Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pięęęęęękne psiureczki , cudne :loveu::loveu::loveu: Adoptowała je jedna rodzina ?

Nieźle co? :smile: a pewien wet mówił żeby je uśpić :mad:

Sam niech się uśpi , brrrr :angryy: , ci niektórzy weci....:mad:

Posted

Boze Siekowa:placz: normlanie mi sie wszystko przypomnialo jak sie zastanawialysmy co z nimi zrobic po wyjsciu od weta.
tutaj ich wlasciciele pisza o nich pare slow.

[url=http://adoptowane.blog.onet.pl]zwierzaki adoptowane z Psiego Anio

Posted

Ten jamniczek wygląda przy nim na takiego zabiedzonego :D Za to chłopak wyraźnie w siódmym niebie.

Metamorfoza szczeniaków niesamowita...

Posted

To ja przedstawię wrocławskie metamorfozy :)

Oto Didi. Miała być uśpiona z powodu krzywych łapek, jednak Agnieszka(Viesenna)wypatrzyła ją i wzięła do siebie :) Wystarczyło małą tylko odkarmić i podawać witaminy. Łapki całkiem się wyprostowały :)
Po wzięciu ze schroniska:

W nowym domku :)

Posted

A to Maja. Trafiła do schroniska jako szczeniak, siedziała 2 lata. Została adoptowana, po pół roku zwrócona. Popadła w depresję, nie chciała żyć... inne psy z boksu czuły, że jest inna... została pogryziona. Wtedy poddała się totalnie, nie jadła, nie piła, bo nie miała dla kogo...Przeszła przeszczep skóry. Na szczęście trafiła na tymczas, tam doszła do siebie i po kilku długich miesiącach znalazła dom :multi:

Maja w schrosniku:

Maja pogryziona:

Pupa się goi:

Po przeszczepie:

Posted

[quote name='Korenia']To ja przedstawię wrocławskie metamorfozy :)

Oto Didi. Miała być uśpiona z powodu krzywych łapek, jednak Agnieszka(Viesenna)wypatrzyła ją i wzięła do siebie :) Wystarczyło małą tylko odkarmić i podawać witaminy. Łapki całkiem się wyprostowały :)
Po wzięciu ze schroniska:

W nowym domku :)

Chylę czoła przed takimi ludźmi!!! Słowa nie są w stanie wyrazić tego, co czuję :loveu:

Posted

brazowa1 napisał(a):
Suczka z przeszczepiona skora-cos niezwyklego.Raz,ze ona przezyla,ten szok i bol,dwa,ze ze znalezli sie ludzie,ktorzy ja leczyli i walczyli o nia.

Znałyśmy Majkę od szczeniaka, więc nie mogłyśmy pozwolić jej odejść. Na szczęście było miejsce na tymczasie u Agnieszki(Visenny) i Ulvhedinn - Magda z Agą doprowadziły psychicznie i fizycznie Majkę do normalności :loveu:

Posted

[quote name='siekowa']Tak wyglądały szczeniaki jak pod koniec czerwca zabrałyśmy je z Marek:

Kama

Kanon

a pewien wet mówił żeby je uśpić :mad:

dobra, to jak on jak wyłysieje to niech go jaki kolega po fachu uśpi :shake:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
dobra, to jak on jak wyłysieje to niech go jaki kolega po fachu uśpi :shake:

A ja myślę, ze warto czasem takim wetom pokazać zdjęcia.......przed i po......Może coś tam dotrze, moze w głębi duszy zrobi im się głupio......i następnym razem zawalczą...ot choćby zeby sobie reputację "tam na górze "podnieść i wyrownać rachunki...