Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kurde, Orpha ja sprostować muszę - pierwsze zdjęcie było tuż po zabraniu Jagi z pseudo :roll:... Jagulka fizycznie nie byłą w złej formie [po za tym, że była za gruba i nie miała w ogóle kondycji], ale psychicznie.... no cóż... baaaardzo brakowało jej kontaktu z człowiekiem, a i wielu rzeczy się bała, bo po prostu nie wiedziała co to jest :roll:.

Jagula u mnie [w DT] wyglądała tak

Posted

No to ja tez pokażę swoje adoptowane skarby:loveu:
Zaczęło sie od Pryszcza(teraz Niunek),ma około 13 lat i bardzo chore serduszko:-(
.To była miłość od pierwszego spojrzenia:loveu:Był z Zabrza
W schronie...

U mnie...

Potem wzięłam też z Zabrza Elię(teraz Myszka):loveu:
Nie mam zdjęcia ze schronu,ale ważyła 4,5 kg:shake:.Teraz to kawał kobity jest:cool3:.Ma około 8 lat i padaczkę:-(

Posted

Potem przyjechał niewidomy około 14 letni Antoś Z Mielca:loveu:
W schronie...

U mnie...

Kolejna 15-letnia babulinka, 2 kg-Majeczka:loveu:z Azylu w Klembowie
W schronie...

U mnie...

Posted

Rodzynek:loveu: z Azylu pod Psim Aniołem,około 19 lat,to taki tymczasowicz,ale cienko widzę jego adopcję przez jakiś dom:diabloti:
W schronie...

U mnie...

No i mój pierwszy psiak-Rambo:loveu:,został nam podrzucony na wczasach:mad:jako 3-msc szczenię,teraz ma 5 lat

Posted

To by było na tyle:p To wszystko są moje adoptowane psiaki:loveu:
Mam jeszcze 4 tymczasy,ale one są "ruchome",więc zdjęć nie będę wstawiać,bo co chwila się zmieniają;)

Posted

ahahahaha nooo to ja wiem o co kaman , my z 5-oma kotami i 4-ma psami :eviltong: , nie wiem jak sie tam miescimy , ale to chyba lata wprawy :evil_lol:

Posted

[quote name='orpha']ahahahaha nooo to ja wiem o co kaman , my z 5-oma kotami i 4-ma psami :eviltong: , nie wiem jak sie tam miescimy , ale to chyba lata wprawy :evil_lol:
Jesssu...już myślałam,że to my przeginamy,a tu widzę ,że nie tylko my śpimy jak te śledzie w puszce:diabloti:
No ale trening czyni mistrza:cool3:

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Nie no padłam :loveu:
Tymi zdjęciami można by dzieci straszyć...Jak będziesz niegrzeczny, to przyjdzie babulinka:diabloti::evil_lol:

No wiesz:obrazic::cool3::loveu:,one są dla mnie najpiękniejsze:loveu:
Właśnie dlatego je adoptowałam,bo nikt ich nie chciał...bo brzydkie,bo stare,bo chore...jasne,niech zdychają w schronie:-(

Posted

Renato! Najpiękniejsze psy jakie mogę sobie tylko wyobrazić, takie na widok których mocniej bije serce, to własnie takie miniaturowe, chude, siwe pyszczki, tak już mam...
Niestety mam też Reksia, który ma inne zdanie na ten temat.:angryy:
Rozbroiły mnie Twoje zdjecia, rozczuliły, rozkleiły...
Jadę dzisiaj do schroniska po Żabkę, małą sunię ktora trafila do schroniska po śmierci właściciela..ona taka właśnie jest,( mała, zwyczajna, totalnie kundelkowata:iloveyou: ) tyle, że młoda, bo ma około półtora roku, wiec nie ma siwego pyszczka..
Zabieram ją do Javeny na DT. Już się nie mogę doczekać aż ją uściskam!
Pozdrawiam.

Posted

No ładnie....a ja myślałam, że moje spanie z kotką-starowinką, która co chwilę puszcza bąki i żeby było bardziej hardcorowo wchodzi nam przy tym na twarz, jest wielkim osiągnięciem:)

Cudowne metamorfozy. Pozdrawiam.

Posted

[quote name='Justynna']No ładnie....a ja myślałam, że moje spanie z kotką-starowinką, która co chwilę puszcza bąki i żeby było bardziej hardcorowo wchodzi nam przy tym na twarz, jest wielkim osiągnięciem:)

Cudowne metamorfozy. Pozdrawiam.
Kochana,bąki i "smrodek" ze starych pyszczków,to temat "rzeka" u nas:diabloti:.Za to odświeżaczy powietrza Ci u nas dostatek,bo inaczej byśmy nie wyrobili z zapachami psimi:cool3:
Pozdrawiamy również:loveu:

Posted

Fajne klimaty tu dzisiaj :evil_lol:. Bączki sa OK, bo to zonacza, że staruszkowe brzucholki działają :p. Cudowne pyszczki na tych zdjęciach, przypomina mi sie moja Bilunia 16-letnia ...
[*].