Agmarek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 magdalenaaa napisał(a): Lecz teraz wiem jedno i jestem tego pewna, że następnym psem nad którym podejmę opieke będzie pies ze schroniska, wtedy i ja pokażę się tu z następną metamorfozą uszczęśliwionej psiej duszy Magdaleno trzymamy Cię wszyscy za słowo :evil_lol: Ten wątek pewnie po części powstał dla takich ludzi jak Ty. Żeby pokazać że nie tylko szczeniaczki i nie tylko rasowe, bo te najbiedniejsze i najbardziej skrzywdzone potrafią dać najwięcej miłości. Mówię z własnego doświadczenia i jest tu pewnie nie jedna osoba która podziela moje zdanie. Quote
magdalenaaa Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 A ja postaram się dotrzymać słowa.;D Narazie to niemożliwe, choć bardzo bym chciała uratować jakiegoś psiaka ale niestety rodzice nie pozwalają na kolejnego psa, mimo że już nieraz prosiłam noo ale cóż...będę dalej próbować aż do skutku. Narazie nie pozostaje mi nic innego jak tylko namawiać ludzi na branie tych przeukochanych psiaków ze schronisk... Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:loveu: Quote
maciaszek Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Perełka, która jedzie jutro do ds :). W schronisku. I jeszcze w dt, po wizycie u fryzjera :loveu:. Quote
necia25 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 przepiękna metamorfoza :loveu: podmieniona?? :evil_lol: Quote
maciaszek Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 necia25 napisał(a): podmieniona?? :evil_lol:Jak większość tutaj :evil_lol: :evil_lol:. Quote
iwona213 Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 w schronisku lulu w cudownym domku juz jako tosia :loveu: Quote
darunia-puma Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Przemiany po prostu cudowne dziękujemy w imieniu psiaków Quote
losiczka Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 eh.piękna:loveu:aż serce rośnie....ten wzrok był taki przestraszony:shake: Quote
yuki Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 hej Lato , ale cycki pokazuje :loveu: to może i ja wkleję mojego schroniskowca, chociaż nie miała żadnych przejść jak większość psów tutaj. Ale aż rok siedziała w schronie. Quote
yuki Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Pierwsze dni, troszkę się bałam ....(nie przestraszcie się tych ścian, ale byliśmyw trakcie zrywania tapet :p) I po jakimś czasie :loveu: Quote
AnkaG Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Sznaucer Guzik teraz Bej - był tu już ale są nowe fotki. W nowym domku jest 2,5 roku. Wg mojej wiedzy ma ok.13 lat. W schronie Swieża foteczka Quote
NaamahsChild Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 A dzisiaj chciałabym pokazać po prostu moją własną sunię na ds. Adoptowana w październiku ubiegłego roku. Wyrzucona z pędzącego samochodu do rowu. Tak wyglądała złapana wkrótce po zdarzeniu: A tak teraz:loveu:: Quote
Mysia_ Posted September 9, 2009 Posted September 9, 2009 Tak wyglądała nasza Stefka kiedy trafiła do schroniska 4 tygodnie temu, walczyła o życie, była w tragicznym stanie :shake: Poznajecie? :loveu: Od poniedziałku Stefcia był już do wydania, a o to jej zdjęcia ze wczoraj, wczoraj też znalazła domek :multi::loveu: ehhh... no powiem Wam, że już za nią tęsknię :oops: Przez te cztery tygodnie strasznie się przyzwyczaiłam do tego małego, kochanego łobuza :evil_lol: Quote
Nutusia Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Mysia_ napisał(a): Poznajecie? :loveu: Od poniedziałku Stefcia był już do wydania, a o to jej zdjęcia ze wczoraj, wczoraj też znalazła domek :multi::loveu: To już nie Stefcia, ale.. Panna Stefania! :loveu: Dużo szczęścia, takiego Psiego (przez duże "P"), Kruszynku! Quote
Negri_2008 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 NaamahsChild napisał(a): A tak teraz:loveu:: Jaki latawiec przecudny :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
psiama Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Geba mi się śmieje jak tu wchodzę. Wszystkie ciocie- wielki pokłon za wasza wspaniałą robote. Cudowne roześmiane ogony :multi: Quote
brazowa1 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 o matko,jakie pchły łaziły po Stefce-uratowaliscie ja przed pozarciem żywcem przez insekty. Quote
gameta Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Naprawdę serce rośnie jak się patrzy na te psiaki "po" :loveu: Quote
enigma40 Posted September 10, 2009 Posted September 10, 2009 Ostatnio wszędzie przepychanki i kłótnie:roll: Teraz jeszcze to oszustwo:angryy: A tu jest cudownie i morda się śmieje, jak się widzi te cudne zadowolone oczy psich "odmieńców" ;) :) Quote
Lato_09 Posted September 12, 2009 Posted September 12, 2009 AnkaG napisał(a):Sznaucer Guzik teraz Bej - był tu już ale są nowe fotki. W nowym domku jest 2,5 roku. Wg mojej wiedzy ma ok.13 lat. W schronie Swieża foteczka Ale staruszek zrobił się przystojny. I widać, że jest bardzo zadowolony!:multi: Quote
Moniskaa Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Shiva przywieziona z Brańska :cool3: dzięki pomocy dogomaniaków udało się! W Brańsku: W nowym domku: Quote
Recommended Posts