Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sleepingbyday napisał(a):
to on ma twarz:crazyeye:!!! i to jaka piekną :loveu:

Przepraszam za offa - ale klikając na twoje pierwsze zdjęcie w podpisie nic sie nie pojawia - gdzie mogę znaleźć wątek o tej psinie z okolic Orzechowców?

Posted

Puszek - Spędził w schronisku prawie 2 lata. Obecnie 9 letni. Tu jeszcze za kratami:

Puszek pojechał do Holandii,do nowego domu. Jest przyjacielem wspaniałej osoby która na co dzień zajmuje się psami,pomaga im i prowadzi fundację na ich rzeczy.
Puszek w swoim nowym domu:

Posted

Jutro już sprawy przygotowania Wigilii i Świąt pochłoną mnie na dobre.
Jeszcze jakieś zakupy, pakowanie prezentów, przygotowanie kolacji.
Taki piękny wieczór, że tylko go wdychać, upajać się nim i cieszyć.

Ale jest przecież coś, co nie pozwala o sobie zapomnieć; to ten smutek, opuszczenie, głód i cierpienie, którego tak wiele w schroniskach, azylach i w tych wszystkich miejscach, gdzie krzywdzi się psy...:-(

Wszystkim osobom, które poznałam na tym wątku już dzisiaj chciałabym złożyć życzenia świąteczne.
Poza życzeniami spokoju, zdrowia i wszelkiej pomyślności chciałabym dołożyć życzenia o nadzieji, abyśmy wszyscy mieli jej jak najwięcej.
Nadzieji na to, że każdy pies o którego walczymy znajdzie swoje miejsce na ziemi u boku człowieka, który będzie go kochał, będzie o niego dbał.
Nasza nadzieja to wszystko, co te psy mają...

Wesołych Świąt :tree1:

Posted

hiihi, faktycznie to nie ty...:oops: basia 1968 pytała - basia, widziałaś linka podanego szpilce? to ten link...

szpilka, widziałam cię na watku, ale jakos osttanio i myślałam, ze znalazłas go mimo braku odp ode mnie... nic mnie nie dziwi ta pomyłka. osttanio wprowadzam zamieszania na dogo sporo, nieprzytomna jestem i wszystko mi sie kićka.... :roll:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
Ja nie potrafie pojac ....jak ludzie ...moga tak postepowac:angryy::angryy::angryy:
szlakmnie trafia...:shake:

adopcje cudowne/metamorfozy.......

a tym psedo ludziommmmmmm :chainsaw::chainsaw::chainsaw::2gunfire::2gunfire::2gunfire:

a zeby nam dogomaniakom dali jeden dzien wolny od kary zeby oddac ludzia co zrobili psiakom, hello ile chetnych???

TO JA SIĘ ZGŁASZAM PIERWSZA!!!! BARDZO CHĘTNIE BANDYTOM ODPŁACĘ PIĘKNYM ZA NADOBNE:mad::mad::mad::mad:

Posted

black_sheep napisał(a):
Odciełabym rękę temu, kto tak znęca się nad psami!!!!!!!!!!!!!!!!!
Piękna przemiana Kubusiątka kochanego! Prosze go odemnie pocałować w nosek:)

A JA NIE POWIEM CO BYM ZROBIŁA Z TAKIMI SKUR........ ALE RACZEJ PÓŻNIEJ NIE BYŁOBY CO ZBIERAĆ:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::angryy: JA TEŻ MAM BDULĘ ZE SCHRONU TYLE ŻE TO KICIA-PRZEKOCHANE :loveu::loveu::loveu:I BARDZO CIERPLIWE MALEŃSTWO, NAWET WET BYŁ ZDZIWIONY;)