Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Loluś mnie rozbroił całkowicie i łezka ze szczęścia też poleciała, jaki on jest szczęśliwy i wesoły:loveu::loveu: dziewczyny jesteście przykładem dla innych, was 2% szans nie zniechęciło o Loluś chodzi. A tak w ogóle to uważam, że on ma cudowne imię:loveu::loveu:

Posted

nie moge się opanować i nie wstawić Filipa tu raz jeszcze. był dzisiaj pierwszy raz na morzem. cieszył się jak dzieciak mimo, że strach przed ryczącym potfornym potforem był wielki:lol:

Filutek w Krzyczkach

i dziś nad morzem

Posted

[quote name='brazowa1']dobra,posmielismy sie,a teraz pytanie,cos zrobila z tym staruszkiem z Krzyczek?:razz:

Cudeńko!!!!:loveu::loveu::loveu:

Pewnie była z nim w psim spa :razz:
Charly natychmiast podaj adres tego kurortu odmładzającego :mad:

Posted

Filippe jak kot? musiałby to byc duży kot! ;)

kochany Filippe, przecież na fotach z Krzy... (aż nie przechodzi mi przez gardło) wygląda jakby już umierał :(

Posted

mru napisał(a):
Filippe jak kot? musiałby to byc duży kot! ;)

to oktawia tak napisala- mądrala- dobrze go zareklamowala. myslalam ze się zmiesci do torebki:cool3:hihih.

na zdjęcia z Krzyczek patrzeć się nie da tak naprawdę.

Posted

no tak ;) ale są takie duże koty... yy... patrz Garfield :eviltong:

inna sprawa że on był wtedy chudy, ledwo ciepły i niemal łysy :(

nie da się, ale trzeba patrzeć

Posted

[quote name='mru']no tak ;) ale są takie duże koty... yy... patrz Garfield :eviltong:

inna sprawa że on był wtedy chudy, ledwo ciepły i niemal łysy :(

nie da się, ale trzeba patrzeć

a no Garfield:loveu::evil_lol:

lysy to się dopiero zrobił po kąpieli:-o

ale teraz jest superancki;)

dobra idę wyprowadzić psiaki schroniskowe, bo się zezlą na mnie;)

Posted

brazowa1 napisał(a):
Charly,gdy wrocisz,opowiedz,co on przywiozl ze soba z Krzyczek!

Jeeessuuu nie:-) Mój krzyczkowy Tygrys też miał taką narośli.....ale sama zniknęła. Moze się kurde ukrywa u mnie w domu....

Posted

rufusowa napisał(a):
o to samo chciałam prosić :evil_lol:

Litości nie macie. Kurde no... Rozumiecie, ze być moze mieszkam z hmm nooo wnętrzem narośli w domu???!!!!!

Posted

Neigh napisał(a):
Litości nie macie. Kurde no... Rozumiecie, ze być moze mieszkam z hmm nooo wnętrzem narośli w domu???!!!!!

nie histeryzuj... pewnie sie zadomowiło i jest szczęśliwe jak wiekszosc Twojego stada :evil_lol:

Posted

hihihi. przywiózł robaczka rodem z krajów tropikalnych- ale dokladnie grono profesorskie uniwersytetu olsztynskiego nie potrafilo go zakwalifikować. robaczek mieszkał sobie na szyi pod skórą przez rok, optymalnie odżywiany rósł sobie i rósł, udawał guzka lub nowotwora, a potem go wycięli:)