Kibaa Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 do tej miny powinen być dopisek; 'Prawie jak horror - Takie straszne przyszło! boisz się?' :lol: Quote
magorek Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Wow. Aż się nie chce wierzyć że to ten sam boluś:loveu: Quote
rozi Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 A mojego Olka tu jeszcze nie ma. To ja wkleję (: W schronie W domu Wolny jak ptak (: . Quote
Charly Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 małe kudłate siersciuchy są najzajebistsze:loveu::multi::oops: Olek górą:multi::multi: Quote
Jasza Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dodałabym: małe, kudłate sierściuchy, na któtkich nóżkach! Quote
Charly Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 [quote name='Jasza']Dodałabym: małe, kudłate sierściuchy, na któtkich nóżkach! o taaak:loveu: Własnie tak:loveu: Quote
Charly Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Jasza napisał(a):Mój Reksio przytaknąłby gorliwie :diabloti: Mój Filip tym bardziej:evil_lol: Quote
rozi Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Dziękujemy za wyrazy (: To dam jeszcze jedno, z podóży do domu i link do wątku, jakby się komuś chciało o moim Olku czytać: http://www.dogomania.pl/forum/f85/olek-lublin-tiger-my-love-104811/ . Quote
Jasza Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Przeczytałam oczywiście cały wątek Olka-Kajtka... Pozdrowienia dla Was i uściski dla futrzaka - cudnego nota bene..:loveu: Takie historie to ja lubię! Quote
matrioszka2 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 Te różowe języczki, jak u maskotek ...Mniam.:loveu: Quote
fizia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Łajka przez 3 lata nie traciła nadziei, mimo, że Jej świat ograniczał się do niewielkiego boksu schroniskowego Odżyła w hoteliku u Morii a teraz ma wspaniały Dom u Natalali i uwielbia być przytulana i głaskana :loveu: Quote
Charly Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 fantazyjne umaszczenie- piękna Łajutka:loveu: Quote
fizia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A tu Kora - która w schronisku zupełnie się poddała i gasła w oczach... Moria przywróciła Jej chęć życia W Domu u Alfabii zmieniła się nie do poznania :loveu::multi: Kora w schronisku Kora dziś Quote
sandgom Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Chanel w schronisku: Tak bardzo pragnęła wolności: i kontaktu z czlowiekiem: Los jej dopisał i dostała to, o czym marzyła: Quote
anetta Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 :loveu::loveu: Metamorfozy można oglądać bez końca :loveu: A Kajtkowi vel Olkowi nie dajcie się zwieść :evil_lol: To diabeł wcielony :evil_lol: Mały ciałkiem ale wieeelki duchem :cool1: Jak tak patrze na to zdjęcie ze schronu to nie wierzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: "Jestem taki mały, niewinny pieseczek, tiu tiu tiu" :evil_lol: Quote
Jasza Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Więc podobieństwo między Olkiem a moim Reksiem nie ogranicza się tylko do krótkich nóżek..:evil_lol: Reks ma charakterek, który nijak ma się do niewinnego spojrzenia jego brązowych niewinnych oczu....:diabloti: Quote
Jasza Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A to zdjęcie to po prostu... Sami wiecie...:loveu: Quote
fizia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 To zdjęcie to cudo :loveu: Metamorfozy dodają siły do dalszego działania - są przepiękne!!! Quote
fizia Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 A tu jeszcze Franio znaleziony przy ruchliwej ulicy. W schronisku robił się coraz smutniejszy... W hoteliku u Wiosny odzyskał radość a tu już w swoim Domku :loveu: "KAŻDY KTO KIEDYKOLWIEK PRZYGARNĄŁ BIEDNE, NIECHCIANE ZWIERZĘ, WIE, ŻE NIGDZIE NA ŚWIECIE NIE ZNAJDZIE PRZYJAŹNI, WDZIĘCZNOŚCI I ODDANIA RÓWNIE WIELKIEGO, JAK TO, KTÓRE OKAZAĆ POTRAFI URATOWANY PIES LUB KOT." www.schronisko.klomnice.pl Quote
Recommended Posts