Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A tu moja Gabi wzięta z Sochaczewskiego Azorka.

Przed:

Wielkie smutne oczy:

I przed odjazdem do domu:

A tu po miesiącu spacerek na polach mokotowskich:

Poza wystawowa:

Z kochanym Pańciem i siostrzyczką Zarą:

Posted

Piękne meamorfozy !!!!!!!!!!!! Piękne psiaki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Śliczny:loveu::loveu::loveu::loveu:
TO DLA WSZYSTKICH, KTóRZY POMAGAJą PSIAKOM:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:

Posted

Lusia już była wstawiona przez Mag.dę na 3 stronie. Były jej zdjęcia zaraz po przybyciu szkielecika do Mag.dy i późniejsze kiedy została przez Mag.dę wyleczona i podtuczona, pozwolę sobie je powtórzyć i dodać nowe z 1.04.2006 a Wy sami stwierdzicie czy panna się jeszcze zmieniła- tylko przytyć bardziej nie chce :)

Tu po podtuczeniu i przede wszystkim po wyleczeniu:

A teraz obecne zdjęcia Lusi- Inki:

Posted

Przepraszam że tak dużo ale nie mogę się oprzeć :)

Tu prawie amstafik :)

A tu pokazuje dobre maniery i jem z widelca w towarzystwie mojej kumpelki

Posted

[quote name='*luthien*']to smutne i tez cudowne... :(:)
babe w schronisku :(

i w nowym domu:):
zobaczcie tylko jaki szczęśliwy :D

to jest sunia i ma teraz na imie Texa !! mieszka u mojej kolezanki i ma sie swietnie :D

Posted

To Dżeki, odebrany ze straszliwych warunków od pewnej "uroczej" staruszki ze Żmigrodu, miał ogromną, rakowatą narośl, zoperowaną już. Przez prawie 2 miesiące był w bardzo ofiarnym domu tymczasowym u ulvhedinn, teraz już w nowym domu :loveu:

Przed:

Po :multi:

Posted

Witamy, jeszcze raz się wam przypomnimy:lol:
Pamiętacie Sułtana z Rzeszowa, obecnie Imbirka:

już w domku u mnie, pierwsze dni

po trzech tygodniach....

i ostatni weckend

Posted

A to zdjęcia NERO - psa zabranego ze schroniska do lecznicy na warszawskiej SGGW -

tak NERO wyglądał w styczniu br:

a tak wygląda teraz:

Niestety - mimo niewątpliwej urody - NERO ciągle jest bezdomny - i czeka na swojego Pana lub Panią, która go pokocha... :sad:

Topik o Nero

Posted

[quote name='Marka']A to zdjęcia NERO - psa zabranego ze schroniska do lecznicy na warszawskiej SGGW -

tak NERO wyglądał w styczniu br:

a tak wygląda teraz:

Niestety - mimo niewątpliwej urody - NERO ciągle jest bezdomny - i czeka na swojego Pana lub Panią, która go pokocha... :sad:

Topik o Nero

Ale z niego przystojniaczek:loveu::loveu::loveu:
Szkoda, że samotny:placz::placz::placz:Dajmy mu domek i miłość!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Nero miał zaawansowaną nużycę i do tego grzybicę - teraz jest już zupełnie zdrowy, tylko powieki mu sie goją, bo przez zwyrodnienia skóry miał entropium, więc zrobili mu jeszcze zabieg piękności i teraz ma piękną skórę i śliczne oczy.
Genralnie jest zdrowy i zaszczepiony, tylko trochę dzikusek - całe swoje kilkumiesięczne życie spędził w schronisku, a teraz w klatce w lecznicy...

A domu ciągle nie ma... :-(