fioneczka Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 niczym nie przypomina tamtego psiaka ... nawet wyglądem a widok słodszy od czekolady :loveu: Quote
Lidan Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Nie wiadomo kogo bardziej podziwiać: suczkę czy ślicznego bobasa bo obydwa maluchy wygladają uroczo :-) Quote
Cordia Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 też sie maleńka potrafi ustawic :D tam gdzie miekko a jej mina "jak juz leże to miziaj miziaj ", mowi sama za siebie :loveu: Quote
Lilmo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Zarówno Majka jak i Kacperek podbili moje serca :loveu: Piękna z nich para! :lol: Quote
a-markofix Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Nadaje się na zdjęcie roku :). poprostu cudne. Quote
stonka1125 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 to ja tez się pochwalę,moja altucha jeszcze w schronisku w zamościu.... ....a potem 27 stycznia przyjechała do nas na tymczas i....tak jakoś się poukładało,że została na stałe... Quote
Nutusia Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='fioneczka'] niczym nie przypomina tamtego psiaka ... nawet wyglądem a widok słodszy od czekolady :loveu: BRAWO! PRZY TAKIM PODEJŚCIU RODZICÓW, Z KACPERKA WYROŚNIE DZIELNY, WRAŻLIWY, KOCHAJĄCY WSZYSTKIE ZWIERKI PRAWDZIWY... CZŁOWIEK!:loveu: Quote
Aga K Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 fioneczka - super, wrecz moge pogratulowac http://i304.photobucket.com/albums/nn181/asior13/piesy/DSC07009.jpg Brawo !! ;) Quote
fioneczka Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 ups .... ale Majeczka i Kacperek to dzieciaki Asior nie moje :cool1: ja tylko skopiowałam zdjęcie bo mnie zauroczyło :) Quote
Asior Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Nutusia']BRAWO! PRZY TAKIM PODEJŚCIU RODZICÓW, Z KACPERKA WYROŚNIE DZIELNY, WRAŻLIWY, KOCHAJĄCY WSZYSTKIE ZWIERKI PRAWDZIWY... CZŁOWIEK!:loveu: już jest pewien problem.... jak gdziekolwiek idziemy na spacerek i tam są psy to Kacper nie popuści.... do każdego leci :roll: a nie wszyscy pilnują swoich pupili ... czasem mam stracha, ze nie upilnuje go i jakiś pies puszczony luzem go chapsnie.. bo on od razu che się przytulić do pieska :roll: Quote
stonka1125 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Asior napisał(a):już jest pewien problem.... jak gdziekolwiek idziemy na spacerek i tam są psy to Kacper nie popuści.... do każdego leci :roll: a nie wszyscy pilnują swoich pupili ... czasem mam stracha, ze nie upilnuje go i jakiś pies puszczony luzem go chapsnie.. bo on od razu che się przytulić do pieska :roll: no moje dzieciaki też tak miały,kazdy pies to przyjaciel ,co ja sie nalatałam za nimi żeby wszystkich piesków nie głaskały(ale niedaleko pada jabłko od jabłoni,raz jak z matką wchodziłam do sklepu to koniecznie musiałam pogłaskać onka przywiązanego pod nim i prawie mi łapę odgryzł) Quote
brazowa1 Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Stonko,pokaż nam jeszcze wiecej fotek Altuchy! czekamy!:) Quote
bonsai_88 Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Asior znam ten ból - moje Smoczysko też od urodzenia do zwierzaków przyzwyczajone i potrafi lecieć do obcych psów. Dobrze, że moje domowe paskudy humorzaste i go nauczyły, że zwierzątko nie zawsze chce się tulić :diabloti:... Quote
Nutusia Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='bonsai_88']Asior znam ten ból - moje Smoczysko też od urodzenia do zwierzaków przyzwyczajone i potrafi lecieć do obcych psów. Dobrze, że moje domowe paskudy humorzaste i go nauczyły, że zwierzątko nie zawsze chce się tulić :diabloti:... No widzisz, a moja Nutusia (boksia) była tak cierpliwa, że gdy Młode się nauczyło mówić "oko" - pokazywanie trenowało właśnie na niej. A ona tylko delikatnie makówkę przekręcała, żeby nie trafił :evil_lol: Uczyłam natomiast, żeby przy obcych psach najpierw pytał, czy może pogłaskać, bo nie ma nic gorszego niż tzw. "uraz z dzieciństwa". No i oczywiście mamusie drące się z daleka: "nie rusz pieska, bo cię ugryzie" :mad: Dziś młode właśnie przystępuje do matury, fisia psiego po matce do końca nie odziedziczył, ale wobec krzywdy zwierzęcej nie przejdzie obojętnie - o to mogę być spokojna i uważam to za swój wielki, osobisty sukces wychowawczy :razz: Quote
NaamahsChild Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Oto Foxy - mix foksterriera, żyła przez całe swoje życie w lesie, zamknięta w sobie, bojąca się ludzi, brudna, zakłaczona, zakleszczona (70 kleszczy). W lesie: U mnie na dt: W nowym domku: Quote
Charly Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Oddany, porzucony, gnębiony przez inne psiaki Neruś na pierwszym spacerku. Przerazliwie smutny, żyjący we własnym świecie, bojący się podniesionej ręki Niuniuś. Tydzien temu Nerusia pogryzł inny pies, więc Neruś otrzymał budę na własność. Jedzonko na własnośc, wodę na własność. Ma swoje miejsce i więcej spacerków. Taki jest teraz. Jaki mógłby być w swoim domku..? http://www.dogomania.pl/forum/f28/nero-zapomniany-opuszczony-molosowaty-134806/ Quote
Moniskaa Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Błagam zajzyjcie, Shiva nie ma gdzie sie podziać, nie ma schronienia! :-( http://www.dogomania.pl/forum/f28/bransk-shivia-suczka-przypominajaca-shar-peia-pilnie-tymczas-walesa-sie-po-miescie-135556/ Quote
Mysia_ Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 stary jak Świat, bezzębny Lero..... aż sie nie chce wierzyć..... Quote
Sabina02 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Cudne metamorfozy! :loveu: Chcemy jeszcze! Jeszcze! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
Negri_2008 Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 [quote name='NaamahsChild']Oto Foxy - mix foksterriera, żyła przez całe swoje życie w lesie, zamknięta w sobie, bojąca się ludzi, brudna, zakłaczona, zakleszczona (70 kleszczy). W lesie: W nowym domku: /quote] Przepiękna :loveu: Jak to jest, że uwielbiam takie szczoteczki a w domu mam dwa łychole :evil_lol: Quote
Berneska Posted May 6, 2009 Posted May 6, 2009 Aż się nie chce wierzyć że to te same psiaki! Oby jeszcze setki takich psów mogliśmy tu oglądać! Same szczęśćie patrzyć jak zaczynają nowe życie Quote
brazowa1 Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 Mysiu!!!!!! to jest LERO????:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Quote
Agrafka2- Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 To zadziałała miłość człowieka. Dlatego te pieski są taki szczęśliwe po wyjściu ze schroniska. Quote
Recommended Posts