fuksowata Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Moj Fuksislaw jeszcze w schronisku I teraz Quote
Panca Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 na zdjeciu widac co Fryzio zrobil z kanapa:mad:obecnie nadaje sie wylacznie do wymiany...a Fryzio na podlodze nie lubi spac oj nie..:diabloti: Quote
anouk92 Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 [quote name='halbina']YouTube - Człowiek - czy to naprawdę brzmi dumnie..? :-( :-( :-( :-( :-( Czy może mi ktoś przesłać ten film na maila. Chciałam go pokazać kilku osobom. anouk92@poczta.onet.pl Quote
Agmarek Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Ten film to powinni puszczać w tv w przerwie na reklamę :-( Może wtedy ludzie zrozumieliby że zwierzę to nie zabawka... Ech...:-( Quote
halbina Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='anouk92']Czy może mi ktoś przesłać ten film na maila. Chciałam go pokazać kilku osobom. anouk92@poczta.onet.pl ja nie mogę... poślij im link na youtube lub szukaj kontaktu z autorem... :roll: Quote
gallegro Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 [quote name='anouk92']Czy może mi ktoś przesłać ten film na maila. Chciałam go pokazać kilku osobom. anouk92@poczta.onet.pl Jeśli nie mają neta, proponuję zaopatrzyć się w jeden z programów, które potrafią "wydobyć" film z YouTube (i nie tylko). Prostym i skutecznym rozwiązaniem jest zainstalowanie wtyczki do Firefox'a ( o ile takowej przeglądarki używasz). Kliknij na poniższy link, a następnie przycisk "Dodaj do programu Firefox". https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/3006 Dalej postępuj zgodnie z instrukcją. Pamiętaj, aby po dodaniu plugin'a zrestartować Firefoxa !!! Quote
Korenia Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Wystarczy wkleić link w białe pole :) Przegladarka wygeneruje link ściągający, trzeba w niego kliknąć i już sie ściąga :) Ściąganie z Youtube Quote
natalia_aa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Victoria wzięta z elbląskiego schroniska na tymczas do Eweliny, w sobotę znalazła nowy dom: Zdjęcia w schronisku: Tak było w kryzysie parwowirozy: Na tymczasie u Eweliny (która adoptowała od nas Luxa, mix amstaffa, którego historia jest już w tym wątku...): Z Eweliną: Quote
natalia_aa Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Extrima ze schroniska w Gdyni: W nowym domu: Quote
malagos Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 A to Linka - całe swoje króciutkie życie spędziła na wiejskiej ulicy, stojac na rogu z menelami, dostajac kopniaki od przechodzacych, czasem jakiś kęs od dobrej duszy... A teraz, po miesiacu tymczasu u mnie, panna wie, do czego słuzy kanapa i że je sie z miski, nie z ziemi, a ręka głaszcze, nie bije Linka szuka domu stałego! Quote
dorota1 Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Linka jest cudna:loveu: Domki powinni się bić o nią:cool3: Quote
brazowa1 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Larry byl dwumiesiecznym szczeniakiem,gdy trafil pierwszy raz do schroniska.Bardzo mily pan pieska zaadoptowal,a nastepnie ,zaplanowal wyjazd za granice,oczywiscie juz bez psa.Prawie rocznego Larrego zwrocil,skad wzial.Pies zdezorientowany,taki kundel,jakich duzo,siedzial sobie prawie poł roku za kratami.Dom przyszedl niespodziewanie.Larrego wypatrzyła w schronie i pokochała opiekunka młodzieży niemieckiej. Ich grupa odbywała prace społeczne na rzecz schroniska.Wychodzili z psami,malowali boksy,sprzatali. Pani wróciła po niego, zapakowała i zabrała do swojego domu w Niemczech.Dzieki Tundrze i jej tłumaczeniu maili,wiemy,co dzieje sie z byłym sopociakiem :) Dziekujemy! Larry,jakich wiele... Larry wybrany!:loveu: Quote
monika083 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 uwielbiam te metamorfozy:loveu::loveu: pokaze Wam jeszcze Kochani mojego Brunusia..juz go tu wstawialam,ale nie moge sie powstrzymac.. chuderlak w dzien zabrania ze schronu : 14 miesiecy z nami :loveu: z mamusia z tatusiem i znow chwile czulosci : a tak sobie najbardziej lubie spac -bezpiecznie na kolankach u tatusia:evil_lol: Quote
kordonia Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Nasza Alma też sie nadaje do tego działu. Co prawda nie ma jeszcze zdjec z nowego domu (wyszła ze schronu 5 dni temu), ale ona przeszła metamorfoze u nas: Tutaj za starego kierownictwa, bez głaskania, bez spacerów, byle jakim jedzeniu: A tu juz w nowej, animalsowej erze, kąpana, czesana, wyprowadzana: Quote
modliszka84 Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 Kudłaty ponad rok spędził w schronisku. Wyglądał tak: Aż pewnego dnia przyjechali po niego młodzi ludzie, wypatrzyli go na allegro i stwierdzili że to właśnie "ten". Teraz wygląda tak: Quote
bea_m Posted April 27, 2009 Posted April 27, 2009 modliszka84 napisał(a):Kudłaty ponad rok spędził w schronisku. Wyglądał tak: Aż pewnego dnia przyjechali po niego młodzi ludzie, wypatrzyli go na allegro i stwierdzili że to właśnie "ten". Teraz wygląda tak: :crazyeye:jejku co oni z psa zrobili? Taki piękny kudłacz a na skina go przerobili :evil_lol: Quote
gops Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 kordonia napisał(a):Nasza Alma też sie nadaje do tego działu. Co prawda nie ma jeszcze zdjec z nowego domu (wyszła ze schronu 5 dni temu), ale ona przeszła metamorfoze u nas: Tutaj za starego kierownictwa, bez głaskania, bez spacerów, byle jakim jedzeniu: A tu juz w nowej, animalsowej erze, kąpana, czesana, wyprowadzana: eee czy mi sie wydaje czy jej nawet uszy stanely ? :diabloti: Quote
fizia Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 Ależ te psiaki się zmieniają!! Jaka duma i radośc bije z Ich mordek! To ja Wam jeszcze pokażę Korunię - chyba już była na metamorfozach. W schronisku była skrajnie przerażona, nie wychodziła prawie z budy od wielu miesięcy jest w hoteliku pod Krakowe, gdzie Dziewczyny cudownie się Nią opiekują, tak się zmieniła, że nawet na zdjęciach trudno rozpoznać, że to ten sam pies :loveu: Nadal szuka Domu... http://www.dogomania.pl/forum/f28/k-ow-zuzia-kora-byl-strach-smutek-prosba-o-allegro-112317/ Quote
*zaba* Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: http://www.schronisko.klomnice.pl/picture.php?img=YWRvcHR1al9wc2EvNTYyLzU2Ml8xLmpwZw==&show=full http://img255.imageshack.us/img255/3973/dsc2025us4.jpg :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Recommended Posts