darunia-puma Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 fizia napisał(a):Przepiękne - te uśmiechnięte, rozanielone, spokojne pyszczki :loveu: tak masz rację ilekroć coś się u mnie złego dzieje tyle razy tu wchodzę i jest mi od razu cieplej na duszy.... Quote
magdyska25 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 http://img217.imageshack.us/img217/6836/dscn1018al2ch3.jpg Prawdziwy psi uśmiech-> bezcenny!!!:loveu: Quote
noemik Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Sabina02 napisał(a):A oto Krasnalek Boziu, jakie cudne pysio.:) Quote
agamika Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 co prawda Odi vez Platfus już był, ale dopiero jak trafił do domu to zaczął poprzypominać psa :evil_lol::loveu::loveu::loveu: ok 13 miesięcy temu : po ponad połowie roku od zabrania z Krzyczek, Odiś ciągle nie mógł nabrać odpowiedniej masy .. był przebadany na 10 stronę ... wyglądał, lepiej ,.. ale ... żeberka coągle zbyt widoczne , nogi ciągle koslawe .... 3 miesiące temu Odiś poszedłdo domu ,,,, i w koncu stał sie PSEM :loveu: a nie cieniem psa http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/Odizima06.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
mru Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 o kur... :crazyeye: łał! nie, żebym nie widziała go wcześniej :) ale ostatnio widziałam na etapie drugim trzeci etap wymiata... boże... :crazyeye: Quote
Negri_2008 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Odi, jakie ma piękne stojące uszy a jaki okrągły i szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: Quote
magdyska25 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/Odizima05.jpg No proszę proszę ale z Niego się zrobił spory facet:loveu: Quote
Koperek Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Odisia już widziałam i dla mnie to jest metamorfoza nad metamorfozy- jedna z niewielu, który przyćmiewa całą resztę (bez urazy!)!!!! Natomiast z poprzedniej strony KRASNAL wymiata!:evil_lol::lol::lol::lol: Quote
fizia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Oj tak - Odi, a przede wszystkim wszyscy, którzy Mu pomogli - są niesamowici!!!:loveu: Quote
brazowa1 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 I ja mam uwierzyc,ze ten szkieletek -kundelek pokoślawiony,to ten tłusty owczar?:razz: CUDOWNA metoamorfoza!!!!!!:loveu: Quote
Marta_Ares Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 :crazyeye: :crazyeye: niesamowita przemiana:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Justi Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 znalazłam ten wątek 2 lata temu i od tego momentu miałam cichą nadzieję, że kiedyś będę mogła tu napisać :-) Fenka - znaleziona na początku grudnia chuda, odwodniona, z odmrożonymi uszami, bała się wszystkiego po tygodniu u nas okazało się że ma parwowirozę ale na szczęście udało się ją wyleczyć i teraz Fena wygląda tak: pozdrawiam J. Quote
anetta Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Cudowne :loveu::loveu: Homerek to taki trochę z umaszczenia jak ACD :cool3::cool3: Quote
akucha Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Justi, BRAWO! Pokonałyście paskudztwo. Ze szkieletorka wyrosła śliczna kluseczka :lol: Quote
Betbet Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 jaka Fenusia fajna:) a kostka jaka smacznaaaa mmmmmhmhhmh Quote
agamika Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Odi, jakie ma piękne stojące uszy a jaki okrągły i szczęśliwy :loveu::loveu::loveu: A właścicielka Odiego nie może odżałować tego ucha co było klapnięte jak go brali a teraz stoi :evil_lol: I ja mam uwierzyc,ze ten szkieletek -kundelek pokoślawiony,to ten tłusty owczar?:razz: CUDOWNA metoamorfoza!!!!!!:loveu: :diabloti: ja dokładnie studiowałam zdjęcie czy to nie jakiś fotomontaż , albo inny pies //// ale te oczy i głupolowe spojrzenie Odisia jest nie do podrobienia :loveu: i myślę ze jeszcze odrobinka czasu ..a będę mogła go osobiście odwiedzić :multi::loveu: .. sprawdzić, dotknąc palcem czy aby nie nadmuchany jaki :evil_lol: Fenka jest urocza :loveu: i ta skarpeteczka jakby nie naciągnięta jedna na łapie :evil_lol: :loveu: A błogostan na pycholu Krasnala :loveu: na własnej kanapie... widac w każdym mięsniu psów, ze czuja sie bezpieczne ..u siebie :loveu: Quote
magdyska25 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Justi- przepięknego masz szkraba! Uściskaj Ją od nas:loveu: Quote
Pestka Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: normalnie flamastrami to zdjęcie kolorowaliście, zeby metamorfoze podkręcić, przyznajta się! ferdek boski jako dziecko, mniam mniam! Po co flamastry? :lol: Wystarczą ustawienia w aparacie :evil_lol: Justi, Fena jest prześliczna :loveu: Gratulacje. Quote
Klaudia i Bravo Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Justi, świetna metamorfoza. :loveu: Quote
Negri_2008 Posted January 24, 2009 Posted January 24, 2009 Ja jeszcze o Fenusi chciałam napisać; jest przecudnie umaszczonym psiakiem:loveu::loveu::loveu: Quote
Aarionne Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Jak to możliwe, że zapomniałam o tym wątku??? Taki miałam paskudny wieczór i nagle weszłam tutaj. Jak miło móc się zrelaksować przed snem :lol: Quote
Recommended Posts