Basia i Barni Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 piękne te metamorfozy -szczególnie kauzazik i bulki a ten kociamber mmm :evil_lol: Quote
iwi10 Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Niesamowita metamorfoza aż łezka mi się zakręciła....po 10 latach wreszcie cudowny spacer:lol: Quote
Natalia i Galwin Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Jednak cuda się zdarzają... Coś pięknego i zarazem tak bardzo niewiarygodnego! Quote
Guest mareksy Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Super wątek :lol: jestem szczęśliwy, że Aramis tu trafił :loveu: Quote
mru Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ależ one muszą długo czekać :( ale w końcu jak się doczekają to proszę jakie szczęście :D edit: hihi oj znowu mój Gacior :loveu: :D dzięki, albiemu! Quote
rufusowa Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Aga K napisał(a):zeby chociaz znac firme ;) mojemu sie bardziej podobaja te szeleczki niz rogz ;) a niewiem gdzie takowe znalezc :( w sieci sklepów Kakadu sa na pewno :razz: EDIT: Aramis cudownie trafił :loveu: sama chętnie bym się tam przeprowadziła ;) Quote
APSA Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Kilka metamorfoz paluchowych. Moja pierwsza adopcja ;) sprzed paru lat Moris w schronisku i obecnie :) Buba w schronisku i po adopcji Mori i Buba Quote
APSA Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Szczoteczka w schronisku Pixie w nowym domu Wydrzyk w schronisku Kuba w nowym domu Quote
kuzlik Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 jakie szczesliwce:)zycze wiecej udanych adopcji Quote
*zaba* Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 http://i573.photobucket.com/albums/ss171/Punia1/paluch_dom/wydrzykDSC01734.jpg Czy on ma takie smieszne zeby?? :crazyeye: :loveu: Quote
Aga K Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 witam, super :loveu::loveu: takie zebulki ma - ale czy takie to smieszne .... ? Quote
Korenia Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 No to teraz czas na naszego Łatka: Teraz Rexik w nowym domu :) Quote
sleepingbyday Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ooo, zosiopodobny....:p wiecie, mam kilka zdjęć zosi ze schronu... ale ona na nich wygląda super...i zadowolona.... :roll: nie nadaje sie do metamorfoz, jak niektóre psy -ale jestem z tego zadowolona. Quote
Aga K Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 ostatnie zdjecie Latka pokazuje jaki jest szczesliwy w nowym domku ;) " zosiopodobny " :loveu::loveu::loveu: Quote
APSA Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 [quote name='*zaba*']Czy on ma takie smieszne zeby?? :crazyeye: :loveu: Na żywo mu w zęby nie zaglądałam, bo się bał. On miny robi do zdjęcia i tyle ;) [quote name='sleepingbyday']wiecie, mam kilka zdjęć zosi ze schronu... ale ona na nich wygląda super...i zadowolona.... :roll: Wiesz, sporo moich zdjęć ze schroniska (znaczy nie z boksów, a ze spacerów) pokazuje bardzo zadowolone mordki. Zresztą w sumie tak staram się robić zdjęcia. Dla przykładu: Zuzia w schronisku :p Misia w nowym domu: Szczoteczka w schronisku Pixie w nowym domu A już najgorzej wypada nasza własna Tora - w schronisku na spacerze 'fotograficznym' była piękna i uśmiechnięta (potem bardzo zmarniała, ale nie mam zdjeć z tego okresu), a na zdjęciach z domu - zawsze wygląda smutno :shake: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 to dziwne :shake: a moze ona potrzebuje stalego kontaktu z innymi psami ??? masz jeszze jakiegos piesa w domu czy tylko ja ? a ja i tak poprosze oo jej fotki ;) Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 pytasz o zosię, czy o torę, bo to podobne przypadki ;-)? jesli o zosię, to jest tak- ona nie lubi innych psów, przyzwyczaja sie długo (do ludzi zreszta też). ale z domu zdjęcia wcale nie są smutne... i wiadomo, ze do "reklamy" psa robi sie zdjęcia happy... i wiadomo, że zoś jest szczęśliwa, mając dom, jest bezpieczna, wymiziana, wyszalana (bo to prawie całkiem terier :diabloti:) etc. jakos tak znaczący wydaje mi się fakt, że ona ze schronu przyjechała w doskonałym stanie, tylko brudna. po prostu dziewczyna miała farta zyć w dobrym schronie, ot co. a do psów podchodzi spokojniej i łatwiej jej sie przyzwyczaić, odkąd pojawiły sie u mnie tymczasy. zajmuje jej to oczywiście sporo, ale łagodniej przechodzi... a jeśli chodzi o torę, to siem apsa musi wypowiedzieć. Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 no tak wsumie to pytalam o Tore ale dziekuje za dpowiedz :) Quote
sleepingbyday Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 nie ma za co, ja o zosi mogę w kółko, wiesz :stupid: Quote
APSA Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Tora ma w domu towarzystwo dwóch do sześciu innych psów :) Nie chodzi o to, że ona jest nieszczęśliwa, ale na zdjęciach wygląda smutno. Radość okazuje bardziej ruchem (względnie szczekiem :diabloti:), a nie uśmiechem. Pierwsze zdjęcie ze schroniska (marzec '08 ) - tu jeszcze markotna i aspołeczna Ale dwa miesiące później na spacerze (maj '08 )... Od sierpnia/września jej stan zaczął się pogarszać, w październiku w dniu adopcji wyglądała tak Zdjęcie z adopcji: Pierwsze dni: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 ahaaa, nio to plasiam ;') ale widze, ze masz tam niezle stadlo ;) sliczna psinka ;) Quote
APSA Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 Potem jeszcze zrobiliśmy jej to :diabloti: (tu już przytyła kilogram) Zdarzało jej się tak wyglądać :p tak biegać tak się wyrażać ;) ... ale praktycznie na wszystkich zdjęciach z domu wygląda mniej więcej tak: Quote
Aga K Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 jak slodko i z tesknota wyglada niunia ... Quote
fizia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Piękna KIARA ze schroniska As koło Częstochowy Tu jeszcze za kratami... A od prawie tygodnia w cudownym Domku u Neci :multi::loveu: Quote
Recommended Posts