Asior Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 a gdzie kolejne metamorfozy?? Dodawać!! Dodawac :multi: Quote
SZPiLKA23 Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Orzechowska przemiana schroniskowa piesio czeka na dom, miejmy nadzieje ze juz nie długo to strasznie urocze stworzenie http://www.dogomania.pl/forum/f28/nieprawdopodobna-przemiana-raczej-przerazajaca-ludzka-glupota-leon-z-orzechowiec-127030/ Quote
sleepingbyday Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 to on ma twarz:crazyeye:!!! i to jaka piekną :loveu: Quote
Asior Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 niesamowite :crazyeye: jak dwa różne psiaki.... Quote
Izabela124. Posted December 21, 2008 Posted December 21, 2008 Przepiękne metamorfozy:multi::multi::multi: Quote
agniecha82x Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 jaka przemiana Leonka! :multi: uwielbiam ten watek! :loveu: Quote
Basia1968 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 sleepingbyday napisał(a):to on ma twarz:crazyeye:!!! i to jaka piekną :loveu: Przepraszam za offa - ale klikając na twoje pierwsze zdjęcie w podpisie nic sie nie pojawia - gdzie mogę znaleźć wątek o tej psinie z okolic Orzechowców? Quote
SZPiLKA23 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Link dałam pod spodem ;) http://www.dogomania.pl/forum/f28/nieprawdopodobna-przemiana-raczej-przerazajaca-ludzka-glupota-leon-z-orzechowiec-127030/ Quote
sleepingbyday Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 szpilka ten bannerek powinien prowadzić do: http://www.dogomania.pl/forum/f28/bij-mnie-mocno-tak-dlugo-jak-chcesz-nie-karm-obiecaj-ze-kiedys-pokochasz-126872/ Quote
SZPiLKA23 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 Jaki banerek :hmmmm: ja nie podlinkowywałam to nie wiem Quote
mgie Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Niesamowite przemiany,oby było ich jak najwięcej!:multi: Quote
truskawa144 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Puszek - Spędził w schronisku prawie 2 lata. Obecnie 9 letni. Tu jeszcze za kratami: Puszek pojechał do Holandii,do nowego domu. Jest przyjacielem wspaniałej osoby która na co dzień zajmuje się psami,pomaga im i prowadzi fundację na ich rzeczy. Puszek w swoim nowym domu: Quote
Negri_2008 Posted December 23, 2008 Posted December 23, 2008 Jutro już sprawy przygotowania Wigilii i Świąt pochłoną mnie na dobre. Jeszcze jakieś zakupy, pakowanie prezentów, przygotowanie kolacji. Taki piękny wieczór, że tylko go wdychać, upajać się nim i cieszyć. Ale jest przecież coś, co nie pozwala o sobie zapomnieć; to ten smutek, opuszczenie, głód i cierpienie, którego tak wiele w schroniskach, azylach i w tych wszystkich miejscach, gdzie krzywdzi się psy...:-( Wszystkim osobom, które poznałam na tym wątku już dzisiaj chciałabym złożyć życzenia świąteczne. Poza życzeniami spokoju, zdrowia i wszelkiej pomyślności chciałabym dołożyć życzenia o nadzieji, abyśmy wszyscy mieli jej jak najwięcej. Nadzieji na to, że każdy pies o którego walczymy znajdzie swoje miejsce na ziemi u boku człowieka, który będzie go kochał, będzie o niego dbał. Nasza nadzieja to wszystko, co te psy mają... Wesołych Świąt :tree1: Quote
sleepingbyday Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 SZPiLKA23 napisał(a):Jaki banerek :hmmmm: ja nie podlinkowywałam to nie wiem prosilas mnie o linka do watku, którego banerek mi nie działa... Quote
SZPiLKA23 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Ja ? Nie wydaje mi sie tym bardziej ze jezeli chodzi o watek Promyczka to tam jestem ;) Quote
sleepingbyday Posted December 26, 2008 Posted December 26, 2008 hiihi, faktycznie to nie ty...:oops: basia 1968 pytała - basia, widziałaś linka podanego szpilce? to ten link... szpilka, widziałam cię na watku, ale jakos osttanio i myślałam, ze znalazłas go mimo braku odp ode mnie... nic mnie nie dziwi ta pomyłka. osttanio wprowadzam zamieszania na dogo sporo, nieprzytomna jestem i wszystko mi sie kićka.... :roll: Quote
Marta_Ares Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Maya poraz kolejny tutaj;) wtedy...:shake: teraz: Quote
korek221 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 Bullila.nl napisał(a):Ja nie potrafie pojac ....jak ludzie ...moga tak postepowac:angryy::angryy::angryy: szlakmnie trafia...:shake: adopcje cudowne/metamorfozy....... a tym psedo ludziommmmmmm :chainsaw::chainsaw::chainsaw::2gunfire::2gunfire::2gunfire: a zeby nam dogomaniakom dali jeden dzien wolny od kary zeby oddac ludzia co zrobili psiakom, hello ile chetnych??? TO JA SIĘ ZGŁASZAM PIERWSZA!!!! BARDZO CHĘTNIE BANDYTOM ODPŁACĘ PIĘKNYM ZA NADOBNE:mad::mad::mad::mad: Quote
Bakteria Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 schronisko Białystok Ruda, pies nieadopcyjny :cool3: paniczny, niewyobrażalny STRACH... znalazła wspaniały dom... i to po prostu niewyobrażalne, :diabloti: to jest ten nieadopcyjny pies! : YouTube - Nasz piesek Quote
stonka1125 Posted December 28, 2008 Posted December 28, 2008 piękna ruda,i jaka "nieadopcyjna":evil_lol:,oj jak ja lubie te metamorfozy:loveu: a maya to po prostu czarodziejka! Quote
korek221 Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 black_sheep napisał(a):Odciełabym rękę temu, kto tak znęca się nad psami!!!!!!!!!!!!!!!!! Piękna przemiana Kubusiątka kochanego! Prosze go odemnie pocałować w nosek:) A JA NIE POWIEM CO BYM ZROBIŁA Z TAKIMI SKUR........ ALE RACZEJ PÓŻNIEJ NIE BYŁOBY CO ZBIERAĆ:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::angryy: JA TEŻ MAM BDULĘ ZE SCHRONU TYLE ŻE TO KICIA-PRZEKOCHANE :loveu::loveu::loveu:I BARDZO CIERPLIWE MALEŃSTWO, NAWET WET BYŁ ZDZIWIONY;) Quote
Recommended Posts