Patia Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 Afis czeka na dom w hotelkiu , tu jego wątek : http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-nigdy-nie-mial-nic-google-page-rankingocz-starej-budy-kawalka-lanucha-136131/ Quote
Basia i Barni Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 dana napisał(a):To najpiękniejszy i najbardziej wzruszający wątek na dogo.:iloveyou: Płaczę z radości czytając i oglądając kolejne niesamowicie wzruszające metamorfozy . Basiu ,cieszę się że umiesciłaś tu przecudnego Tofka :loveu::loveu: no a jak słodki tofuś kochany musi byc :loveu: Patia serce płacze -jaka poczciwa psina :placz: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 To najpiękniejszy i najbardziej wzruszający wątek na dogo.:iloveyou: Płaczę z radości czytając i oglądając kolejne niesamowicie wzruszające metamorfozy . Basiu ,cieszę się że umiesciłaś tu przecudnego Tofka :loveu::loveu: Quote
Margo05 Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 A to Kacperek z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f486/rudy-kacperek-potrzebuje-wsparcia-domu-135824/ Jeszcze nie jest wszystko ok, wciąż trwa walka o jego oczko i jego zdrówko, ale przy takiej opiece jaką zapewnia mu EVA2406 jestem pewna, że będzie dobrze :loveu::loveu::loveu: A to metamorfoza Kacperka. Pierwsze 2 zdjęcia są z początku kwietnia, a ostatnie obecnie. Raptem półtora miesiąca, a Kacperka jest dwa razy więcej :evil_lol: Ważył niecały kilogram gdy go znaleźliśmy, teraz waży 2 kg :multi::multi::multi: Maszaberla napisał(a):Cos niesamowitego, z takiego malenstwa... kawal kocura... Ewuniu, dziekujemy, to dzieki Tobie :loveu: Quote
Basia i Barni Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 ale biedak matko -kawał porządnego kociambra :crazyeye::loveu: Quote
Jagienka Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Knapik: był strasznie gryziony w schronisku... zgaszony... i przeraźliwie smutny... Jako, że jego życiu zagrażało niebezpieczeństwo, wylądował w hotelu: A po kilku dłuuugich miesiącach czekania w nowym domu :loveu:: http://www.dogomania.pl/forum/f85/krakow-pies-sitko-knapik-bardzo-gryziony-w-schronisku-ma-dom-78739/ Quote
Basia i Barni Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Jagienka przepiekna metamorfoza -jak mało potrzeba ,by pysk był usmiechnięty :loveu: Quote
Martali Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Bidulka - trafiła do schroniska zabiedzona, wyczerpana, chora z nużycą, grzybicą... Smutna i zagłodzona. Tak wyglądała 26 lutego, zaraz po przywiezieniu do schroniska: Tak wyglądała 7 marca, już leczona i bezpieczna (na zdjęciu z Panią Wandą): Tak wygląda teraz (9 maja). Wesoła, w pełni sił, jest piękna, zdrowieje... Niebawem będzie gotowa do adopcji! http://www.dogomania.pl/forum/f28/ile-wycierpial-ten-pies-umeczona-chora-zaglodzona-bidulka-przyborowko-132472/ Quote
gallegro Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Martali'](...) (...) Qźwa, niech no bym dorwał padalca, który do tego dopuścił :mad::angryy:. Widzę dwie metody uzdrowienia chorej sytuacji zwierząt w naszym kraju. Mądra nowelizacja ustawy o ochronie praw zwierząt lub uchwalenie nowej, o powszechnym dostępie do broni :eek: :2gunfire: Drugi sposób ma pewien mankament... Co prawda z upływem czasu pustoszałyby schroniska, ale zapełniałyby się więzienia... wolontariuszami ;). Quote
Diana S Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Tak sie patrzy na te metamorfozy, i dusza płacze ze szczescia, ze te bidy maja domki, ich pychole tak sie ciesza, slonka na nowo odzywiaja w nowej rodzinie... Pozdrawiam. Quote
bira Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Wszystkie metamorfozy piękne i niezwykłe. Od razu człowiekowi cieplej robi się na sercu... My już tutaj wprawdzie parę lat temu byliśmy, ale pokazujemy się jeszcze raz;) Amba w łódzkim schronie... waga 18 kg. Przed nami wielomiesięczna walka z nużycami, gronkowcami i innymi świerzbami... Pare godzin po dotarcu do domu... Amba nie podchodzi, żeby nie dostać... tak prewencyjnie woli trzymać się z daleka... I po trzech latach :-) Grmaśnica, łobuzica we własnej osobie :-) Ze swoim guru, mentorem i nauczycielem fochmeństwa Birką;) I ze swoją ulubioną kumpelką, dzięki której Amba ma "parę:" kg. nadwagi ;) Już nie zanudzam;) Quote
