Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

One są wspaniałe :loveu: Śrubka nawet w schronisku uśmiecha się zza krat. Razem cudnie wygladają :-)
[SIZE="1"]A posłanko mają chyba takie jak moja Gapcia (tylko, że moje nie wchodzi do pralki i nie wiem jak je odświeżyć :hmmmm: )

Posted

[quote name='Lidan']One są wspaniałe :loveu: Śrubka nawet w schronisku uśmiecha się zza krat. Razem cudnie wygladają :-)
A posłanko mają chyba takie jak moja Gapcia (tylko, że moje nie wchodzi do pralki i nie wiem jak je odświeżyć :hmmmm: )

Właśnie w tym uśmiechu się zakochałam:)

Jeśli chodzi o posłanko, to u mnie od spodu da się wyciągnąć gąbkę, więc, to, na czym pies leży można wyprać ręcznie, gorzej z elementami pionowymi, chyba tylko szczoteczką.

Posted

na tym wątku zawsze się wzruszam... ale są to łzy szczęścia

tym razem chciałabym Wam zaprezentować Herę...wyrzuconą jak śmieć amstaffkę, która miała być uśpiona..bo "to agresywne psy są"
Trafiła pod opiekę Fundacji AST...chora na nużycę, osłabiona, wyniszczona ciążą, z alegrią pokarmową....

tak wyglądała w czerwcu:

tu już "uśmiechnięta" ale nadal sama skóra i kości

a tak w sierpniu

http://img360.imageshack.us/img360/6194/p7080024ok0.jpg

http://img388.imageshack.us/img388/9628/p7080030yt1.jpg

a tu jest jej wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=112956&highlight=amstaffka :)

Posted

Te zdjęcia wszyscy znają. Ale tu ich jeszcze nie bylo. A, że Baska zapomina je tu wstawić, więc wstawiam ja. Piesek jest u Baski w psim raju (przytulisko w Pasłeku) jako osobisty piesek opiekunki przytuliska:)

Bobik z Krzyczek (spi na chlebie w przytulisku) styczen 2008

Bobi czerwiec 2008 :cool3:

Posted

Oto Fąfel, shar-pei zabrany 22 grudnia 2007 r. z jędrzejowskiego osiedla. Był w opłakanym stanie: zmasakrowany pęcherz - sikał krwią, chore nerki, zdarty pas skóry z szyi, alergia pokarmowa, obustronne entropium ...

grudzień 2007:

Fąfel został poddany długotrwałej kuracji antybiotykowej, okazało się, że cierpi na alergię pokarmową, jego entropim zostało zoperowane przy okazji kastracji. Alergia atakowała z różnym natężeniem.

Kwiecień:

W czerwcu Fąfel zmienił się nie do poznania:

Posted

Zainteresowanie Fąflem było marne, rozmowy kończyły się wraz z wypowiedzeniem zdania, że wykastrowany, kolejnym odstraszaczem była alegria pokarmowa i konieczność jedzenia przez psa drogiej karmy. Ale w końcu zdarzył się cud. W połowie sierpnia Fąfel pojechał do swojego upragnionego domku w woj. zachodniopomorskim, oto foto-relacja: