Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wspaniale, że piesy i inne stworki znajdują nowe domy i tak się zmieniają pod wpływem miłości.
Szkoda, że w ogóle trafiły do schroniska i że niektóre nie mają szans na jego opuszczenie.

Posted

a ja mam takie wrazenie, jak ogladam metamorfozy, ze te wszystkie niunki w schronisku sa ciemne, a w domkach sa jasniutkie i sloneczne ;)

chodzi mi o siersc bo o radosci to juz niewspomne :)

Posted

[quote name='APSA']Potem jeszcze zrobiliśmy jej to :diabloti: (tu już przytyła kilogram)

... ale praktycznie na wszystkich zdjęciach z domu wygląda mniej więcej tak:

Ze strzyżeniem ponoć trzeba uważać, bo gdy mojej Przyjaciółki mama ostrzygła zdredziałego Wojtka - tak się wstydził, że przez tydzień spod stołu nie wychodził! :evil_lol:
Na drugim zdjęciu - przepiękna filozoficzna nostalgia. Tosca, która jest u mnie na DT rozrabia w najlepsze, a minkę ma nieustająco taką "smutno-nostalgiczno-zamyśloną". Po prostu... CICHA WODA! :loveu:

Posted

Nie mogę się napatrzeć na te zmienione śliczności i wesołe pycholki :-)
Odnośnie strzyżenia to fryzjerka mojej Gapy zawsze każe mi chwalić mojego psa po strzyżeniu bo pies się wstydzi i potrzebuje potwierdzenia, że jest ładny ;) Nie wiem czy tak jest w istocie ale gdy pierwszy raz Gapa została wygolona maszynką na sznaucera to nie dość, że się trzęsła z zimna (a to było chyba w czercwu) to jeszcze uszy ciągle zasłaniała łapami gdy wiał wiatr. Jestem pewna, że nie była zadowolona z nowej fryzury i juz jej tak nie golimy.

Posted

ja tylko Was prosze...nie piszcie o tym,ze pies sie wstydzi po strzyzeniu.To,ze fryzjerka gada takie glupoty,to jej sprawa,ale ze psiarz to powtarza...:roll:
Po kazdej przykrej przeprawie trzeba psa pochwalić,ale nie z tego wzgledu,aby jego zburzone poczucie estetyki ratować.

Posted

Mam nadzieję, że właściciele kupią niedługo zwykłego fizjologa - maszera ;)
Bo te tuby bardzo niepraktyczne, wiem coś o tym, bo miałam kiedyś też dla mojej suki...
Latem pies nie może oddychać, zimą śnieg się przykleja i pies odmraża sobie pysk...