Patisa Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 [quote name='Martali'] http://img22.imageshack.us/img22/8134/sl273491.jpg http://i42.tinypic.com/2hft8wl.jpg Niesamowite!:-o :multi: Quote
Diana S Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 bira, cudowna metamorfoza :multi::multi::loveu: Quote
psiama Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Basia i Barni napisał(a):Przedstawiam wam labradora z pseudohodowli ................. Mój ulubiony labunio Tofelek obecnie w najlepszym z domów - u wspaniałej sąsiadki Kasencji !!!!! Pozdrawiamy :loveu:. Basiu, nigdy nie zapomnimy Twojej walki o niego ! :p Quote
psiama Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 [quote name='Margo05']A to Kacperek z tego wątku http://www.dogomania.pl/forum/f486/rudy-kacperek-potrzebuje-wsparcia-domu-135824/ Jeszcze nie jest wszystko ok, wciąż trwa walka o jego oczko i jego zdrówko, ale przy takiej opiece jaką zapewnia mu EVA2406 jestem pewna, że będzie dobrze :loveu::loveu::loveu: A to metamorfoza Kacperka. Pierwsze 2 zdjęcia są z początku kwietnia, a ostatnie obecnie. Raptem półtora miesiąca, a Kacperka jest dwa razy więcej :evil_lol: Ważył niecały kilogram gdy go znaleźliśmy, teraz waży 2 kg :multi::multi::multi: Ciotki z sercami jak słońce Margo, EVA - dzięki Wam chłopak odzył i dostał TĘ wielka szanse życiową :loveu::loveu::loveu: To jeden z moich ulubieńców. Nadal szuka domu, ale wraca do zdrowia i już dał z siebie bardzo wiele ! :p kacpruchu - tak trzymac !!K Quote
natalia_aa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Fenix już był na wątku kilka miesięcy temu, jednak nadal czeka na dom: Grudzień 2008 Maj 2009 Quote
zuzlikowa Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 ...jak dobrze,że tu weszłam...:-(:-(:-(,ale tak mogę zawsze...mam dowód,że się da i warto...nawet jeśli czasami wydaje się to niemożliwe... ...Kacprutku...dla Ciebie tu przyszłam:loveu:,ale cieszę się ,że poznałam Twioch kolegów i kuleżanki! ...domki,tu są same cuda!:multi: Quote
EVA2406 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 psiama napisał(a):Ciotki z sercami jak słońce Margo, EVA - dzięki Wam chłopak odzył i dostał TĘ wielka szanse życiową :loveu::loveu::loveu: To jeden z moich ulubieńców. Nadal szuka domu, ale wraca do zdrowia i już dał z siebie bardzo wiele ! :p kacpruchu - tak trzymac !!K Dziękujemy Cioteczko :loveu: za miłe słowa, ale Ty też pomogłaś nam bardzo, dziękujemy :lol: Zuzlikowa :loveu:, też pomagałaś nam i też masz swój udział w ratowaniu Kacperka, dziękuję :lol: Quote
brazowa1 Posted May 20, 2009 Posted May 20, 2009 To ja tez dam asta :) w marcu dwumiesieczna astka trafila do schroniska-zostala odebrana patologicznej rodzinie.Wylekniona,usilowala gryzc ze strachu przy gwałtowniejszym ruchu - bardzo przerazona kruszynka.I trafila do wspanialych ludzi,milosnikow astow.Przyjechali po inny typ pieska,szukali nieduzego szczekacza,ale gdy astusia w koncu sie przytuliła,to byli "ugotowani".Takie fotki dostaliśmy:) tu z 13stoletnia rezydentka :) Quote
malagos Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Juz pokazywałam Linkę, która po śmierci "pana", menela, została na ulicy, w nas na wsi. To psiatko początkowo, jak wzięłam ja do kojca, nie weszło do budy mimo mrozu i śniegu, bo nie wiedziało co to jest. Jadła tylko jedzenie z ziemi, bo do miski bała sie podejsć. U mnie była 7 tygodni. Zobaczyła, jak fajnie jest być na rękach, na kolanach, ba, nawet łóżko nie jest straszne :evil_lol: A tu w domu stałym, w Tarnowie :multi: Quote
Maszaberla Posted May 21, 2009 Posted May 21, 2009 Dopiero dzisiaj odnalazlam ten watek - znalazlam na razie Kacperka :loveu: i Lineczke :loveu: Juz mam lzy w oczach - alez ten watek daje kopa ! Pozytywnego oczywiscie :p Quote
Recommended Posts