bestia a różnica ogromna :)
Zupełnie jakby to nie był ten sam pies:loveu:

Malawaszka,koty nie do poznania,cudne.Przedtem obraz nędzy i rozpaczy,teraz-piękne,dostojne i taki spokój od nich bije:loveu: