Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='albiemu']ja pragnę pokazać Wam metamorfozy kilku naszych psiaków z Orzechowiec :)

Baśka adoptowana przy wsparciu Camary

Idefix :)

baską boska- typowe rozleniwienie w poczuciu bezpieczeństwa :loveu:

a idefix - no cóż, cudo i tyle...

Posted

Nie pies, jeno kot :cool3:

Rudy działkowiec:

Tak został opisany:
Rudy to koci senior.Nie wiadomo ile ma lat-myślę,że 10 ma na pewno.Nie ma kilku zębów,ma chyba tylko 1 kieł.Mieszka na działkach już ładnych parę lat.Oczywiście już zdążył poznać kim jest naprawdę człowiek-został oblany kwasem lub podpalony,z tego,co mówiła mi karmicielka.Chcę znaleźć kogoś,komu brak zębów,poszarpane uszy i niezbyt ładna sierść nie będą przeszkadzać i pokocha Rudego.
Rudy jest kotem który potrzebuje kontaktu z człowiekiem-mimo swojej ciężkiej przeszłości.

Teraz Miluś:

Posted

uwielbiam ten wątek !!!:loveu:
wszyscy jesteście tutaj cudowni :loveu::loveu::loveu:
ale zdjęcie z amstafkowego spotkania treningowego jest niesamowite !!!!:megagrin:

Posted

Nie wiem, bo szeleczki nie moje ;)
To jest kilka amstaffów, które znalazły dom. Są to psy ze schroniska w Gdyni, gdzie pracuję. A, że typowo adopcjami bullowatych się zajmuję to wkleiłam foteczki.
Ale szeleczki pewnie zakupione w Elblągu albo w Ornecie, bo tych okolicach zamieszkała Masza.

Posted

[quote name='natalia_aa']

Podczas treningu na "amstaffowym" spotkaniu:

Osoby nie "siedzące" w bullach mogłyby uznać to za dowód znęcania się nad biednym psem-fizycznie bo każą ciągnąć oponę,psychicznie bo założyli jakieś chomąto:evil_lol: I ten kaganiec Hannibala Lectera.

Metamorfozy oczywiście przepiękne;)

Posted

Marta dzięki, o właśnie wiedziałam, że coś na M (pytałam Sylwii, jak tylko przyjechała z nimi po Maszę).

Jenny19 fakt, nie pomyślałam, że fotka mogla zostać źle odebrana... w każdym razie Alexis WP szło rewelacyjnie, zaiwaniała, jakby w ogóle opony nie miała, pierwszy raz do opony podpięta, a musiałam jej 4kg łańcuch dorzucić, co by nie biegała tak ;) Nie chcieliśmy jej zbytnio przeciążyć, jak na pierwszy raz, ale skubana będzie dobra w te klocki!

Kaganiec nieodpowiedni do treningu, niestety właściciele innego nie mieli, a Alexis chce pożreć wszystkie pieski...

Posted

[quote name='natalia_aa']Pewnie w necie, gdzieś się znajdzie.
Mi się też ten fason podoba i ta czerwona skóra.... mmm ;)[/quote]

zeby chociaz znac firme ;)
mojemu sie bardziej podobaja te szeleczki niz rogz ;)
a niewiem gdzie takowe znalezc :(

Posted

Aramis lat 10 i 10 lat na parkingu.
Znal kojec,beton i samochody,a po 10ciu latach,gdy parking przejela inna firma,nowi pracownicy wyciagneli Aramisa na srodkach uspokajajacych i zawiezli do schroniska.Od lat nieczesany,zdezorientowany.

to jego pierwsze dni w schronisku

potem sie okazalo,ze to bardzo sensowny pies.Tylko kto chce starego ,wielkiego mc kaukaza?

MIś Aramis mial niebywalego zyciowego fuksa.Po 2 miesiacach w schronisku znalazl dom,a jaki-sami zobaczcie :)

Po tylu latach nareszcie poznal,czym jest spacer po polach z wlasnym panem
http://www.dogomania.pl/forum/f85/mis-ma-juz-swoj-ogrod-124424/index48.html...