Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest natalka_32
Posted

A teraz pozwolcie ze przedstawie Wam moja Cassie :)
W marcu jako 5-miesieczny szczeniak, w dobrym stanie lecz bardzo wystraszona i nieufna:

i dzis ze swoja przyjaciolka Lavia ;)

Guest natalka_32
Posted

ups cos mi to drugie foto nie weszlo...
Oto Cassie dzis :multi: :

Guest natalka_32
Posted

I jeszcze pokaze Wam mlodziutka amstaffke ktora znalazlam nad Wisla, wychudzona, ledwo stojaca na nogach. Na szyji miala krawe slady po sznurku, byla w oplakanym stanie, ale tulila sie do mnie z calych sil. W ciagu 2dni znalazlam jej cudowny domek w Krakowie. Sunia jest juz od 3 tygodni szczesliwa. Tak sie ciesze ze moglam ja uratowac :)
Oto Tajga po znalezieniu i wykapaniu i obok ta sama sunia po 2 tygodniach w nowym domku :)

Posted

I Fliper! :loveu:
Jego "pan" skazał go na śmierć po wielu latach służby!
Dzięki dogomanii zamieszkał.... u sąsiadki na przeciwko :evil_lol:!!!

Oto Fliper:

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10213216&posted=1#post10213216

Zdjęcia:

I w nowym domu:
:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

http://images28.fotosik.pl/263/ffa2c5015fb7f676.jpg

http://images29.fotosik.pl/262/71a8537a2e5a95ee.jpg

http://images26.fotosik.pl/263/7313f505cfda445a.jpg

.

Posted

brazowa1 napisał(a):
Ale sie Fliperowi poszczesciło!!!!!

Żebyś wiedziała! :loveu:
Adopcja błyskawiczna, kilkudniowa....
Jego sąsiadka, która zawsze bardzo go lubiła przeczytała o nim w "metrze", gdzie wisełka zamieściła ogłoszenie o pilnej adopcji!!
Nie zastanawiała się minuty, natychmiast do mnie zadzwoniła i... tak to się potoczyło i Flip zamieszkał po drugiej stronie ulicy!! :evil_lol:
Widzę go codziennie jak się wyleguje w słonku, na trawce! Bez łańcucha, wyczesany i szczęśliwy! :p:p:p
"Balsam na mą duszę zbolałą" :evil_lol:

Ps. Zmieniłam zdjęcia...!!

Posted

Uwielbiam ten wątek. Widać że psy z prawdziwego piekła trafiły do swojego nieba na Ziemi:loveu:.

To ja przedstawię może moją podopieczną ze schroniska- Bubę, która połowę swojego życia spędziła w tym miejscu...5 lat a ma ok. 9-10...
Wolontariuszka i dogomaniaczka dała Jej szansę na lepsze życie a Ona pokazała że pies, który spędził szmat czasu w schronisku może być psem idealnym. Czyściutka w domu, dogadała się z pozostałymi czworonogami i straszna z Niej pieszczocha:cool3:.

Na schroniskowym spacerze:

i już w DOMU!!!

Posted

Ja też.:loveu: Zastanawiam sie, czy niektórzy ludzie mają coś takiego, jak wyrzuty sumienia. Albo czy chociaż zdają sobie sprawę ze swojej podłości. I zastanawiam się , jak oni wychowują swoje dzieci, uczą ich dobra, mądrości, szlachetności...:shake:

Posted

rzepek napisał(a):
Ja też.:loveu: Zastanawiam sie, czy niektórzy ludzie mają coś takiego, jak wyrzuty sumienia. Albo czy chociaż zdają sobie sprawę ze swojej podłości. I zastanawiam się , jak oni wychowują swoje dzieci, uczą ich dobra, mądrości, szlachetności...:shake:

Pewnie tak wychowują, że wyrastają takie indywidua jak ci co zakatowali szczeniaka albo ostatnio z katowania kotka przerzucili się na katowanie dziewczynek. Nóż mi się w kieszeni otwiera, jak o takich sytuacjach pomyślę. :angryy:

Posted

Liszka :) oto w dniu odebrania ze schronu.W schronie chociaz dawali jedzenie,bo u poprzednich państwa to nie bardzo...Słabiuśki włos,licha taka...

a po roku,mamy ksieżniczke...co ja gadam-krolowa Pekinow!!!!

Posted

Iza13 napisał(a):
Włos pekinki imponujący :crazyeye::loveu:

O tak, ja też jestem pełna podziwu, to musiało dużo pracy wymagać. :crazyeye: