Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

co prawda Odi vez Platfus już był, ale dopiero jak trafił do domu to zaczął poprzypominać psa :evil_lol::loveu::loveu::loveu:

ok 13 miesięcy temu :

po ponad połowie roku od zabrania z Krzyczek, Odiś ciągle nie mógł nabrać odpowiedniej masy .. był przebadany na 10 stronę ...

wyglądał, lepiej ,.. ale ...

żeberka coągle zbyt widoczne , nogi ciągle koslawe ....

3 miesiące temu Odiś poszedłdo domu ,,,, i w koncu stał sie PSEM :loveu: a nie cieniem psa

http://i301.photobucket.com/albums/nn73/agamika/Odizima06.jpg

:loveu::loveu::loveu:

Posted

o kur... :crazyeye: łał!

nie, żebym nie widziała go wcześniej :) ale ostatnio widziałam na etapie drugim
trzeci etap wymiata... boże... :crazyeye:

Posted

Odisia już widziałam i dla mnie to jest metamorfoza nad metamorfozy- jedna z niewielu, który przyćmiewa całą resztę (bez urazy!)!!!!

Natomiast z poprzedniej strony KRASNAL wymiata!:evil_lol::lol::lol::lol:

Posted

znalazłam ten wątek 2 lata temu i od tego momentu miałam cichą nadzieję, że kiedyś będę mogła tu napisać :-)

Fenka - znaleziona na początku grudnia

chuda, odwodniona, z odmrożonymi uszami, bała się wszystkiego

po tygodniu u nas okazało się że ma parwowirozę ale na szczęście udało się ją wyleczyć i teraz Fena wygląda tak:

pozdrawiam
J.

Posted

Odi, jakie ma piękne stojące uszy a jaki okrągły i szczęśliwy :loveu::loveu::loveu:

A właścicielka Odiego nie może odżałować tego ucha co było klapnięte jak go brali a teraz stoi :evil_lol:

I ja mam uwierzyc,ze ten szkieletek -kundelek pokoślawiony,to ten tłusty owczar?:razz:
CUDOWNA metoamorfoza!!!!!!:loveu:

:diabloti: ja dokładnie studiowałam zdjęcie czy to nie jakiś fotomontaż , albo inny pies //// ale te oczy i głupolowe spojrzenie Odisia jest nie do podrobienia :loveu:

i myślę ze jeszcze odrobinka czasu ..a będę mogła go osobiście odwiedzić :multi::loveu: .. sprawdzić, dotknąc palcem czy aby nie nadmuchany jaki :evil_lol:

Fenka jest urocza :loveu: i ta skarpeteczka jakby nie naciągnięta jedna na łapie :evil_lol: :loveu:

A błogostan na pycholu Krasnala :loveu: na własnej kanapie...

widac w każdym mięsniu psów, ze czuja sie bezpieczne ..u siebie :loveu:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

normalnie flamastrami to zdjęcie kolorowaliście, zeby metamorfoze podkręcić, przyznajta się!

ferdek boski jako dziecko, mniam mniam!

Po co flamastry? :lol: Wystarczą ustawienia w aparacie :evil_lol:

Justi, Fena jest prześliczna :loveu: Gratulacje.