Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny Czort! Przypomina mi jednego z moich schroniskowych podopiecznych, Dżimiego, który był w schronisku przez 7 lat, w wieku 8 znalazł dom! :loveu: Tego życzę również Czortowi!

Posted

Szaman - Wyrzucony z samochodu,bardzo zaniedbany,wielkie kamienie zamiast oczu, mimo wszystko był pogodnym i wesołym psem. Tu jeszcze w schronisku:

Miał jechać do nowego domu ale dojechał tylko do dogomaniaczki Natuli (osoba która miała go zabrać zrezygnowała) która zapewniła mu wspaniały dom tymczasowy i znalazła stały,cudowny dom. Teraz Szamanek wygląda tak:

Posted

sleepingbyday napisał(a):
fajnie byloby, zeby czort miał zdjęcie metamorfozowe końcowe - z DS.

mam nadzieje , ze tak sie wreszcie stanie , Czort czeka na swój DS

sleepingbyday napisał(a):
szaman - szok, niesamowita zmiana!!!

Szaman faktycznie niesamowity :loveu: , piękny pies !!!

Posted

Wisełka napisał(a):
:evil_lol: Ja to normalnie tak sobie myślę, żeeeeeeee 99% psiaków na metamorfozach to jest ewidentnie podmienianych no :evil_lol:

Ja to zawsze powtarzam - jedna wielka lipa:evil_lol:

Posted

Co to za podmiany? Przecież widzę wyraźnie, że ten pierwszy to biały jest, a ten drugi to łaciaty :diabloti:....

A swoją drogą wspominałam dzisiaj parę psiaków z metamorfoz, które w nowych domach zmieniły kolor :eviltong:

Posted

no i to nie fair kupic sobie rodowodowego psa z dobrej hodowli,a potem naiwniakom wmawiac,ze to ten kudlaty kundel ze schronu na koncu swiata :diabloti:.Oj,moderatora trzeba zawolac :evil_lol:

Posted

O matko :crazyeye: Nigdy bym nie pomyślała, że to "coś", ta kupa kłaków na pierwszej fotce to bearded (?) collie !

Naprawdę trzeba miec oko, żeby rozpoznac takie cudeńko :loveu: w dredzikach :lol:

Posted

Trafiłam na zdjęcie Metra - na jego pierwszym dłuższym spacerze po zabraniu go ze schroniska. Był wielką wystraszoną rudą kupą sierści, która bała się nawet dzwieku aparatu.

A potem spacerki wyglądały już tak: