Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Za kazdym razem jak tu wchodze mam malutka ale jakze szczera lezke w oku ....
podziwiam Was ... mimo ze sama przygarnelam psinke ;)

sliczna ONka ;* glaski dla niej przesylam ;)

Posted

[quote name='magdyska25']Czy macie może więcej pięknych przemian? Już dawno nie widziałam a chciałabym sobie popatrzeć na szczęśliwe minki:oops:

Mówisz - masz!
Stare, ale jare - mój 1,5 roku temu w schronisku ...

Tydzień później..

Kilka tygodni później ...

Kilka miesięcy później ...

:evil_lol:

A tego zająca zdjęć ze schronu nie mamy, ale tak wygląda po ok. 4 msc u nas :lol:

Posted

slooodziak :loveu::loveu::loveu:
ja w sumie moglabym pokazac malenka metamorfozke mojego fafelka.
Mial zrobione zdjecia zaraz po znalezieniu
nio a teraz ma mnostwo zdjec ;)

Posted

[quote name='Vectra']rozumiem , że po tym
http://img423.imageshack.us/img423/2756/tnfotka033hp8.jpg

Platon został matką ? :evil_lol:dwóch małych kulek i czegoś ogromnego błękitnego
http://lh4.ggpht.com/_0Pb15bNQ8OU/SWUBUvaUXgI/AAAAAAAAHyY/Wr1v4C5cubw/s640/P1060234.JPG

Hmm to, że można pożartować o byciu przez Platonika matką zastępczą tych dwóch kuleczek to jeszcze rozumiem i można się pzry tym uśmiechnąć.. ale wiązanie tego z jego nękaniem przez inne psy w schronie... to "trochę" niesmaczne:shake: jakoś tak... przykro mi się zrobiło Vectro.. i Charly :roll: To taki pozytywny wątek, a w tym momencie się zraziłam... może wg niektórych przesadzam z tą opinią, ale patzrąc na oczy Platonka na TYM zdjęciu, wstyd zartować z tej sytuacji...

Posted

[quote name='Ffrubka']Hmm to, że można pożartować o byciu przez Platonika matką zastępczą tych dwóch kuleczek to jeszcze rozumiem i można się pzry tym uśmiechnąć.. ale wiązanie tego z jego nękaniem przez inne psy w schronie... to "trochę" niesmaczne:shake: jakoś tak... przykro mi się zrobiło Vectro.. i Charly :roll: To taki pozytywny wątek, a w tym momencie się zraziłam... może wg niektórych przesadzam z tą opinią, ale patzrąc na oczy Platonka na TYM zdjęciu, wstyd zartować z tej sytuacji...[/quote]
grunt to poczucie humoru , GRATULUJE CI zrozumienia mojego postu ..... :evil_lol:
widzisz , ludziom z poczuciem humoru , żyje się mimo wszystko lepiej , bo nie robią problemu tam gdzie go nie ma ?

Posted

[quote name='halbina']pax, pax, Cioteczki... fakt, chciałam Was raczej rozczulić... ale takie dobrałam fotki i Vectrze się skojarzyło... też miewam takie skojarzenia... :roll:[/quote]
No przecież trzeba się cieszyć , że psiak już szczęśliwy ....
Najlepsze to łzy radości ..... kochane , nie wiem jak wasze psy , ale moje są mega nieszczęśliwe jak płacze ..... dlatego ja mam prawie zawsze dobry humor .. a jak mam zły , to moje prosiaki zrobią wszystko bym wyła ze śmiechu .....

Ale może ja z innej bajki jestem :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']No przecież trzeba się cieszyć , że psiak już szczęśliwy ....
Najlepsze to łzy radości ..... kochane , nie wiem jak wasze psy , ale moje są mega nieszczęśliwe jak płacze ..... dlatego ja mam prawie zawsze dobry humor .. a jak mam zły , to moje prosiaki zrobią wszystko bym wyła ze śmiechu .....

Ale może ja z innej bajki jestem :evil_lol:

Tak Vectro, ty jesteś INNA:diabloti::evil_lol:

Ffrubka nie rób z igły wideł , przecież to był żart, mi też te zdjecia tak sie skojarzyły:evil_lol:
Przecież nikt tu sie nie wysmiewa z psiego nieszczęścia:roll:
Tylko ze zbierznosci tych zdjęć, sama wybrałaś takie a nie inne zdjecia które mogą komuś podziałać w taki a nie inny sposób na wyobraźnie:shake:

Posted

[quote name='emdziolek']

Przecież nikt tu sie nie wysmiewa z psiego nieszczęścia:roll:
Tylko ze zbierznosci tych zdjęć, sama wybrałaś takie a nie inne zdjecia które mogą komuś podziałać w taki a nie inny sposób na wyobraźnie:shake:

yyy ale to nie ja wmontowałam tu fotki :cool1:
Być może mam za dużo wrażliwości.. cóż taka po prostu jestem i mam do tego prawo. Zrobiło mi się przykro i kropka. Tak jak Wy miałyście prawo mieć skojarzenia na plus, tak ja na minus. Może z czasem się trochę zdystansuję do psiego nieszczęścia i spojrzę na nie przez pryzmat szczęścia... taką mam nadzieję:roll: Na dogo jestem nowa i wiele rzeczy po prostu jeszcze mnie przytłacza.
koniec tematu.

Posted

zdjęcia "gwałconego" Platona są mojego autorswa i tylko dzięki temu molestowaniu padło na niego że go wyciągamy ze schronu. Ciotką się nie zrobił:eviltong: ale mamka jak to elegancko Halbina ujeła owszem.
Vectra mnie dowcip rozbawił:evil_lol:

Posted

hmmm pozostało mi przeprosić, że nie potrafię się cieszyć tymi dwoma fotkami:roll: nie chciałam wszczynać kłótni, po prostu zrobiło mi się smutno.

a teraz dawać tu nowe fotki szczęśliwych i wypięknionych piesiórów bo to ich wątek!!:multi:

Posted

to jak nie ma chętnych na foty , to ja Wam wstawie moje dwa darmozjady ...
Klamkosłwa już byla prezentowana , nawet się na film załapała .... pokazując swoje gnaty , bo w schronisku chceli z niej lampkę nocną zrobić z ogromnym abażurem :evilbat:

druga larwa , to moja Lalcia - odkupiona od debila ... jest już ze mną 5 lat

damy w czasie snu .. znaczy nie damy , tylko darmozjady rozpychające sie w łóżku

Posted

ja pragnę pokazać Wam metamorfozy kilku naszych psiaków z Orzechowiec :)

DZIELNA adoptowana przez Holly1

BIANKA

Gacek adoptowany przez Mru :)

Baśka adoptowana przy wsparciu Camary

Idefix :)

Wielkie psie radości rozpoczęte smutkiem ... Dziękuję dogomaniakom za pomoc i prosimy o dalsze wspieranie naszych ukochanych psiaków z Orzechowiec :) :loveu: