fizia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Fibi przecudna! A jaki przystojniak się zrobił z Kubusia!!! Quote
Sabina02 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 No, Kubuś-Kapselek zmienia kolorki - jak wiewiora ;) Quote
Guest jj2half Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Witam, jestem na forum po raz pierwszy i mam wielka prośbę, czy moglibyście mi podpowiedzieć gdzie szukać informacji na temat nowofundlandów, czy jest może jakieś forum na ten temat, widziałam jedno, ale jest zamknięte. Chodzi mi o osoby, które maja te psy i mogłyby mi udzielić odpowiedzi na kilka pytań. Z góry przepraszam jeśli źle trafiłam i z góry dziękuje za pomoc. Quote
fizia Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 jj2half napisał(a):Witam, jestem na forum po raz pierwszy i mam wielka prośbę, czy moglibyście mi podpowiedzieć gdzie szukać informacji na temat nowofundlandów, czy jest może jakieś forum na ten temat, widziałam jedno, ale jest zamknięte. Chodzi mi o osoby, które maja te psy i mogłyby mi udzielić odpowiedzi na kilka pytań. Z góry przepraszam jeśli źle trafiłam i z góry dziękuje za pomoc. Zaglądnij tutaj Nowofundland - Dogomania Forum Quote
*zaba* Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Nie pamietam,czy Filus byl tutaj... Jesli byl to sorki,a jesli nie,to wlasnie jest :evil_lol: Elfik,Filus przed,przeznaczony do uspienia. W domku u moich Rodzicow I na swiatecznym wyjezdzie do Rodzinki Quote
sleepingbyday Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 *zaba* napisał(a):Nie pamietam,czy Filus byl tutaj... Jesli byl to sorki,a jesli nie,to wlasnie jest :evil_lol: Elfik,Filus przed,przeznaczony do uspienia. o boże:-(!!!! a u rodziców to mu sie nieźle przytyło chyba :eviltong: Quote
dorota1 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Ale jest cudny! Widać, że jest bardzo szczęśliwy. Kto chciał uśpić takiego ślicznego psa?:shake: Quote
magdyska25 Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 dorota1 napisał(a): Kto chciał uśpić takiego ślicznego psa?:shake: Kretyni:angryy::angryy::mad: Quote
orpha Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 no cudnie poprostu :loveu: , widac ze obustronna milosc kwitnie :loveu: Quote
kredka Posted January 11, 2009 Posted January 11, 2009 Jejku...ale się napłakałam:-( Te metamorfozy...omg. to jest piękne co dla tych psiaków robicie. Quote
Ola la Posted January 12, 2009 Posted January 12, 2009 Oto Ferdek :pW Ferdku zakochałam się w kwietniu 2008r w sosnowieckim schronisku.Wypatrzyłam go wsrod mnowstwa innych bidulek.Każdy chciał iść z nami(ze mna i moim narzeczonym-Ferdek mieszka u jego rodziców) no więc Ferdzio siedział z boku jakby nie mial nadzieji ze go wezmiemy.No to ja go cap:).Ferdzio miał i ma dalej złamany i krzywo zrośnięty ogonek...nie mam pojecia skad.:shake:Swoja droga po schronisku oprowadzał nas baaardzo niemiły pan...delikatnie mowiac...W pierwszym i drugim dniu Pan Ferdek chodzil za mna doslownie wszedzie łazienka itd... bał sie podchodzic do reszty domownikow.rankiem 3go dnia zaczał sie bawic niestety wieczorem 3 dnia zaczął wymiotowac lekarz stwierdzil parwowiroze.dostal surowice(strasznie spuchnal)wkolejnych dniach antybiotyki ale bylo zle.4tego dnia choroby zalatwial sie sama krwia.myslalam ze niedozyje rana.spal ze mna w lozku.balam sie rano otworzyc oczy ale Ferdek zyl!dostął kolejna dawke antybiotyku i zastrzyk przeciwkrwotoczny no i ... bylo juz tylko lepiej:multi: ze mna zaraz po przyjsciu ze schrnoniska: Spuchnięty Ferdinand po surowiczce: Ozdrowiały uszasty młodzieniec: Wciąż młody maltretujący plecak Ferdek(w chwili obecnej krolikowi brak uszu,oczu zostal sam głowotułów:) : Dorosły Ferdas na spacerku kombinuje kogo by tu obszczekać a potem dać nogę jeśli obszczekiwany obiekt ruszy w jego kierunku : Quote
anouk92 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ozdrowiały uszasty młodzieniec: Rany jaki słodziak:loveu:. Jest prześliczny. Super że udało mu się wygrać z parwo:multi: Quote
Ola la Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Ferdas dziekuje za komplemenciaki;) pokonal plugawa parwo a podobno sporej czesci szczeniakow sie to nie udaje:placz: straszne. Quote
kuzlik Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 super metamorfozy:)i psiaki jakie szczesliwe:) Quote
natalia_aa Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Prawie sznaucerek Ogi jeszcze u nas w schronisku: I w nowym domku: Quote
brazowa1 Posted January 13, 2009 Posted January 13, 2009 Posty przeskakuja.Poznalam Ogiego-tak grzecznego psa przy pielegnacji szukac ze świeca. Wiec kto doprowadził psa do takiego stanu? gdynia 008.jpg | brazowa6 | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl dało rade tylko na łyso jakże sie ciesze,ze tak wspaniały pies ma dom,ktory na niego zasługuje! teraz metamorfoza Ogiego jest kompletna :) ;) Quote
magdyska25 Posted January 14, 2009 Posted January 14, 2009 http://images29.fotosik.pl/313/b374ec78755a5cd1.jpg Takie metamorfozy strasznie cieszą. Wielki pościg ze SWOIM PANEM:loveu::loveu::loveu: Quote
Pestka Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Nie wiem czy dawałam tu Benka więc daję ;) Benek z Fundacji Emir, wzięty 22 lipca 2008r. Poprzednio miał na imię Frycek. W schronisku Po przyjeździe do domu Benek teraz Quote
orpha Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 jaki cudo facet sie z niego zrobił :loveu: Quote
anetta Posted January 17, 2009 Posted January 17, 2009 Raany :loveu: Zakochałam się w Ferdku :loveu: Jest boski :lol::lol: :evil_lol: Załóż mu blożka :rolleyes: Quote
Recommended Posts