sleepingbyday Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 [quote name='Kinguska']Nie wiem czy dawałam tu Benka więc daję ;) Benek z Fundacji Emir, wzięty 22 lipca 2008r. Benek teraz :crazyeye::crazyeye::crazyeye: normalnie flamastrami to zdjęcie kolorowaliście, zeby metamorfoze podkręcić, przyznajta się! ferdek boski jako dziecko, mniam mniam! sznupek - zmiana o 180 stopni! Quote
monika083 Posted January 19, 2009 Posted January 19, 2009 Brunusiem juz sie kiedys tu pochwalilam ,ale z racji tego ,ze dzisiaj mija 13 miesiecy odkad Bruno z nami jest wstawie jego najnowsze fotki, Bruno to przeslodki aniolek, zaadoptowany 19.12.07 z wroclawskiego schronu,byl bardzo lekliwy na widok wyciagnietej reki kulil sie ,teraz sam ciagle domaga sie pieszczot. tutaj jeszcze w schronie: kilka godzin po adopcji: po roku z nami -ze swoja przyjaciolka: a tak zwraca na siebie uwage kiedy zasiedze sie na dogo i az przez jakies pol godzinki go nie miziam:P Quote
Negri_2008 Posted January 20, 2009 Posted January 20, 2009 ...a ile miseczek dostał na powiatnie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Basia1968 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Oto metamorfoza Homerka Tak wyglądał w dniu kiedy go znaleziono A tak wygląda obecnie i czeka na domek w hoteliku u Murki Quote
magdyska25 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Monika Bruno wygląda o niebo lepiej :loveu:. Homerek zresztą też przeszedł nie lada metamorfozę. Teraz trzymam mocno kciuki za znalezienie wspaniałego DS.;) Quote
matrioszka2 Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 Co do Benka - zgadzam się w pełni : retuszowany i w ogóle to jakiś podstawiony egzemplarz.:evil_lol: Homer też jakby nie ten ... Może dlatego, że zadbany, wyleczony i przytulany.Podskoki na zdjęciu - uzasadnione.Niby Hooomer ... ale taaaki jaaakiś .... Za ładny. Też podmieniony ?:mad: Quote
Neczka Posted January 21, 2009 Posted January 21, 2009 A ja dopiero dziś wpadłam na ten wątek i chciałabym przedstawić moją Czarną Damę Osobistą - Deylę, z Orzechowskiego schroniska :roll: Bida jeszcze w schronisku I już u mnie :multi: Moje psie szczęście :):loveu: Pozdrawiamy wszystkich Amisiowo-Lusiowo-Deyluchowo :p Quote
orpha Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 uwielbiam te psie brzuchatki wywalone do góry :loveu: Quote
Neczka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Metamorfozy Orzechowskich psiaków :) ARO jeden wielki strach w schroniskowym boksie ukochany pies swoich Państwa AZJA prosto z łańcucha do schroniska... goldeno - podhalanka wreszcie kochana Quote
Neczka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 BENEK wiele lat w schronisku, samotny, zapomniany... rzadko wstawał, bo i po co... ...a to potrafi zrobić ze zrezygnowanego psa wspaniały dom FRODO bez nadziei... najszczęśliwszy pies pod słońcem Quote
orpha Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 uwielbiam oglądać te usmiechniete psie pysie , i niech nikt mi nie mowi ze pies nie umie sie usmiechac :mad: Quote
Negri_2008 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Neczka, przepiękne metamorfozy...:loveu::loveu::loveu: Quote
Neczka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 GACUŚ obolały po wypadku, samotny w schronisku ...w drodze do lepszego świata w domku u naszej wspaniałej mru Lepiej Gacula trafić nie mogła :) trofeum zdobyte ! :multi: i Gacusiowe dzieło "w pięć minut" z bohaterem na 1 planie :diabloti: boski szorstki śpioch CDN :cool1: Quote
Natalia i Galwin Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Patrząc na te zdjęcie jedna myśl mi przychodzi do głowy... Jednak cuda się zdarzają :multi: Quote
Neczka Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 Oj i to jakie cuda :roll: KAMA Starsza = bez szans ? ...nic z tych rzeczy ! KIZIA Od lat w schronisku ...aby wreszcie Quote
mru Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 a ja w ogóle rozważałam też Frodo jak myślałam o Gacku więc tym bardziej cieszę się, że jemu też się udało :D a to jeszcze sobie (ale tak na prawdę nie tylko sobie:cool3:) dosłodzę: to Diego 2 miesiące temu (dokładnie 24 listopada) zabierany z ulicy (a to nawet z miesiąc wcześniej) i fotka sprzed paru dni :) Diego u mnie na (ekheeem) tymczasie! http://www.dogomania.pl/forum/f28/szukajacy-domu-diego-inne-bidy-z-blonia-123531/ Quote
brazowa1 Posted January 22, 2009 Posted January 22, 2009 kizia to fotka roku!Widac,kto rzadzi w domu :) Quote
Sabina02 Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 A oto Krasnalek w mieleckim schronisku: ...i w nowym domku! :multi: Quote
Ploter Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 o jaki cudowny krasnal!! wszystkie cudowne -aż chce się żyć od rana! Quote
Neigh Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Jak to jest......jak dziwnie los psi się plecie i wiedzie, że z takiego najgłębszego dna, gdzie już naprawdę nie ma nic...że gorzej już być po prostu nie moze, nie da rady. Nagle wychodzi się na maksymalne wyżyny. Pies trafia na własną kanapę, do domu z najwyższej pólki, a za posłanko potrafi służyć własny pan :-) Quote
fizia Posted January 23, 2009 Posted January 23, 2009 Przepiękne - te uśmiechnięte, rozanielone, spokojne pyszczki :loveu: Quote
Recommended Posts